Нови придобивки в гардероба - 21

• 80 876
  • 696
  •   1
Отговори
# 405
  • Там, където ме обичат
Ммм, Копче, много са хубави.!

# 406
 И аз се сдобих с като на Tia_e авиаторското яке ,но дългия вариянт  Flutter
Tia_e , права си-няма по мекичко нещо  Heart Eyes (само дето доста се мъхи,дрехите стават в пухчета)

# 407
Tia_e , права си-няма по мекичко нещо  Heart Eyes (само дето доста се мъхи,дрехите стават в пухчета)

под дълъг имаш предвид от Tall линията ли?И моето е такова.А моето не оставя мъх изобщо Shocked,даже първия път като го сложих бях с черна блуза ,като го свалих нямаше нищо Wink

# 408

Тези рокля и обувки ми харесаха много, може ли да кажеш от къде са?
Роклята е от Capasca, а обувките от Deichman, магазина го има в Сердика мола и в Кауфланд Банишора.

# 409
благодаря но не мога да намеря темата за асос Sad

# 410
  • ...край Дунава
Ето ти темата Peace

# 411
Черни ботушки.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 22:53 от densi

# 412
находката и твоите боти са много хубави,може ли инфо?
Лу ключодържателя и маската са  Crazy

# 413
  • Все на втория етаж
Страхотни придобивки мацки. Аз мога да се похваля с нов гардероб  Mr. Green , мъжа ми се принуди да купи още един гардероб, че дрехите започнах да ги трупам по столовете и още едно скринче си имам за джунджурии  Crazy - добре че успях да ги сместя - малка ми е спалнята вече, нямам място за друг гаредероб. Laughing

brillante Blumen , купи ли гащеризонче?  Laughing Обувките от Deichman каква цена са и случайно да знаеш от кой номер им започва номерацията? Може и на ЛС. Че с моя 34/ 35 номер ... Blush Crazy

# 414
  • Варна
brillante Blumen супер са ,но за чанта ще споделиш ли къде,как?-разкошотийка е.
http://media.snimka.bg/7265/020786293.jpg

Лу-втората част не отстъпва на първата само не те ли е срам така с авиаторското яке да ме изпревариш?-моето не е дошло още,но ще се радвам на близнака му до тогава:lol: Heart Eyes

hahahaИренка -Само да знаеш аз от кога обмислям спалнята в гардеробна да превърна. Joy Joy

# 415
Страхотни придобивки имате, а при мен скоро не се очертава купуване на нищо вълнуващо Tired

# 416

под дълъг имаш предвид от Tall линията ли?И моето е такова.А моето не оставя мъх изобщо Shocked,даже първия път като го сложих бях с черна блуза ,като го свалих нямаше нищо Wink

ей това имам предвид http://image.packshot.com/isp/erez?src=NLW/198098025.tif&tmp … ;clipcolor=FFFFFF
с мъх или без мъх обаче,якенцето е страхотно.Останаха ми очите още като го видях на витрината и ми стана ясно как ще продължи истприята  Wink

# 417
arwen5,mimozaботите са от един магазин в Търново,казва се "Мегияс" Peaceмного удобни са и вътре са супер мекички Partyне са дори и скъпи-даже имат и он лайн магазин с много хубави моделчета-http://www.megias.bg/

# 418
  • Belgium
Иренка, честит гардероб! Много е нужна тази придобивка и на мен ми трябва вече, но не знам къде ще го сместя  hahaha

desuri като дойде твоето авиаторско яке, да го покажеш  Grinning Много ги харесвам  Heart Eyes

# 419
Иренка, не съм ходила за гащеризон, не те разбрах съвсем , някъде на Алабин ли е? Обувките са 40 лв, но имай предвид, 4е са тип кец, от плат. За номерацията се съмнявам да започва от такъв малък номер.

desuri, чантата е на Motivi.

Общи условия

Активация на акаунт