Лакове за нокти - тема 10

• 46 105
  • 700
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Сега, ако кажеш, че са и трайни тези Eyeko, ехххх

# 646
Новите ми лакчета.  Mr. Green

# 647
  • София
Честито!
Ще предложите ли цвят като втория на Ейвън, но да се намира по магазините. Thinking

Това червено на Eyeko седи страхотно Crazy

# 648
dollface много хубави лакове! И аз съм си поръчала този зеления на Ейвън, но тъй като още не е дошъл, можеш ли да кажеш дали цвета е така хубав и наситен като на картинките, поне да знам какво чакам  Wink

Боpислава и аз търсих /не много усърдно/ такъв лак, но не намерих и си го поръчах. Може и да има по магазините...

# 649
dollface много хубави лакове! И аз съм си поръчала този зеления на Ейвън, но тъй като още не е дошъл, можеш ли да кажеш дали цвета е така хубав и наситен като на картинките, поне да знам какво чакам  Wink

Страхотно млечно зелено, и е много покривен.  Heart Eyes
На снимката е излезнал една идея по-светъл.

# 650
Днес си харесах един лак на Гош, само че ми е малко тъмен за сега...по-скоро като за късната есен и зима....погледнах в къщи какви лакове имам ( повечето са ярки цветове, летни) и се зачудих дали е време да купувам тъмни лакове за есента newsm78 Вие какви си купувате все още? много екзистенциален въпрос   Mr. Green Laughing

# 651
Аз забърсах оня ден един графитен на Gosh, взех си и някакви на Импала, единият много прилича на Dear Santa, намацотих се, въпреки, че цяло лято не съм се лакирала в червено.

# 652

Това зелено новото ли е, където са тъмно зелено, светло зелено и розово в каталога?

Взех си Парадоксал  Heart Eyes и това

# 653
  • Варна
честитоооооооо  Hug  Party
Това Ski teаl we drop ли е?

# 654
  • София
Днес си харесах един лак на Гош, само че ми е малко тъмен за сега...по-скоро като за късната есен и зима....погледнах в къщи какви лакове имам ( повечето са ярки цветове, летни) и се зачудих дали е време да купувам тъмни лакове за есента newsm78 Вие какви си купувате все още? много екзистенциален въпрос   Mr. Green Laughing

Аз открай време си купувам каквото ми хареса на момента без да го мисля дали е според сезона. Купувам си и си кътам за когато му дойде времето  Mr. Green

# 655
Мерси  Hug
Не, Suzi says feng shui, от Хонг Конг колекцията.

Днес бях при нова маникюристка и ме налакира с едно Опи, което според мен много прилича на Nouvelle vogue на Шанел, но забравих да си запиша номера  Tired хич не съм в час напоследък.

# 656

Аз открай време си купувам каквото ми хареса на момента без да го мисля дали е според сезона. Купувам си и си кътам за когато му дойде времето  Mr. Green
Значи да купувам смело и да се го скътам за зимата Grinning

# 657
Момичета, знаете ли къде в Стара Загора мога да намеря матовата серия на Мода?
А в София някъде около Халите?
Направо се влюбих в червения лак и търся ли търся, сестра ми също в София, но безуспешно засега.

# 658

Това зелено новото ли е, където са тъмно зелено, светло зелено и розово в каталога?

Алиенка, Това,зелено е  баш онова зелено и е много хубаво.аз също си св разнасям с кеф с него!!
dollface, честити придобивки.
И аз не се съобразявам със сезони,каквото ми е кеф,това си нося,по-всяко време!

# 659
LV, ще го разнасям и аз, много е хубаво. Поръчах го вече  Blush

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 17:54 от Алиена

Общи условия

Активация на акаунт