Лакове за нокти - тема 10

• 47 374
  • 700
  •   1
Отговори
# 360
  • София

Един лак на Опи ми се сгъсти, но ми е от 2008г, капнах разредител на Перфект и се оправи. В една друга тема една съфорумка маникюриска Shopping FUstA е написала
Цитат
ПОнеже много хора са в заблуда защо се сгъстяват. Лака, който полепва по гърлото на шишето, когато се лакирвате, пречи на плътното затваряне , и от там влиза въздух и се сгъстява. Ако гърлото на шишето се почиства с малко лакочистител след всяко ползване/или поне от време на време/  - лака ще се запази максимално дълго в добро състояние.

ха, ами като се замисля - едно време много ме дразнеше това полепналото от лака и го махах... и не помня да съм имала гъсти лакове Simple Smile ама това беше като почнах да се лакирам на 14 -15... сега вече кой да се сети за това Simple Smile

# 361
  • София
Ето и моите морски маникюр/педикюр/чанта   Laughing

Тъй като исках да са в една гама, са правени със син лак с добавен бял в него.

# 362
Ето и моите морски маникюр/педикюр/чанта   Laughing

Тъй като исках да са в една гама, са правени със син лак с добавен бял в него.
много хубав, като от списание  Naughty

# 363
Nad_tab,синия лак е жесток(за педикюра става въпрос).Какъв е лака,и ако може и номерче

# 364
  • София
Nad_tab,синия лак е жесток(за педикюра става въпрос).Какъв е лака,и ако може и номерче

Синия лак е един, с добавено различно количество бял в него. Перфект 226, изключително наситено син цвят, малко ми беше тъмен, и съм добавила бяло дори и на палците.

# 365
nad_tab, страхотен маникюр и педикюр, много свежи и морски снимки.  Crazy    grinning039

# 366

Синия лак е един, с добавено различно количество бял в него. Перфект 226, изключително наситено син цвят, малко ми беше тъмен, и съм добавила бяло дори и на палците.
Мерси

# 367
Nad Tab както винаги префектна. Много ми харесва. Heart Eyes Hug  bouquet

# 368

Онзи ден по-случайност видях, че Импала имат най-различни видове заздравители, вие ползвали ли сте някой от тях?   bouquet

ползвала съм гланц за стъклен ефект и лак - съхнат зверски трудно

имам три цвята - следд няколко ползвания съм недоволна, а в началото ги харесвах; трябват три слоя, след пълно изсъхване /след няколко часа/ пак имат места, на които прозират и които по време на нанасяне не са личали  Rolling Eyes

Аквамарин, чудесна колекция!
Над_Таб, страхотно!

# 369

тези снимки ги намалявах вече четири пъти и на петия отново са големи
някакъв проблем ли има? в крайна сметка има снимки, на които всичко се вижда еднакво добре и при 400х400, и при 150х150, но във втория случай самата тема е по-удобна и приятна за четене; все пак това не е изложбена зала, а дискусионна тема  Rolling Eyes

пп наистина има снимки, при които намаляването е неуместно, но точно тези не са такива

# 370
  • Варна
Хора, търся си млечно лилав лак. Или лилаво- синкав /ако има изобщо такова чудо  ooooh!/
Може и да е по-тъмен. За ориентир - Do you lilac на OPI  Hug

# 371
  • София
Хора, търся си млечно лилав лак. Или лилаво- синкав /ако има изобщо такова чудо  ooooh!/
Може и да е по-тъмен. За ориентир - Do you lilac на OPI  Hug

По-евтин вариант ли търсиш  newsm78

Последното лилаво което си взех е Zoya Malia, уникален цвят, покривен на един слой  Hug

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 11:03 от nad_tab

# 372
Над-таб, страхотен маникюр и педикюр  Hug би ли разказала по-подбробно как го направи? И аз имах идея за изсветляване на един цвят с бял лак, но се чудех как точно да стане  newsm78 в някакви контейнерчета или?

# 373
  • Варна
Хора, търся си млечно лилав лак. Или лилаво- синкав /ако има изобщо такова чудо  ooooh!/
Може и да е по-тъмен. За ориентир - Do you lilac на OPI  Hug

По-евтин вариант ли търсиш  newsm78

Последното лилаво което си взех е Zoya Malia, уникален цвят, покривен на един слой  Hug
http://images.quickblogcast.com/3/9/0/5/3/144289-135093/Zoya_Malia.jpg
Не, може и да не е евтин вариант Simple Smile
Този е страхотен, а това, че е покривен на един слой ме кара да го поръчам веднага  Crazy
Ще изчакам още малко де, уча се на търпение  Laughing

# 374
На въпроса на iv4enceto_91 за Импала, аз имам ето това: http://www.impalacosmetics.com/images/stories/products/3in1hardener2.png
Ползвам го като основа. Върши ми работа, съхне бързо, а и ми се струва някак доста икономичен - не помня от кога го ползвам, а не съм стигнала средата на шишенцето все още. Все пак не могат да се очакват чудеса от продукт от този клас.

Общи условия

Активация на акаунт