Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако лакът ми оцветява ноктите?
Как мога да премахна оцветяването на ноктите от лак?
Какви са някои от начините за използване на голямо количество лакове за нокти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако лакът ми оцветява ноктите?
-
Как мога да премахна оцветяването на ноктите от лак?
-
Какви са някои от начините за използване на голямо количество лакове за нокти?
-
Къде мога да намеря матиращ топ лак на Art Deco в България?
-
Как да избегнем образуването на мехури при нанасяне на лак за нокти?

Светлото е раз-кош-но (поне на външен вид), а тъмното е почти черно. Реалните цветове са нещо средно между двете снимки
но както и да е...
как ли се прави
Точно като на снимката е. Фиона е доста по приглушен. Радвам се, че все пак са различни, защото два жълти лака не ми трябват. 
. А избор голям от марки, но нямах късмет, и е единственото що- годе прилчино магазинче с богат избор, и да не съм капо си купих ето тези, надявам се да ги нямам, поне розовия и лилавия.
Ах, да, имам и въпрос - имате ли представа дали Essie - Fishnet Stockings e хубаво червено? Харесвам тъмни, дълбоки нюанси на червеното, не светли. Може и некое друго червено да ми предложите, стига да е тъмно!
Втори път обаче трудно ще се захвана - цапаницата без лепенки, само с едното голо желание, е голяма. Ако някой си е правил, моля да сподели начина си.