Лакове за нокти - тема 10

• 46 412
  • 700
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета, ето списък на топ 50 блога за маникюр, повечето от тях отдавана съм заредила в блогър-а, лично на мен ми е приятно сутрин, да погледна кой какво е публикувал през последното денонощие  Wink

http://www.spabeautyschools.com/article/v/10021/top-50-nail-blogs/

# 511
Момичета, ето списък на топ 50 блога за маникюр, повечето от тях отдавана съм заредила в блогър-а, лично на мен ми е приятно сутрин, да погледна кой какво е публикувал през последното денонощие  Wink

http://www.spabeautyschools.com/article/v/10021/top-50-nail-blogs/
..........браво...

# 512
  • София
Здравейте момичета.За 6 дена пак добре сте се постарали Laughing
Аз имам един въпрос към 'бъркачките' на лакове Rolling Eyes
Понеже и аз все търся моето тъмно сиво и не го намирам,ако взема черно и бяло и почна да ги смесвам докато уцеля сивото дали ще се получи нещо?
И друго като сипете от единия лак в другия как го разбърквате до получаването на равномерен цвят?

# 513
[
Аз искам да попитам - дали има начин това да е фалшиво- http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-MAVALA-SCIENTIFIQUE-Nail-Hardene … cure_Pedicure_CA?(знам, че имаше отделна тема за заздравителите, но не мога да я намеря) Че искам да си поръчам, а е по-евтино отколкото в България.
Аз си го поръчах, получих, ползвам вече трета седмица и си ми действа добре.
Няма как да направя сравнение със същия продукт, продаван тук.

И аз го взех, от този магазин... не мога да кажа обаче дали е оригинален, аз го използвам за педикюр, в началото на лятото ми се цепеха ноктите на краката, е вече не се разслояват, действа ми добре  newsm78

Аз си го поръчах, получих, ползвам вече трета седмица и си ми действа добре.
Няма как да направя сравнение със същия продукт, продаван тук.

Благодаря ви, момичета! Аз четох отзиви и знам, че има доволни. Само се притеснявам, че е от Хонг Конг, накрая сигурно ще си го взема от тук.

Иначе днес имам път покрай магазинчето на Цариградско, което е под Плиска, ще погледна дали още е там.

# 514
аз така си направих едно сиво като смесих черно и бяло и се получи доста добре ,а колкото до смесването им аз го разклатих добре,по ръба на шишенцето още има от двата цвята но вътре цвета си е  един и същ

# 515
  • София
Понеже и аз все търся моето тъмно сиво и не го намирам,ако взема черно и бяло и почна да ги смесвам докато уцеля сивото дали ще се получи нещо?
И друго като сипете от единия лак в другия как го разбърквате до получаването на равномерен цвят?

Ще стане сиво, да. И аз така мисля да направя, но обратната комбинация защото искам светло сиво. Лично аз ги разбърквам като отсипя някакво количество лак за да не е пълно догоре шишенцето и го разклащам хубаво. До сега ми се е получавало, но ако някой има по-интелигентен метод нека го сподели. Интересното, което съм забелязала е, че самозабърканите лакове са ми винаги доста по-трайни от готово купените. Не знам защо е така  Rolling Eyes Обикновено бъркам лакове от различни марки. Най-трайният ми лак е смес от Ъмбрела и Флормар

# 516
  • Бургас
И аз засега бъркам като тръскам докато ми се схване ръката hahaha Издирвам малки топченца, като тези, които има в някои лакове, но не знам къде точно да ги диря Rolling Eyes Лагери някакви ли от железариите, що ли newsm78

Пък ноктите на мацките от първите два блога в класацията са умопотресаващи Sick

# 517
  • София
Аз мисля да пробвам с два лака от една и съща марка.Още не съм решила какви да са обаче Grinning

Адри,искам да те питам за едни лакове ,които беше пускала >> http://prikachi.com/images/836/2447836u.jpg
И двата много ми харесват,но искам да си взема по-телесен цвят?Кой от двата е такъв  bouquet

# 518
Ами, аз първо пробвам някъде, извън шишенцето - капачка, хартия, и пр. - като капвам и от двата лака. Така се ориентирам до какъв нюанс искам да стигна при разбъркването в шишето.
За да се смесят добре, гледам консистенцията на лаковете да е еднаква - кремест с кремест, перлен с перлен... Бъркала съм лакове с различна консистенция - не, че не става, просто по-трудно се смесват, а някои стоят като пресечени.
Можеш да сложиш и няколко капки разредител, след като смесиш двата лака.

Аз от два дена съм със самодейната малина Heart Eyes, но с фотоапарат не може да се улови нюанса и този път няма да снимам.

# 519
  • София
Аз мисля да пробвам с два лака от една и съща марка.Още не съм решила какви да са обаче Grinning

Адри,искам да те питам за едни лакове ,които беше пускала >> http://prikachi.com/images/836/2447836u.jpg
И двата много ми харесват,но искам да си взема по-телесен цвят?Кой от двата е такъв  bouquet

Тези и двата са розови. Покривни и съвсем бледи, но розови, не телесни. На снимката са излязли не особено достоверно. Най-любимият ми телесен цвят е №39 на КА. В шишенцето изглежда бежов, но на ноктите се слива почти напълно с кожата. Много приятно седи.

# 520
И аз засега бъркам като тръскам докато ми се схване ръката hahaha Издирвам малки топченца, като тези, които има в някои лакове, но не знам къде точно да ги диря Rolling Eyes Лагери някакви ли от железариите, що ли newsm78

Пък ноктите на мацките от първите два блога в класацията са умопотресаващи Sick

Идеална работа вършат едни малки сачми за въздушна пушка, ако имаш познат ловец може да се уредиш. Аз се опитвам да изврънкам половинката да ми изрови отнякъде, засега безуспешно, иначе са идеални за целта. Другият вариант е като изразходваш някой лак с топченце вътре да си го извадиш и да го сложиш да друг. И трети вариант (най-лесен от всички) - отиваш в Бургас в магазин Мухоморка или На тъмно и си купуваш хек, който е пълен с такива метални сачми. Идия си нямам защо досега не съм го направила, ей сега докато пишех и ми хрумна  Blush

# 521
  • София
Тези и двата са розови. Покривни и съвсем бледи, но розови, не телесни. На снимката са излязли не особено достоверно. Най-любимият ми телесен цвят е №39 на КА. В шишенцето изглежда бежов, но на ноктите се слива почти напълно с кожата. Много приятно седи.

Ще го погледна тогава него.
Перлен ли е или е пастелен? Харесаха ми тези,защото имат съвсем леки брокатчета или поне така се вижда Thinking
Благодаря ти много все пак  bouquet

# 522
  • Бургас
Ооо, Skin-че, уелкъм на четящата под прикритие Mr. Green Май ще пробвам третия вариант  bouquet

Щях да питам какво е това "хек", ама ровнах сега и открих Hug

# 523
  • София
Леле от вчера съм влюбена в на nad_tab тези два лака Wild At Heart както и Revvvolution на COLOR CLUB. Изрових си ги в Ибей разкошни цветове. Като гледам шишетата на COLOR CLUB от някъде ми изплува смътен спомен че съм ползвала техни лакове, съвсем не купувани от Ибей........но от къде  newsm78 нищо не помня.

nad_tab Wild At Heart дали ще стане за печати, защото се чудя него или LOL на China Glaze да поръчам. За вторият знам, че става, но като че ли първият повече ми харесва..... Hug

# 524
  • Бургас
Ооо, Skin-че, уелкъм на четящата под прикритие Mr. Green Май ще пробвам третия вариант  bouquet

Щях да питам какво е това "хек", ама ровнах сега и открих Hug
аз пък мислех, че хек-ът е пълен с пластмасови гранули  Shocked боужеее колко съм невежа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт