Отговори
# 90
Тук съм smile3516

Ирисче, много як ти се е получил поста,един ред и това бебе със средния пръст Joyдвоен смисъл hahaha

Рени, мисля да е без упойка,то много си няма смисъл от 4 до 8 все ще изтърпя,а те нали след това я намаляват дозата за да си усещаш напъните(не съм много сигурна обаче ,че е така),но ако се наложи да ме кърпят ще ми сложат нещо предполагам newsm78

МАРИНСКИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА.  bouquet

# 91
Dorabella, много щастие, обич и успех във всичко!!!  bouquet

Мими, Шейново си е ок, и двата пъти бях там. Последно като минавах видях, че са сменили дограмата (която през февруари беше с огромни дупки и вееше сняг в стаята) с алуминиева, така че няма страшно. Laughing Стига се цупи дееее. Виж колко реда изписваме само да ти угодим. Веднъж да родиш, ще ти го изкараме през носа... Mr. Green
Хубава неделя на всички! Hug

# 92
Марина,честит рожден ден.Нека всички твои мечти и желания да
се сбъднат.Любимите ти хора да са винаги до теб и много ,много да те обичат.

# 93
  • София
моят един ред ще е мрънкане Sad Един месец се мъчихме да откажем нощното кърмене, успяхме - будеше се без да реве и 2 вечери в просъница ме излъга кифлата. Сега сме в изходно положение - цяла нощ не сме спали...удържах все пак де, но съм толков изнервена и изморена, че съм я връчила на баба й, че и с най-малкото нещо ме дразни  Close

# 94
Ирисче това са две думи , ето това е едииииииииииииииииииииииииииииин рееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееед  Mr. Green

# 95
  • Пловдив
много сватби в Пловдив,направо ужас-и все вдигат як шум с тъпани и бибитки точно между 2 и 4 часа.добре че днес не събудиха малката,но събудиха мен и съм крива

иначе на нашата сватба също вдигахме шумотевица,но не ни пукаше-то е ясно  Mr. Green

# 96
Момичета, благодаря за пожеланията. Аз не съм в нас и нямам нет, но сега тормозя една съседка при майка ми, да ви пусна една почерпка за мое здраве:

# 97
Марина, ЧРД, бъди здрава, обичана и щастлива

Алхимикова, стискам палци да ти се сбъдне желанието и до довечера да си се обебила, ако пък не, най-важното здраве да е!!!

# 98
  • в гората
 Дорабела, честит рожден ден!!!  bouquet

Миме, нощес се събудих с мисълта за теб  Hug, чудех се дали не си в процес на раждане вече.Явно не си била, ами стискам палци до доечера да се отчетеш, пък ако не, когато стане  Wink!

Ние вкъщи сме се вкарали в едни филми с ибей, уж ни върнаха едни пари пък не са  Thinking. А пък и нещо много странно се случи - в петък съм получила мейл от Федекс, че имам пратка на митница, да отида да си я освободя, има тракинг номер според, който пратката е от САЩ и тежи 3кг..Да ама аз не чакам пратка, нищо не съм поръчвала, а и никой не познавам, който да реши да ме изненада  newsm78.И сега с мъжо с нетърпение чакаме да дойде понеделник да им звъним да ни дадат повече инфо, какво може да е това.На някой случвало ли му се е подобно нещо?Да не е някаква измама, знам ли  Thinking...

# 99
  • Пловдив
Дорабела,Честит Рожден Ден!
Пожелавам любов в очите и звезди в косите

# 100
Дорабела, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти пожелавам!

Миме, бебето показва средния пръст на мен  Naughty . Той и Влади така ми го размахва три годинки преди да го придумаме да го свие  smile3516 .

Теди, утре ще се поправя  smile3521 .

# 101
Добър вечер!
, Марина!
Ние бяхме за weekend-а в Созопол, но малката почна да се разболява.  Всичко започна с едно кашлюкане.Снощи не сме спали, през 4/5 ч. вдигаше темп. Заведохме я в бърза помощ там. Доктора каза, че развива ангина и изписа антибиотик, сироп за гърло и понижаващи темп. свещички. вит. Ц... Почнахме го. Преди 2 ч. пак почна да вдига температурата, но я смъкнахме за сега Praynig Докторката ни в Сливен не си вгида тел., утре ще я водя да я види и тя и да каже какво става според нея.
Лека вечер на всички! Hug

# 102
Маринче, честит рожден ден! Желая ти  красиви и усмихнати дни, любов и много дълги и щастливи години в новия ви дом!

# 103
  • в гората
  Thinking Мимето зачезна, дали не хвана последния влак за така желаната зодия  newsm78 .Миме пращай смс-и , ние не спим, а бдим  Mr. Green.Ако раждането е започнало  Praynig, дано да мине леко! Hug

# 104
  • София
Все още нямаме новина  Thinking

Аз отивам по задачи, но ще проверявам постоянно Wink

Общи условия

Активация на акаунт