Отговори
# 315
  • Пловдив
Елфи ми се губи да не е на море пък аз да съм пропуснала?

Ююююююхуууууууууууууу smile3533
тука съм-надничам
на море бяхме вече

Миме,я се отчети

# 316
Слушам и изпълнявам,отчеееееееееееееееееееет.
Вече не се и надявам да ме няма Tired

бръмммммммммм,избръмках

Болните да се оправят.

# 317

Калинче,добре че си ти - Карбо имах предвид   Embarassed

# 318
Аз тази сутрин пуснах баткото на детска за първи път. Влезе с голям ентусиазъм, даже се заигра, но в момента, в който ме видя, че излизам, хукна след мен ooooh! гушнах го, успокоих го, поговорих му и го върнах обратно. На излизане от сградата само той се чуваше. Помотах се около 20 минутки и минах покрай входната врата и наддадох слух-- и го чувам как плаче едно жално-жално... "мамаааа, мамаааа" Confused дано да свикне бързо, след малко ще ходя да го взема и ще видим как е било. Детската е на половин ден от 9 до 12. И вместо да си почина се заниавам със София, тя просто не спря да реве и да мрънка цяла сутрин Sad направо не виждам светлина в тунела понякога. И мъжо много ми липсва, а се връща чак Декември Cry Cry Cry извинявам се за депресарският пост, ама хич не ми е весело.

# 319
Reni не може ли да оставяш и двамата на ясла? Аз мисля че ако са двамата ще се адаптират по-лесно, а и ти ще можеш да си починеш. Аз лично бих предпочела 2-3 пъти в седмицата без нито едно дете вместо всеки ден с по едно....
Иначе мисля че Райън ще свикне бързо, на всяка майка и е трудно когато се разделя с детето си за първи път!

# 320
  • София

Калинче,добре че си ти - Карбо имах предвид   Embarassed

И аз чакам ли, чакам толо да ми обясни що така Зелката заслабна  Wink Joy

Но иначе, Миленка, още е отслабнала даже. Не че не яде, но по няма търпение да седи; неща, които е обичала, в момента не ги иска; понякога пропуска хранене; много повече се движи; има храносмилането на баща си  Rolling Eyes
Абе и другото лято ще си носи същите блузки и пантлонки  Money Simple Smile

# 321
Привет майчета Simple Smile

най-напред да честитя новото бебче  Grinning

МЕЧИ,  ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ЧЕСТИТО ЗА МАЛКАТА СЛАДКА БЕБКАHug Hug Hug
да е жива и здрава дъщеричката ви и да расте спокойно здраво и прекрасно детенце

това е прекрасно събитие и много се радвам за вас

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС
Бъдете живи и здрави и много обичани   bouquet

Сега да се отчета -  ние все още се носим 2в1 с малкия бебок  Heart Eyes, а и засега нещата са спокойни при мен, само леки подготвителни признаци, но нищо сериозно, всеки ден съм в очакване и аз като Мимето  Laughing
Аз все си мислех че бебето ще тръгне по-рано, но изглежда не бърза, а понякога се шегувам че сигурно ще се уплаши от бъдещия батко какъвто е буен и палав  Mr. Green, в моментите когато той започне да се инати, тръшка и реве и ми създава високо напрежение, а то неизменно се усеща и бебето започва да се вълнува и движи в корема Crazy Добре че майка ми има възможност да ми помага и напоследък е повече покрай нас и да не се натоварвам твърде много покрай Дани, и физически и емоционално.... Crazy

Миме, изглеждаш много чаровна със закръгленото коремче  Hug Ние май се движим успоредно горе-долу за началото на септември  Laughing Пожелавам ти всичко да тръгне спокойно и естествено и да мине леко, бързо и по-безболезнено раждането  Hug

А на другите очакващи бременни мами - лека и спокойна бременност - благодполучно до финала  Simple Smile

Всички снимки са страхотни, дечицата стават все по-чаровни и сладки като порасват Heart Eyes

# 322
nejno_cvete,да ти се връщат пожеланията,и на теб успех,скоро ще да е Wink Hug

Рени,и аз мисля,че ако можете да си го позволите трябва и София да ходи на детска.А тя днес може да е била таква защото брат и го няма newsm78много е гадно като няам кой да ти удари едно рамо Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АЛЕКС(ГЕЯ),НА АЛЕКС(ДАНИ),да са ви живи и здрави малките палавници!Както и честито на всички останали които празнуват.

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 21:53 от alximika

# 323
  • Sofia
Привет, мацкиии!
Много зачезнах аз, ама нещо не ми е лято като лято тая година... Даже не съм и чела много  Embarassed Но редовно се осведомявам от Мимето за всичко!

Искам да честитя на всички всичко!!!  Grinning Няма как да изброя поименно, затова ви целувам всички!
Ние се върнахме днес от морето, добре изкарахме, но Венци го залови коварна ангина и половината море си го изкара с 39 градуса температура Sad Лекувам го сега без антибиотик, дано скоро почне да минава...

Ще се върна да чета и гледам снимки и пак ще пиша, като наваксам лично с всичко.

Благодаря, че сте ме търсили, не съм спирала да си мисля за всички   bouquet

# 324
Ето така дивеем преди лягане ние Laughing
http://vbox7.com/play:318b9e5f

свате,беше време Hug
На Венцо бързо да му минава Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 325
  • Пловдив
Добро Утро

# 326
  • София
Добро да е. Simple Smile

# 327
Добро утро! Миме, снощи сънувах, че ми идваш на гости с новородено бебе. Хайде вземи днес да направиш съня ми пророчески Hug

# 328
Много ми се ще и при нас да се првят смесени групи... повечето мънци се кефят на батковци и каки и ми се струва, че по-лесно ще е така да свикнат  newsm78

Наде, това си е животозастрашаващо направо  Joy Не могат да ги опазят дребните от големите хуни. Те големи, големи, колко да са големи - все са бебета и на 10 години да станат  Joy hahaha но идеята за смесени възрасти в детската мен също много ми допада  Simple Smile

Деска, аз излизам платен отпуск от средата на септември и ща не ща - разпределям дечурлигата на ясла и градина. Много ми е притеснено най-вече, че Руси не е приет още и не знам как ще се вреди, но не спирам да се надявам  Whistling оттам насетне започвам да търся гледачка, която да поема единия или другия, когато са болни. Обмислям нещо от сорта - 50 лв. твърдо на месец за ангажимента и вече 20 лв. на ден например  newsm78

Бори, Руси също изкара една хрема 3 седмици, но аз само с еуфобриума минах и после нисита. Първо беше бистра, после стана жълта и гъста.

Калинче, как сте днес? Оправяте ли се?

Рени, с какво се занимава съпругът ти? Има ли начин да съкрати отсъствията си  Sad Съчувствам ти, знам колко ти е трудно. Малките по принцип са по-привързани съм батковците и каките. При нас се получава същата реакция, когато командировам баткото нанякъде. Руси, вместо да е спокоен и да се радва на всички играчки без съпротивата на ДАрко, той не спира да го търси по стаите и да хленчи. Включително отказва да спи  ooooh!

Оле, Нежно Цвете аз защо съм запомнила, че чак октомври очакваш дребосъчето  ooooh! айде сега започвам и на теб обратно броене  Hug

Коте, ееей, появи се най-накрая  Hug

# 329
Здравейте,

Наде, а ти и викаше на Белка бузанка, а то гледай каква финна мацка върви.

Йоан също не се спира, като торнадо е, но пък си заформя доста дпбри бутчета. Сравнение с преди се храни доста по-разумно /не чак толкова лакомо/ и си има изграден режим, но явно режима и игрите му влияят закръглящо.  newsm78 Аз все се притеснявам да не стане дебел  Confused

Инчееее, радвам се, че се разписа. Много гуш за теб и Венцо , а той бързо да се възстановява. И да не забравите, че сте ми обещали една среща пред народния по обедно време, за да ви видя всичките.

Галче, идеята ти за гледачката звучи много добре, но ще успееш ли да намериш такава жена.  newsm78

nejno_cvete пожелавам ти и при теб раждането да мине леко и максимално естествено, а ти да не забравиш да се похвалиш като настъпи голямото събитие.

Наде, утре ли е първият ден на Белка? Ако да, и ако не те притеснява разкажи как е минало, как е реагирала и всичко , което се сетиш и е ново за вас.

Общи условия

Активация на акаунт