Ююююююхуууууууууууууу

тука съм-надничам
на море бяхме вече
Миме,я се отчети

гушнах го, успокоих го, поговорих му и го върнах обратно. На излизане от сградата само той се чуваше. Помотах се около 20 минутки и минах покрай входната врата и наддадох слух-- и го чувам как плаче едно жално-жално... "мамаааа, мамаааа"
направо не виждам светлина в тунела понякога. И мъжо много ми липсва, а се връща чак Декември
извинявам се за депресарският пост, ама хич не ми е весело.

, а и засега нещата са спокойни при мен, само леки подготвителни признаци, но нищо сериозно, всеки ден съм в очакване и аз като Мимето
Добре че майка ми има възможност да ми помага и напоследък е повече покрай нас и да не се натоварвам твърде много покрай Дани, и физически и емоционално.... 
Ние май се движим успоредно горе-долу за началото на септември 

много е гадно като няам кой да ти удари едно рамо 
Няма как да изброя поименно, затова ви целувам всички!
Лекувам го сега без антибиотик, дано скоро почне да минава...

Не могат да ги опазят дребните от големите хуни. Те големи, големи, колко да са големи - все са бебета и на 10 години да станат
но идеята за смесени възрасти в детската мен също много ми допада 
оттам насетне започвам да търся гледачка, която да поема единия или другия, когато са болни. Обмислям нещо от сорта - 50 лв. твърдо на месец за ангажимента и вече 20 лв. на ден например
Съчувствам ти, знам колко ти е трудно. Малките по принцип са по-привързани съм батковците и каките. При нас се получава същата реакция, когато командировам баткото нанякъде. Руси, вместо да е спокоен и да се радва на всички играчки без съпротивата на ДАрко, той не спира да го търси по стаите и да хленчи. Включително отказва да спи 
айде сега започвам и на теб обратно броене
Аз все се притеснявам да не стане дебел