Отговори
# 330
Хайде  малко да ви изкуша,просто ей така,че  то няма никой бе!!!!!!! Rolling Eyes

# 331
Здравейте! Ето обещаните снимки.
Първите две са против уроки  Joy

не ме питайте - как се къпе това диване  Crazy

следващите две са от моторджийския събор на Старозагорските бани

любимата ни играчка е къща от кашон

толо синехията е нещо като фимозата при момченцата - срастване на малките срамни устни. Среща се при момиченцата от осмия месец до 4-6 годишна възраст. През този период липсва женския полов хормон естриол. Той е основната причина, а предпоставки са бяла чувствителна кожа и още един куп неща с които не съм съгласна, затова няма да ги изброявам.
При нас има светлина в тунела, снощи забелязах много малка дупчица по средата на ципата, а днес установих, че се разширява.... Praynig
Художника е добре, цяло лято изкараха с брат си в горичката над блока. От няколко дни мърмори да си ходи в Сливен  Crazy
Ставам да полегна, че снощи с татито  Drunk заради дупчицата.
Нелинда тенкю, но на мен щи ми дойде по- добре едно шкембе плюс  beer

# 332
Внимавай какво си  пожелаваш Бетунга:
Воала:

# 333
ха-ха-ха, знаех си, че ще ми го шарнеш и шкембето и бирата  smile3521

# 334
Ехо, момичета тук има и бремени, а и не само Wink

Бетунга, дано светлината в тунела става все по-ярка!

Днес духът на темата е в унисон с времето. Явно всички спите  newsm78

# 335
Малко морски сники от мен :

Останалите са във Фейсбук,а от сватбата след малко  Peace
Слаба ми е връзката ,утре ще пробвам пак .

Прекарахме си супер,но бързо мина,догодина повече.

Успях и да запиша Валето на кухня от утре ,че не ми яде манджите  Laughing

Да почерпя,че днес на кумата малкия Стефчо прави 1 годинка

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 15:39 от radka80

# 336
Получих аз упрек тези дни (не без основание), че пишещите тук нямат какво да четат заради такива като мен и обещах да взема мерки.  Mr. Green И ей ме нА - взимам. В днешния особено привлекателен ден какво ли друго да направя, освен да се разпиша и да приспивам дъщеря си ...... повече от 2 часа.  ooooh!

Идеята ми беше да пусна снимки, ама след два часа висене над горните изречения и опит да избера снимки, се отказвам до довечера. Ради се събуди на последния емотикон и продължава да разглежда снимки. То всъщност ние много морски нямаме, че се размотавахме немалко из района, аз нерви да ходя всеки ден на плаж нямам. Пък и да идем стоим на сушата основно, че водата страшно нещо се оказа.  hahaha

Вчера видях Мечи (без принцесата, само с принца) - същата си е като едно време.  hahaha Искам да кажа, че много добре изглежда, и е с умерено уморен вид. Та се чудехме с нея какво става с nejno cvete и тя ето, че се включи. Леко раждане и от мен!

Не мога повече - с бебе буквално на главата, толкова мога.
До довечера!

# 337
Ееее,Пете,браво!Разписа се.  Laughing Ама защо умуваш по два часа над всеки пост?! Тук да не сме изпитна комисия?  Laughing

# 338
То умуването е по-точно върху това как да се оттърва от "пречещото обстоятелство", което много мрази да съм седнала, а права ми е съвсем трудно да боравя с компютъра.  Laughing

# 339
Ееее,Пете,браво!Разписа се.  Laughing Ама защо умуваш по два часа над всеки пост?! Тук да не сме изпитна комисия?  Laughing
Силве,как защо умува толкова,ми толкова си може момичето gydiшегичка,Пете,позволявам ти да ми направиш ей така ако съм те засегнала fight Mr. Green

АУУУУУ,Андито колко е сладка,дано все по-голяма да ви става светлината в тунела. Heart Eyes
Нели, ски взе ли Mr. Greenох дано ви се оправи времето,но да знаеш,че не е навсякъде като в Софето.

Раде, така руса съвсем си заприличахте с Валето Hugама да беше дала някоя снимка в по-близък план.

Десика,кога каза среща на театъра? Аз така и така явно няма да раждам до октомври да вземем да се видим Grinning

# 340
  • София
Инчееее, радвам се, че се разписа. Много гуш за теб и Венцо , а той бързо да се възстановява. И да не забравите, че сте ми обещали една среща пред народния по обедно време, за да ви видя всичките.

Наде, утре ли е първият ден на Белка? Ако да, и ако не те притеснява разкажи как е минало, как е реагирала и всичко , което се сетиш и е ново за вас.

Такава среща и аз ще посетя Wink Сингъл Simple Smile)
Пък може на бира и шкембе   chef
А утре ще ви разкажа, но по-интересно ще е втория и третия ден  ooooh!

Бетунга, Андито е СТРАХОТНА!!!

Раде, и вашите снимки са супер Simple Smile

# 341
Ха-ха, Нелинда, направо не знам как издържа толкова време да не споменеш за съседката  Joyусетих аз, че съм те притеснила. Споко, аз познавам таткото, той е доста свястно момче, работи при наш много близък приятел. Нея съм я виждала само 1 път, бебето беше на 20-ина дни. Нямам никаква идея каква е и що е като характер, но ще се доверя на твоята преценка  Hug

Благодаря на Петя за комплимента, че изглеждам "като едно време", но смея да твърдя, че това една време, към което се стремя като визия никоя от вас не го е виждала. Ако си спомняте бяхме си публикували снимки от преди години по едно време, трябва пак да го направим за да се потиснем и амбицираме едновременно, поне тези от нас, които не са доволни от постигнатите резултати все още.
Макар че повечето вече са във форма, и то страхотна. В тази връзка - Галче, на заден план си, вярно, на сснимката от кръщането, ама си личи, че на затриване отиваш, бе мила! Завиждааааааам
Аз ако продължавам така да не спя покрай малкия звяр може и да успея да стигна до 50 кг. за Коледа  newsm78 (За сведение - сега съм 70, отидох да раждам 77)

Айде стига глупости от мен, простете за спама и останете със здраве.

# 342
Бетунга,Андито наистина е страхотна!Къде успя да се изцапа така равномерно?!  Laughing Аз попрочетох за вашия проблем и там пише,че ако се хване навреме се разделят с тъпа сонда-без упойка,без скалпел,за секунди.Ти със сигурност си изчела всичко по въпроса,но дали и при вас не се касае точно за това,а ти да го наричаш операция?Защото тя се правела с пълна упойка.

# 343
Ау Петя, да не повярва човек. Сега като се разписа следващият път да не е чак след Нова година  Wink

За срещата когато кажете, аз ще мога да се включа по обедно време, демек в обедната ми почивка.

Тъй като най-накрая сколасах да вляза във форума от вкъщи поразгледах снимки, които не успявах да видя на работа.

Толо, страхотно са си изкарали мъжете в басейна, личи им колко им е кеф

Миме, като ти видях снимката с корема си помислих, че бебето вече е на път. Доста ниско ми се вижда  newsm78

Галче, ама страхотна си на кръщенето

Раде, аз не успях да те позная на снимката, добре, че момичетата коментираха за близкия план та се сетих, че си смени причекста. Според мен и така ти отива , даже повече

Бетунга, Андито на първите две снимки е супер сладка, какви снимки, какъв контраст.

Наде, чакаме първи впечатления и разкази и дано всичко върви по вода.

Мечи, каква форма, та ти роди преди няма и две седмици. Има време , а и с две деца доста бързо ще се възстановиш

Иве, не чети само, а и напиши нещо за вас. Как е Стани?

Варненската група напълно ни отписа май  newsm78

# 344
Петя,добре си дошла. Hug
Илианка,всеки има право на  преценка и моята е такава.Не се притесних особено,защото с тях сме на "здравей здрасти",а от както се роди малката и на "как си".Никога не са били близки с мъжа ми,а са израснали в един блок,жена му е от Варна.По-скоро,свекърва ми с майка му.Така,че все ми е тая(малко грубо прозвуча,ама не е Grinning)кой кого познава.
Ох Миме,то незнам да се смея ли ,да плача ли,ски ли да товаря. Joy hahaha Joy
Бетунга,малката е страхотна Hug
Раде,ама верно като брат и сестра сте с Валето като си руса.
До сега разглеждахме с Маги за обувки за по-мокро време за нея,и май,май утре ще тичаме на пазар.А тя откри ,че и на трамвая може да се вози,не само на кола и сега само там иска.Голям смях,не иска да слиза,реве,маймуна Joy
Айде,ние отиваме да се оправяме за баня,вечеря и после по някое време,ако се кротне ще я туширам в леглото.За сега лекичка. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт