Отговори
# 345
  • София
Тук съм, Деси, слушам и изпълнявам, ама няма кой знае какво да пиша, нищо ново и интересно покрай нас, само дето Митко има р.д. утре, а днес се тръшна с р-во и темп. - лека, та сега остава всички ни да изпозарази, а че няма да се празнува, явно, няма, накъде без рожденик във форма, та такива ми ти работи за нас Simple Smile)))

# 346
Иве, дано се оправи Митко. Но къде отида старата многословна Ива. Много минорно и лаконично го раздаваш напоследък.

Линийката доста е напреднала. Малко остава до големия финал, а?

# 347
Варненската група напълно ни отписа май  newsm78

Аз съм тук, ама няма нищо интересно около нас.
Гого е в Добрич, а Ванеса в последно време не се отделя от мен и за секунда. Изпада в истерия, ако някой посегне да я вземе, било то тати, баба, дядо. В чудо се виждам вече, ръце не ми останаха да я разнасям и не мога да разбера на какво се дължи. А за капак - утре имаме среща с директорката на яслата, да решим кога ще почва. От всичко околко яслата най-ме притеснява какво ще яде Ванеса с нейните 3 зъба и дали няма да стои гладна по цял ден. Ще питам утре дали имат вариант за пасиране на храната за по-малки деца. Вие имате ли идея как процедират?

Инче, кажи как е Венцо?

# 348
Креми,Ралица е с 16 зъба,но и аз съм в същата чуденка...Тя много неща не яде.Храни се само с разни измислени от мен хитрини.Сега,напр.,на мода е разглеждане на снимки на лаптопа.Слагам й го на таблата на детското столче,коментираме снимките и тя отваря уста....Там няма кой да й обръща толкова внимание.Боян не ядеше в яслата,а доскоро и в детската!Само "сух хляб" на обяд.Затова сутрин задължително закусва вкъщи...Ралица също така не може да яде едри парчета-например да й дам парче пилешко месо в супата....абсурд!Ще го изплюе или ще го държи под езика половин час...

# 349
В чудо се виждам вече, ръце не ми останаха да я разнасям...

Ха ха ти да мълчиш, нямаш право да се оплакваш  с тази финна малка фея! Ние какво да кажем с гюленцата дето килата им са по две от вашето Joy (майтапя се не се засягай  Hug)

Ние сме.. и аз незнам как. Вдига по малко температура, хремата е в стихията си и те така утре ми е последния ден от болничния и се чудя как да процедирам. Нещо няма м муза за писане така че лека ви нощ, особенно на мамите с малките бонбончета.

# 350
Калинче, при положение , че Никола все още не се е възстановил няма ли шанс педиатърката да ти удължи болничния или веднъж пуснат само комисия има право да го удължава?

Силве, това означава, че Боян не е закусвал в градината нали? Аз като чета с какво ги хранят децата и направо ми се ще Йоан да си яде вкъщи, а там не. За закуската основно става въпрос- кифли, баници, кроасани. Та това нали е ясла?  newsm78

Креми, период е и ще отмине. Като бебета пак имаха такива периоди, поне повечето от децата тук. Нали тогава някой беше извадил една теория, че когато децата възпроемат, научават нещо ново изпадат в такива периода, стават по-чувствителни, по-раздразнителни и прочие.
Не знам на тази възраст дали това важи все още.

# 351
  • Sofia
Привет по късни доби  Hug
Много много ми се спи и само да кажа, че Венци май е по-добре. Пу-пу... Praynig Днес вдигна само веднъж температура и то около 38.3-4. Разминахме се с Панадола и Нурофена, само хомеопатичните си хапва. Дано му минава вече, че се измъчи с тая висока температура. Супер кисел е, а и очите са му червени като на вампирче, много е жален, но ще му мине. И той по цял ден все в ръцете ми иска и нямам сили да гледам... Tired

Утре ще се включа с малко снимки и по-веселяшки пост Simple Smile

Лека нощ!

# 352
Аааааа, моля, моля, Деси. Този месец съм се разписвала повече от всякога.  Mr. Green Достатъчно, че да се добие впечатление за капацитета ми. Ама, Миме, не разбрах за какво трябва да стрелям, ръгам и т. н. – аз на подобен комплимент не се и надявах вече - някой да ме нарече „момиче”.  smile3535 cheers

И в тази връзка, аз съм от страдащите по старата си форма. Пет килограма ми останаха и не знам с това темпо дали догодина ще мога да се радвам на нова фигура. Не знам и дали едни снимки ще ми помогнат – преглеждам си от време на време старите и освен тежки въздишки, никакви волеви усилия не успявам да задействам. А не знам Илияна къде се бута.  Mr. Green

Аз за яслата се тормозех как ще спи Ради, че през деня много не иска. Но като прочетох за вашите притеснения с храненето се оттеглям...

Мен пък друго ме тормози. Продължавам да откривам в акитата слуз. Чудя се Е ли нормално? Не беше ли ок само за периода на захранването?  newsm78

Нели, искрено се надявам да ви изненада хубаво време и да ви бъде чудесно на морето.

Ох, Анди наистина има невероятно излъчване!

Нарочно написах километричен пост – да може до Нова година да се чете.  smile3533
Ето и снимките от нас
 това е началото, до вечерта прилича на пясъчно чудовище. Така си я прибирахме, че нямаше как да бъде измита.

един от редките случаи на близост с водата. Целият ни престой беше голяма лична борба на принципа - Иска ми се, но не ми стиска.
 с мамата преди разходка с лодка по Ропотамо. Ей, сбъднах си една детска мечта  Grinning
 при устието на р. Резовска
Едно море и три устиета на реки успях да видя, ето така се чувствам - много доволна.  Grinning

Се извинявам за количеството и размера, но ме изненадаха с новости в сайта за качване и ей го нА - толкова мога.  hahaha

Лека!

# 353
Изпекох си кекс,сега ям и кисело мляко с него...имам болки,но все още са нежни Mr. Greenможе и вирус да ме е тръшнал,че всички около мен са болни.Сега ако пак ме докара то WCто  ще да е от вирус,а не от родово начало.Най-страното е ,че където и да се преместя котките са след мен Shockedотивам на дивана скок при мен,сега съм на масата те пак станаха и едната ми е в краката,а другата до мен на стола newsm78

Пете, много хубави снимки,знаех си,че си широко скроен човек,а за формите аз не те виждам наднормена Thinking

И аз си искам старите форми,но ще почакам малко Grinning

Ивето, вчера ми подари един шоколад(детска милка)за което много и благодаря,докато правех кекса установих,че ми е свършило какаото,та накрая разтопих шоколада и полях кекса с него  chef

Всички останали бремени да ме извиняват,ако на някой му се прияде и утре не съм в болницата да заповяда,адреса на лични го давам и ви чакам на кафе с кекс. Hug

# 354
  • София
Иве, ти си моят герой!!!
А останалите, моля, да не прикзвате за килограми...
Аз имам над 10 още да свалям - през ден съм във фитнеса - по 7км минавам на степера и после още час на други уреди и килогрмите ми не мърдат... ама като казвам не мърдат имам предвид леко се качват  Cry
Мислех че за 1 месец поне 3-4-5 ще сваля, а съм качила 1.
С храненето имам голям проблем - не мога да спра докато не свърши Sad На принцпасъм без едно мога, само с едно-не
Има ли дигноза манджохолик и как се лекува?
Предполагам всичко е на стресова основа. Да ми се чуди човек какво ме стресира като съм си вкъщи, всички сме здрави и проблеми нямаме...

А за яслата за сега нямам кой знае какви притеснения. Белка с всичко се оправя сама.. Дано само не я карат да яде насила, че това е моят кошмрен спомен от градината-чсове седя на масата до една чаша прясно мляко...  Sick

Пък да ви кажа кк нашата Зелчица беше кръвно обидена от котарака.
Оня ден отивме д спим у наш'те и тя отива при едната котка и поставя пред него едно капаче, с което си игреше /това е голямо постиижение за нея, от много скоро си дава игрчките/. И го гледа приятелски... викам й да го погли по главичката и тя го гали. Обръща се, радва се детето и пак тръгва да го гали.
Добре, ама нашия е малко серт и й замахна веднага.
Тя като се втрещи, дръпна си капачето и се обърна обидена към мен. Аз я погалих, но тя явно очакваше повече и отиде при майка ми да я гушне. Гушка я тя и какво гледам - очите й пълни със сълзи, брадичката трепери, но не плаче. Само физиономията й една ... неописуема - такова разочрование и обида нито един артист не може да изиграе.
Въобще чувство в най-чиста форма...

В такъв момент единственото, което си мисля е колко са невероятни децата ни!

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 01:20 от carbo

# 355
Благодаря ви за милите думи! Днес мина по-леко, баткото изобщо не плака като го оставих Grinning дано да продължава все така! София няма как да я запиша при него, защото групите са от 3+ години. Тя ще започне да ходи също на половин ден в друга ясла, 2 пъти седмично.

Миме, така като гледам май ще се сбъдне предсказанието ми, че ще родиш на 1-ви или на 2-ри. Дано! Че като гледам вече нямаш търпение Wink

pippeg, снимките са супер, последната ми е любима.

За яденето - тази моята София яде на всеки 2 часа ooooh! изхранване няма това дете, а тежи само 10 кила! А аз никъде не мога да мръдна без да понеса със себе си 1 000 храни. Стигнах дотам, че по едно време и хладилна чанта си мъкнех, за да не яде само солети и кроасани по парковете. Добре, че има МакДоналдс иначе не знам как щях да оцелея Tired а на времето се кълнех, че никога няма да дам на децата си такава "гадост" Whistling

За отделянето със София сме като скачени съдове. Не ме оставя да мръдна и за секунда. Ходи навсякъде след мен и постоянно протяга ръце да я нося. А брат й все иска нещо, я да му сипя сок, я да му дам нещо за ядене или да го гушна или да си играем... и съответно ако не се угоди на някой голям рев пада Rolling Eyes ама няма как един родител не е достатъчен за две бебета. Аз вечер съм като изцедена. Да не говорим, че през деня едвам смогвам да ги нахраня, напоя, изкъпя, приспя...  Tired Tired Tired а като излезем някъде търча като ЛУДА в хиляди посоки и се чудя кое първо ще се опита да ми избяга и кое да спасявам по-напред. София с такава сила се изстрелва, че свят ми се завива Crazy баткото уж на тази възраст трябва вече да разбира, но не би, постоянно си захожда нанякъде и хич не се обажда даже, става и си тръгва все едно не е с мен #Crazy пълна лудница! Хайде лека от мен, че очите ми се затварят, а утре имам да свърша един милион неща ooooh!

# 356
Мими,днес ще да е или най-късно утре! Ти не може да не знаеш какво означава това с котките! Те са много интуитивни.Доказано.  Grinning

Дожаля ми за малката Белка-Зелка... Cry Лош котарак!

Деси,Боян и сега продължава вкъщи да си закусва.Като тръгна на яслата му давах аз закуската,защото е много злояд и бях сигурна,че там ще гладува цял ден.Иначе издържа на глад,но не си е работа това... Laughing В детската продължи по същия начин.Предупредих госпожите и лелите да не го карат насила,но лелята в детската не издържала да го гледа всеки ден как даже на масата не иска да седне на обяд и го задължила поне по 1 филия хляб да яде...Иначе следобедната закуска си я хапва,ако е филия със сладко(разбирай "следи от сладко"   Laughing ) или кифла.

# 357
Добро утро!
Бързам, преди да ме е нападнала калпазанката, да честитя именния ден на синеоката Симона, а и на всички именници, за които не се сещам в момента!
Днес е Симеонов ден! Нека всички, носещи това име да бъдат здрави и много щастливи!

# 358
Добро утро, дами  Wink

Мечи, рано е да се притесняваш за формата си  Hug Аз бях качила 27 кг. с втората бременност, върнах се у дома с 14+ и не ги помръднах изобщо първите 6 месеца. След това започнах да се възстановявам и то доста бавно. СЕга като чета Рени, теб тъкмо това търчане те чака, така че мога да се обзаложа, че не само ще възстановиш старата форма, ами и по-надолу ще мръднеш  Laughing имаш и примера на Иви пред себе си  Wink

Наде, днес всички сме с теб  Hug емоцията от първия ден е противоречива и някак тъжна за мен  Sad а за фитнеса - имаш ли инструктор.Много е важно да имаш програма, да спазваш диета. Много често качването на кг се дължи на обръщането на бялата маса в мускулна (бялата не тежи), и другото е, че не може без диета, особено ако спортуваж толкова интензивно - всеки ден. Значи от една страна не оставяш мускулите да се отпуснат добре след голямото свиване по време на тренировката и в същото време предлагаш трудноусвоими храни, с които в този момент тялото не може да се справи и да ги разгради добре. Уф, не знам дали ме разбра, че не говоря много професионално, извини ме  Embarassed

Калинче, ако детенце не е съвсем здраво, направи всичко възможно да остане у дома, иначе по-трудно се възстановяват.

Толо, за яденето в яслата не се притеснявам. Дарко беше (и все още е) злояд у дома, а в градината все допълнително искал  Rolling Eyes децата там се държат съвсем различно. За спането също - заспиват, няма накъде да ходят. Само стресът и реването не мога да ги преглътна и като ги знам какви са сирени сутрин, направо ми се къса сърцето  Sad ти водиш детето, то ревне, с него всички други от солидарност надуват гайдата....тамън се успокоят и идва следващото дете, което се мята агонистично на земята, рони крокодилски сълзи и всички други хлапета (които в този момент кротко седят по масичките и наблюдават сцената) надихат вой отново. И така до 30  ooooh!

# 359
Добро утро.
Чакам Любо и Мая да се събудят и отиваме към Шейново,снощи ми секнаха болките,но от 6 тази стрин са на често.Не са регулярни,но ги има и не мога да ходя изправена.Голям купон.

Честито на всички празнуващи!

Иве, да ти е жив и здрав  Митко,да те слуша и обича много.
Наде, представям си как го е изиграла малката.Мая напоследък се  е научила като не и угодя нещо да отиде при баба си и да се разплаче hahahaголеми са хитруши.
Рени,мяткай я Софийка и си свиркай поне 2 часа на ден. И ние с яденето сме така,даже може и през час да яде малката ламя,най-често употребяваната дума ни "АМ".

Хубав ден на всички и ми стискайте палци да е днес Hug

Общи условия

Активация на акаунт