, нищо че градината работи до 19ч.То ако можехме щяхме да ги взимаме, но незнам на колко хора са с такова работно време.
А забравих да ви споделя, че в тази частната ясла до нас мога да ги гледам и през скайп, като ми домъчнее.
.Но има време ще проверя какви са условията, и живот и здраве, когато се роди бебчо ще решавам.В този ред на мисли : Весе (сребърна), ти знаеш ли как стоят нещата в нашата ясла?
. Не знам дали грешката е наша или на бабите, нооо не се трае.То не е рев, тръшкане, лягане по земята, извиване на гръб, вкопчване в крака ми и висене там докато аз се опитвам да ходя.Абе ужас, не дава да го обличам, не дава да го обувам, само реве и налита на бой, а ако случайно попаднем на дете с колело на улицата, хуква след него и се опитва да докопа колелото.А аз нали уж не трябва да го вдигам, е как да стане - вдигам си го, но той пък започва да ме рита и в един момент се чудя него ли да мъкна, или корема да си пазя от ритници
. Съседите само ме питат, защо постоянно пищи, какво му правим
. Има ли друг такъв инат или сме само ние.
оу пълен купон пада при мене, само дето нямам баби наоколо и мъжо го няма за 6 месеца. Какво друго да добавя. Яко изперквам на моменти, щото както казваш ти не се търпи. Баткото е така откакто навърши 14 месеца някъде. Сега наскоро започна да излиза от тръшкащият се период, но пък за сметка на това София вече влиза в него и е точно както го описваш пищене и тръшкане за всяко нещо, постоянно иска да я нося или разнасям насам-натам, иска всичко да пипа, по площадките ми бяга, изстрелва се със 100 в незнайна посока, брат й си хваща и той нанякъде и аз се чудя след кое да тръгвам по-напред
обикновенно хващам това, което ми е по-наблизо и хуквам след другото
моите и двете много реват, понякога си пускам музика на компа, слагам си слушалките и ги оставям да си се дерат на воля
важното е, че след 10 минути заспиват
Не знам Тошко в колко заспива, ама гледай да го приучиш да си ляга по-рано и по възможност сам, инак ще ти е трудничко и с бебето. Моите сутрин стават в 6, ама аз оставям предната вечер бисквити, вода и играчки в моята спалня, те ядат, пият, играят, аз поспивам до към 8 и от време на време ги поглеждам с едно око в просъница и естествено, ако чуя подозрителен шум се събуждам
и общо взето така оцелявам
не се плаши всичките сме в джаза
ако не се включиш скоро пожелавам ти леко раждане
дано да реши да се покаже скоро

Мишо беше втора група когато се роди Мира и не го пуснах до следващия септември на градина. Вярно, че и в къщи боледуват децата, но в градината е ужас просто... Да не говорим колко малко медикаменти са подходящи за бебета и колко лесно може да се срине имунитета им. 

. Не знам дали грешката е наша или на бабите, нооо не се трае.То не е рев, тръшкане, лягане по земята, извиване на гръб, вкопчване в крака ми и висене там докато аз се опитвам да ходя.Абе ужас, не дава да го обличам, не дава да го обувам, само реве и налита на бой, а ако случайно попаднем на дете с колело на улицата, хуква след него и се опитва да докопа колелото.Съседите само ме питат, защо постоянно пищи, какво му правим
. Има ли друг такъв инат или сме само ние.
При нас доста помагаха, но не знам как ще задържиш Ники на едно място, за да вдишва изпаренията.

Вече не искала да си пие от нейното шише със сламка, а само от чаша...
и нещо абсолютно невероятно за мен - повтаряше думи! Неразбираеми ако не знам какво очаквам, но определено повтаряше.
/