Както описваш нещата всичко звучи супер, дано и така продължава.
В нашата ясла също казаха, че предпочитат децата да пият от чашка, а не от шише, но в началото докато се адаптират няма проблем да му се носи шише на детето, любима играчка и т.н.
Да попитам за леглата с решетка ли са, защото това доста ме притеснява. Днес директорката ми каза, че леглата не са обезопасени, а Йоан спи много неспокойно, постоянно се върти, мята се и т.н. Много се притеснявам с това падане по време на сън, защото веднъж падна, но се стресна жестоко.
Миме, страхотна идея за семейната снимка от проф, фотограф. По-добър и приятен спомен от това здраве му кажи.
И аз много обичам барнати и изпипани снимки, но с нашият фотолюбител няма начин.
Види ли апарата и веднага застава зад него да щрака, не може него да го снимат, само той трябва да снима.
Бисе, поздравления за гърнето
Тогава ще разберете как голяма част от децата са с постоянна "алергична" кашлица и хрема. Толо, Гал, Гея и другите мами с по две деца, знаят за какво говоря.....
и ние ще се черпим за ваше здраве, а ти после ще имаш да ни четеш, като те изпишат.
, но така и не намерих време да драсна два - три реда.
Белка сутринта не я знам каква е била, но аз си я взех в 3 и докато всички други все още спяха, тя беше на крака на едната леля с биберон и въпреки това ревяща.
-
и ще ме приемат направо в родилната зала... Понеже казаха че се очаква да родя до няколко часа с мъжа ми набързо се разбрахме че може да остане при мен за моя подкрепа и успокоение тъй като в болницата имат една родилна зала специално за присъствие на бащата. Определено се радвам че можа да остане, защото и за двамата беше по-приятно и особено за мен - значителна подкрепа от присъствието на любимия