Отговори
# 675
Животът ви дари с (второ при това Grinning)дете красиво, нежно и добро!
С пожелания да расте щастливо, здраво и все добро!Честито Миме ,и само щастие от тук нататък,а на майчето да е  кака за пример,и много да те радват!!!
,много се вълнувах за теб ,сега съм страшно щастлива.

Момичета,знам че не съм влизала и писала от много  време,но не съм ви забравила,не се сърдете,аз ви чета редовно и  се вълнувам за всички.При нас всичко е нсред,ходим с желание на ясла и най вече с усмивка,пожелавам го на всички.надявам се да ми остава повече време за форума .ЧЕстито на всички майчета и на тези които са в очакване да гушнат вторите си слънчица.Успех и най вече здраве.

ОБИЧАМ ВИ МНОГО !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох много объркан пост,но страшно се развълнувах за Мимето,даже се разплаках от щастие.

# 676
Ех че страхотна новина
Честит син на семейство Алхимикови! Да расте здрав и послушен малкия Любо и с кака Мая много да радват мама и тате!!!
На мама - бързо възстановяваве и много се радвам за лесното раждане на големия мъж Hug

Много хубаво е станало така, Миме има да го разказваш един ден Hug
Сега вече разрешавам и на беба да излиза, то с тия разходки всеки ден с Криско не знам как още мирува Grinning
Много се радвам и за че дечицата приемат добре ходенето на ясла, дано всички са така Hug
Гея имаш и нашите стиснати палци fingerscrossed

# 677
Мамо Зари, тук съм, но още нямам никакви новини и затова не пиша. Но ще помоля да постискате още малко палци Praynig
Ще стискаме и още как  Praynig

# 678
  • Пловдив
София,все се чудих къде си се загубила.Но така си и мислех,работа,задължения и т.н  Hug
Зитка и тя се затри от пловдивската група

Тони,леко и бизпроблем и при теб да е раждането

# 679
  • в сърцето на един мъж...
Та да си кажа защо стискахте палци - на мъжа ми му откриха възел на щитовидната жлеза и се съмняваха, че е раков. Днес му правиха изследване, според българските лекари трябва да се оперира, според немските - нещата са сравнително благоприятни. Та все още не знам какво ще правим, но затова не пиша и не ми се и говори Cry Благодаря, че мислихте за мен Hug

# 680
  • София
Тони, леко и безпроблемно раждане и на теб!Ще вземе този път да преносиш май  Laughing
Гея, ще стискаме палци.

# 681
Ох, Гея, малко ли са ти и другите притеснения, че и това... Сигурна съм, че всичко ще е благоприятно! На мен, още при първия преглед, ми откриха няколко, но засега само ги наблюдават. Изобщо не ги мисля. Да става, каквото ще...
Няма да си мислиш страхотии, всичко ще е наред! Hug

Тони, то не останало... Hug

# 682
  • Пловдив
Гея,мила,прегръдки и кураж от нас.Всичко ще е ОК. Hug

# 683
Хайде и от мен, Честито момък Алхимиков и дано ви е все така леко и забавно заедно!

Аз пък земетресение не съм усетила, цял ден ми е голям главотръс. Че снощи с акъла, дето го нямам, като се прибрах след живата бира, му ударих и едно винце....

А днес по всички параграфи ми е критичен ден.

Ради няма да започне ясла от понеделник. Изобщо не се знае кога ще започне, понеже ще е в новооткриваната група, която нито има стая, нито има персонал, нито я има на документи. Прецака ми се цялата организация с връщането на работа. Ще се надявам поне от 1-ви октомври да почнат, пък колкото свикне за две седмици, толкова. Много ми е криво, ма ще ми се изправи тия дни. На всичко отгоре не е с Раличка толовска, а до последно таях надежди ....

Пак днес ме известиха, че не са много добри резултатите от цитонамазката. Пак хапове ще трябва да се пият сигурно.
Иначе и аз имам два възела на щитовидната, които си ги гледкаме засега....  Grinning Гея, искрено се надявам всичко да се нареди добре при мъжа ти!
Както обича мъж ми да казва - Пълен провал! С пълна сила важи за днес, на всяка крачка нещо се обърква. Намрънках се.  Mr. Green

Бисе, и аз нямам идея какво казва твоя човек. Нямам идея и Радина какви ги реди по цял ден. Поне разбрах, че топка е "патка".  hahaha Ама "нака" и още един куп измислици, идея нямам какво значат. Пък, Силве, хайде кажи какво значат "печо" и "Пичо" от речника на Ралица.  Joy

Тони, песенно раждане и на теб!

# 684
ЧЕСТИТО НА МИМЕТО И ТУК. ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЛЮБО - ДА СПИНКА, ДА ПАПКА, ДА АКА И ПО-МАЛКО ДА ПЛАЧКА. наистина страхотно се е получило това с кръчмата и раждането, вярно има да разказваш после на Любо2 как се е появил на бял свят докато мама си е пила питието  hahaha
  А за патагонския и ние сме в кюпа. Почнахме да му разбираме някой думички и то благодарение на майка ми, че по цял ден го слуша и има търпение да го чака да си повтаря като строшен грамофон. В момента постоянно повтаря "майна"  ooooh! и според превода на майка ми било - манджа ( от какъв зор не знам, като тази дума почти не я ползваме освен на майтап) На коня казва ту кан, ту кау, на другите животни повтаря звуците, който идават къде доста успешно , къде не.
 Гея, дано всичко да се развие благоприятно за вас. Хубаво е , че немските специалисти ви дават повече надежди, но дори и да трябва операция ще действате важното е края да е ок. Много ви се насъбра и на вас, дано всички изпитания да доведат до нещо много хубаво.
 Само такива новини да се чуват за учениците ни  Heart Eyes

# 685
  • Sofia
Привет, мацки!

Първо важна новина да кажа - Любо е Владислав вече  Grinning След дълги размисли и страсти (както само Алхимикови умеят) така решиха! Така че да знаете Simple Smile

Гея, стискам палци всичко да е наред!!!  Praynig Praynig Praynig И ще бъде, ще видиш! Аз по бих вярвала на немските доктори  Wink

И последно една по-маловажна новина - и ние ще сме ученици скоро. С Ники на Весето сме в една група  Mr. Green Набързо станаха нещата, но усещам и вярвам, че е за добро... Дано бързо свикне Praynig

# 686
  • Пловдив
Мимито е уважила свеки все пак-лошо няма

Коте,бързо да се адаптира Венци  Hug

# 687
Миме, честито бебе Владислав! Много да ви радва и слуша!

Коте, браво за яслата - дано и Венци се адаптира лесно като Ники.

Аз съм оставила Ралица и баща й да се приспиват и вече 15 минути е жесток рев. Незнам да отивам ли при тях или да се крия още?

# 688
Желаете раждане в конкретен ден и час?

Желаете то да бъде леко, бързо и забавно?

Желаете да родите в приятна компания?

Желаете да изберете най - хубавото име на вашето дете?

Желаете то да има най - добрите вестители и орисници на света?

ФЕВРУАРКИ 09

ТЕ ПРАВЯТ ЧУДЕСА ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА и мъже, и свекърви...

Само до края на годината,  промоция: едно раждане - 1 питие.

След това - по договаряне. За близнаци - двойно. За повече от 3 - ние черпим.

Работно време - денонощно.

За превеждане на сумите, моля обръщайте се към ЕЛФИ ЕООД.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт