Отговори
# 660
Бисерче, кажи при вас как е яслата,днес втори ден ли ви беше?

Да, втори ден ни беше, почти не плака, само леко мрънна като го вкарваха навътре, после явно се заигра с нещо и утихна, а аз си тръгнах спокойна. Сега на обяд майка ми ще го прибере и ще знам повече, но вчера си беше обядвал спокойно, а на въпроса какво правихте с кака Мими /учителката/, той вчера ми отвърна АМ-АМ /демек - дава му да яде  Laughing/. През нощта  не се е будил нервно, а е както друг път. Мисля, че спокойно приема нещата и няма да има драми - дано и при останалите ни дечица да е така, както за Ники и Михел!!!

# 661
  • София
Браво браво,дано  Simple Smile
Моя като го питам какво прави в градината нищо не казва,само повтаря от два дни цяла вечер и цяла сутрин кака кака,преди тая дума не я знаеше и днес питах учителката,кака била една Ева,която е на 4години и си играе с него,детето се е ориентирало да си има покровител  Simple Smile

# 662
Много се радвам, че този път всичко е минало добре.
Алхимикови, честита втора радост! Да ви е жив и здрав Любо - младши!

# 663
  • София
Бисерче, кажи при вас как е яслата,днес втори ден ли ви беше?

Да, втори ден ни беше, почти не плака, само леко мрънна като го вкарваха навътре, после явно се заигра с нещо и утихна, а аз си тръгнах спокойна. Сега на обяд майка ми ще го прибере и ще знам повече, но вчера си беше обядвал спокойно, а на въпроса какво правихте с кака Мими /учителката/, той вчера ми отвърна АМ-АМ /демек - дава му да яде  Laughing/. През нощта  не се е будил нервно, а е както друг път. Мисля, че спокойно приема нещата и няма да има драми - дано и при останалите ни дечица да е така, както за Ники и Михел!!!

Много се радвам и за вас, Бисе!

Дано на всички бъдещи ученици /ясли, градини, предучилищни, гимназии и т.н./ им тръгне леко и приятно, да случат на добри педагози и да намерят много приятелчета  Peace

Тони, хайде и ти се отчитай с хубаво раждане, за да бъде двойно по-бебешко следвщото заглавие  Hug

# 664
  • Варна
Както е казала мама Зари, " Няма такъв случай"   Laughing Да е жив и здрав малкият юнак и много да радва мама, тати и кака  Hug
п.с. направо се изумих от "лудостта" на Алхимикова, да отиде на кръчма, аз признавам си - нямаше да съм там. Но пък така е станало толкова запомнящо се  Laughing Супер, много, много се радвам.

# 665
И да си похваля отново "гарджето" от днешния ясленски ден - след като закуси в къщи попара с три сухарчета, Михел е закусвал и в градината, а после е и обядвал - "мамината лакома прахосмукачка". Взела го е майка ми, а той само леко се поогледал за мен и като не ме видял, взел да вика "баба-баба". А от вчера имаме нова дума в речника, дето не се сещам какво значи - "тоба" или "таба", някакви идеи за превод?  Laughing

Наде, мерси, а как е "зелето", пусна ли я пак?

riccie, май отдавна не си се отчитала тук, давай по-честичко и не само с честитки, ами и с подробности около вас.

# 666
Софиянки, усетихте ли земетресение?

# 667
  • София
Софиянки, усетихте ли земетресение?

не в олко часа е било

# 668
Преди 10-тина минути ми се стори, че има.

# 669
  • София
Преди 10-тина минути ми се стори, че има.

Дали затова АЛекс не се събуди, сега спи на спалнята дано не мърда много.

# 670
Влизам и гледам, че сте се скъсали от писане, а то .............. Мимето изпила водката и отишла да ражда  Joy Ама и вие какви сте папараци ........ само клип дето не сте направили на водите  hahaha

Миме, да ти е жив и здрав малкия Любо, да си го гледате в щастие с големия Любо и малкото Мими   Hug Hug Hug

Ей, много ме разчувства тази новина, чак ми се прииска и аз да гушкам едно малко вързопче сега. На 29-ти съм на контролен и ще се пазаря с лекарката ми да ми дава зелен сфетофар за братче  Mr. Green

Бисе, браво на юнака! А превод не мога да дам, калпазанката напоследък едни ги плещи на патагонски, че чак се сърди, като не я разбера след стотното повтаряне  Simple Smile

Аз земетресение не съм усетила.  Thinking

# 671
  • София
Миме, честито момченце. Да е живо, здраво и много силно!

# 672
И тук да пожелая много здраве и все такива хубави щурички неща на цялото алхимиково семейство! Hug

Както писах на Мимито - очаквам третото дете да го роди, ей така, лежерно и между другото, както си лежи на плажа... Laughing Heart Eyes

http://dnes.dir.bg/news/sofia-zemetresenie-trus-7055662?nt=4

Ето го труса, но мен понеже все ме занася на някъде и почти непрекъснато ми се вие свят, нищо не съм усетила...

Много се радвам за лесните адаптации на дечицата! Дано всички да са така! Peace

Гея, къде си? Какво става?

# 673
Kaква прекрасна вест!!!
  Hug
Алхимикови, да ви е честито новото попълнение в семейството! Да е живо и здраво малкото алхимиче и много щастие да носи на цялото семейство!!! Целувки на мама и бързо възстановяване!

# 674
  • в сърцето на един мъж...
Мамо Зари, тук съм, но още нямам никакви новини и затова не пиша. Но ще помоля да постискате още малко палци Praynig

Общи условия

Активация на акаунт