Отговори
# 645
Честито,семейство Алхимикови!!! Да ви е жив и здрав,кака Мая много да помага,а скоро и Любо-младши да се радва,че е станал батко!   bouquet

Карбо,радвам се за Белка! Аз днес съм на "родителска среща" в яслата... Laughing

# 646
  • София
Наде,много се радвам за Белка,ние пък този път се отчетохме леко,като тръгнах да излизам и той протегна ръчичка и вика нещо,ама беше като глезене не рев,така е правил и при майка микато см го оставяла понякого и при баща му,ще звънна след половин час да ми кажат дали не е заплакал после,но се съмнявам дано съм права.
Ох,дано всички свикнат бързо,Силве знам за яслата,че сте на родителска среща  Wink Айде другата седмица и на двете принцеси ще стискаме палци!!!

# 647
  • Sofia
Eeeee, гледам, че са ме изпреварили с известяването Simple Smile

Да е жив и здрав прекрасния Любо!!! Голям мъж, ей! За чудо и приказ!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да радва мама и тати и страхотната готина кака!

Чух се с щастливата мама, тя се чувства прекрасно, има само 3 шева и цитирам "Тая акушерка е богиня!"  Grinning Grinning Grinning

Много съм щастлива! Много!  Party

# 648
  • в гората
  Party Mr. Green Hug Страхотна новина!!!Да е жив и здрав Любо-младши!Да радва много мама, татко и кака!!!  bouquet
Миме,  Hug  bouquet мнооого се радвам, че този път всичко е било нормално и раждането е минало леко!!! Hug

# 649
  • София
И аз съм много щастлива,ако щете вярвайте ама цяла нощ спах ужасно,само сънувах раждането или се будих и не можех да заспя мислейки за Мимето,ставах да проверявам дали някой не е писал нещо във форума и като разбрах сутринта хубавата вест направо...подлудила съм майка ми и мъжа ми да им разказвам,просто много се радвам,че е било ок,а не да се мъчи като първия път.Майка героиня!!!!Да са живи и здрави цялото готино фемили  Mr. Green Hug

Тони,мила сег на тебе ти стискам палци и те мисля,че и ти първия път се измъчи,дано сега като Мимето всичко да е по мед и масло!!!!

# 650
Супеееееееееер, знаех си.

Мименце, честито на теб и цялото ти семейство. Пожелавам на малкия Любо да расте здрав и щастлив и заобиколен от много готини хора, които го обичат.

Много прегръдки и целувки за теб и скорошно възстановяване , в което не се съмнявам.

Наде, чудесно. Като ви чета и просто вече недоумявам ние как ще сме този път. Или много зле или много добре.

# 651
Хайде честито и отмен на нашата мама-героиня и на БашАлхимика! Да сте спокойно и задружно семейство, да ви радва големия мъж, да спи и да няма никакви колики  Hug

Мимето звучи много доволна и щастлива, разхожда се, сяда, кръстосва си краката и други такива малки, но съществени радости  Joy
Много се радвам, че този път всичко е минало бързо и безболезнено!

Миме, моята рода половината е родена тия дни. Писах ти за вуйна ми, но и днес имаме рожденник - племенника ми, който от бебе е много добро и умно дете. От все сърце ти пожелавам вашия Любо да е два пъти ПО-!!!!!!!!

# 652
  • София
Много се радвам!

Миме, честито момченце на цялото ви семейство.Да ви е жив и здрав и много да слушка.

Като видях снимчиците на Мимето от заведението ме обзе едно такова чувство , не мога да опиша.

# 653
ЧЕСТИТО, СЕМ. АЛХИМИКОВИ!!!
ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ПРЕКРАСНОТО МОМЧЕ, МНОГО ДА СЛУША И САМО ДА ВИ РАДВА!!!

# 654
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА АЛХИМИКОВИ! МИМЕ, ЛЮБО, МАЙЧЕ-ЗАЙЧЕ, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЛЮБО-МЛАДШИ, ДА ВИ РАДВА, ДА СЕ ОБИЧАТЕ МНОГО!

Вчера за малко изтървах тръгването за болницата.Супер е, че поне този път раждането е минало бързо и само с лека декорация за Мимето. Hug

# 655
Влизам аз и какво да видя, Мимето родило, ЧЕСТИТООООООООООО, да  е жив и здрав малкия мъж и много да слуша, а на мама една ГОЛЯМААААААААА ПРЕГРЪДКА ОТ МЕН  bouquet

# 656
Сем.Алхимикови честита ви радост!Нека Любо младши донесе още повече усмивки и любов във вашия дом.Бъдете здрави и много щастливи!

Ганич,стискам палци и се надявам на добри новини!

# 657
И аз се присъединявам към поздравите:
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ СЕМЕЙСТВО АЛХИМИКОВИ!!! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ЮНАЧЕТО, ДА ПОХАПВА, ДА НАДДАВА, ДА НЯМА КОЛИКИ И МНООООГО ДА ВИ РАДВА!!! Целувки за ЛЮБО-младши и за МАЙЧЕ-ЗАЙЧЕ!!!
Голямо гушшш, Миме!!! Бързо възстановяване и скорошно прибиране в къщи!!!
Много вълнуващо, радвам се че всичко е минало леко.   bouquet
А на баш-Алхимиков - също честито, ще има с когo да риташ топка и да пиеш ракийка след време, както и скорошен ИМЕН ДЕН заедно да празнувате  Laughing, ГОЛЯМА ГОРДОСТ!!!

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 10:48 от biserche

# 658
  • София
Бисерче, кажи при вас как е яслата,днес втори ден ли ви беше?

# 659
  • в сърцето на един мъж...
Миме, Любо, честито ви момченце! Много да ви радва, да слуша, да хапва добре, а кака Мая да е най-послушната и прелестна кака! На Мимето бързо възстановяване! И специално за любимата ви страст - да научите и детето Wink
- честито още веднъж Wink

Общи условия

Активация на акаунт