Отговори
# 630
Говорих със Станишев, приемат го веднага в партията, щом го пуснат от родилния дом, право в партийния!

Ей и аз си го помислих това Simple Smile страшна дата си избра младежа червен ще е то се разбра  Whistling

# 631
И от мен леко раждане на Мимето!  Hug
Дано се оттърве бързо!

# 632
  • в гората
 Аз съм тук и чакам, но Баш Алхимика нещо не се отчита  Thinking .Уф дано мине бързо и лекинко всичко  Praynig.

# 633
Миме, леко раждане, душа! Напъвам с теб, да знаеш Heart Eyes

Коте, Joy hahaha умрях си от смях, хайде да не съм единствената с паметна дата Laughing София е родена на 02 февруари Mr. Green

# 634
Пиша през телефона в този ранен час, но сега разбрах най-страхотната новина и бързам да ви я споделя

ДНЕС В 2.45 ч МИМИ РОДИ БЕБЕ ЛЮБОМИР, ТЕЖИ З800 гр и 51 см. ДА Е ЖИВ, ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!

ЧЕСTИTО НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО АЛХИМИКОВИ, МНОГО ДА ВИ PАДВА И СЛУШКА. КАКА МАЯ ДА ПОМАГА И ДА СИ ИГРАЕ С БРАТЧЕТО СИ!  А НА МАМА- БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Лелее, колко се радвам! Много се развълнувах! Още веднъж ЧЕСТИТО БЕБЧЕ!

# 635
E, много хубава дата си избра бебе Любо! Sunglasses

Честито на семейство Алхимикови, да ви е жив и здрав малкият Любо, само радости да ви носи!!!

На мама Мими бързо възстановяване!

# 636
от башАхимикА абе много сте бързи........ всичко е минало ОК ! много бързо и лесно!
Целувам ви всички Simple Smile много съм хепи  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 637
Честито и цялото семейство Алхимикови! Много здраве и късмет на новия член на семейството!
Браво Миме, голям мъж си е това да ти е жив и здрав, а на теб бързо въстановяване и те чакаме да си дойдеш при нас.  Hug Hug Hug

# 638
Eхааааа, каква среднощна сага и каква прекрасна новина на ранина!
Алхимикови, честита радост! Да сте здрави и много щастливи!
Чудна дата си избра момъка - да му е на късмет!

# 639
  • София
Chestito I ot men!
Da ste jivi I zdravi I 4-mata

# 640
  • София
Честито Алхимиковиииииии
Честито,много се радвам!!!!!!!!!!!!!!!!11 Hug

# 641
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Страхотна новина!
Да е жив и здрав Любомир!
Честито Мими!
Много се радвам, че всичко е минало толкова бързо и леко. Бързо възстановяване!

# 642
Добро утро!!!Страхотна новина!!! Grinning

Мими, честита Ви радост!!! Да сте живи, здрави, много щастливи и обичащи се и 4- мата!!! Heart Eyes
Бързо възстановяване, много се радвам, че 2-то раждане е било леко! Hug

EtnA Това в подписа ти до линийката с възрастта на дечко какво е ако не е тайна, че ми стана много любопитно ей тей посред нощ  Party
- аз правя асоциация с 90 дневната диета, ще стане кой за каквото си мисли, Етна
 да каже, дали съм познала Mr. Green
Гея, fingerscrossed

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 08:22 от ♥ Камелия ♥

# 643
  • Пловдив
Честит син на семейство Алхимикови!Много да радва и слуша мама и тати.Миме бързо възстановяване и те чакаме пак сред нас

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 13:33 от Elfita

# 644
  • София
Още веднъж честито семейно попълнение на Алхимикови - да се обичат и слушат Simple Smile

Аз днес да ви се похваля Simple Smile Малката не рева въобще на влизане в яслата!!! хвана лелката за ръчичка и това беше - аз и баща й бяхме забравени! Simple Smile Много се радвам и чак не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт