Отговори
# 615
 Praynig Дано раждането мине бързо и лесничко с прекрасно здраво бебче на финала!  ylinfant

Дръжте ни в течение! Hug Hug

# 616
  • София
Eh tazi Marina Simple Smile
Tukmo si misleh che az shte raztursq temata Grinning
I az se prisuedinqvam kum stisnatite palci za leko rajdane-zalojila sum na 09.09

# 617
  • в сърцето на един мъж...
Хайде да е леко и безпроблемно раждането! Praynig

# 618
  • в гората
 Ех, това Миме, да беше организирала една среща преди седмица-две, за да не се мъчи  Mr. Green.Леко раждане!Сладко здраво бебче на финала ! Mr. Green

МамаЗ, и ние не ядем нищо, което не може да се държи в ръка вече над 2 месеца, но днес за моя огромна изненада изяде, две порции тиквички с ориз, иначе понякога хапва сърмички от тези малките.Но според мен е някакъв период, който ще отмине (надявам се).

# 619
Браво, браво, ползотворна среща  Simple Smile Хайде, Миме, всички те мислим и стискаме палци. Леко раждане!  Praynig

# 620
Ха така почнало се - леко раждане Миме, то аз докато прочета може да си родила вече.
 Аз срещата съм я изтървала от незнание. Нали през деня нямам достъп до нета та чак сега прочетох. Мислех, че ще успеем с организацията утре, ама нищо де дано на някоя от другите се класирам. Но то и без това днес нямаше да мога, че ненадейно си спретнахме една кръчма с едни приятели.
 Хайде чакаме да разберем как ще го кръстят момъка Алхимиков Simple Smile

# 621
Миме  Hug надявам се вече да си родила, гледам минали са два часа от както е спусната новината дано този път мине лееекинко и приятно (до колкото е възможно) всичко!  Praynig
Честито на празнуващите днес  (какъв ден е днес впрочем  Blush)
Отивам да се трупясам че нещо ме налегна пак работа и тежко ежедневие като посъбера време и сили ще напиша едно ферманче.
Фокси оправи ли го тоя счупен комп твоя? Пак се потопи нейде в дълбините.
Геа  Praynig дано всичко е наред с въпросния случай в четвъртък, стискам здраво палци още от днес.  Hug ето и едно гуш за по сигурно!

# 622
  • Пловдив
Фокси,няма нет заради неразбории при доставчика
дано да го сменят скоро

# 623
Алхимиче,леко и безпроблемно раждане ти желая,миличка!  Hug Hug Hug Hug

# 624
EtnA Това в подписа ти до линийката с възрастта на дечко какво е ако не е тайна, че ми стана много любопитно ей тей посред нощ  Party

# 625

Легенда: Място - стълбите на Але Хаус. Мимето дава наставления на мъжа си какво да носи в Шейново. И обяснява, че не й се пишка, а й текат водите, ама наистина.  hahaha (Точно както аз обяснявах на себе си преди известно време....  Grinning )
Малко след това потегли за родилното.
Оф, дано не ми се сърди. И дано я омилостиви малък Алхимиков тая нощ. Леко! Раждане!  Hug

# 626
Няма такъв случай просто! Laughing

Аз си подпирам очите и чакам новини...

# 627
  • София
Много ме е яд,че изпуснах Мимето,но поне видях снимките,така се вълнувам,стискам палци и аз дано е възможно най-леко и най-вече здраво бебче и мама на финала!!!  Praynig
И аз чакам с нетърпение новини!

# 628
Коте хайде дееее кажи хубавата новина стига вися на балкона!!!  Naughty

# 629
  • Sofia
Нямам новина още  Mr. Green

Имам една малка - Надето позна за датата, а може би аз ще позная за името - Митко Палаузов hahaha

Сватеее, обичам те и стискам много палци!  Heart Eyes Heart Eyes Hug

Говорих със Станишев, приемат го веднага в партията, щом го пуснат от родилния дом, право в партийния!

Общи условия

Активация на акаунт