Отговори
# 600
Честит празник на всички  именници!

Среща значи.... за довечера  Thinking Да не взема и аз да ви изненадам по някое време  Rolling EyesМежът ми е във Филибето, майка ми е при мен, само дето не мога да измисля как ще се оправи и с двете хуни  Cry

Весело изкарване и пийте една и за мен  cheers

P.S. Мама, поръчката ми е от 9.07, горе-долу от когато е и твоята,но ти си я получила преди месец почти, а от моятаняма и помен...  newsm78

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 16:40 от Mecholana

# 601
  • в сърцето на един мъж...
Честито на имениците! Да са живи и здрави!  bouquet
Мимооо, айде раждай ма Crossing Arms Аз заради теб надничам тука непрекъснато Sunglasses
Благодаря, че питаш, добре сме - баткото тръгна на работа - работи в детска градина Mr. Green Аз се опитвам да изчистя къща, която не е чистена 3 месеца и имам нужда от почивка на слънце, защото тук полудявам от студ и дъжд Close И така... Нито ми се пише, нито ми се говори, чакам да мине четвъртък - моля ви да стискате палци тогава и така  Sad

# 602
Момичета имаме резервация за 19 часа на мое име.
Запазих маса за 10 човека. Искаха капоро, но се разбрахме да минем без този път.
Но за целта до 19.15 трябва да има човек там, иначе дават масата на друг.
Аз ще гледам да съм точна. Simple Smile

# 603
Гея,както винаги си много мистериозна,но усещам,че е нещо сериозно.Стискам палци всичко да е както трябва в четвъртък!  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички с хубавото име Мария!

# 604
Честит имен ден и от мен на всички, които носят името MAРИЯ!
Понеже отдавна не съм влизала ми е толкова приятно да чета за родените и чаканите бебчета  Heart Eyes Групата става все по-многобройна и силна.

И един малко по-прозаичен въпрос - на някой освен мен да му бавят майчинството този месец?

# 605
  • Пловдив
И един малко по-прозаичен въпрос - на някой освен мен да му бавят майчинството този месец?

септември ли не си получила пари
че то е рано още

ако досега си ги получавала около 5 число,явно фирмата подава нещата по-рано,а този месец се е забавила

# 606
Гея, много силно ти желая всичко да е наред! Hug

Ние сега приключихме поредния имен ден и съм гроги.  Crazy

Момичета, има ли начин да накарам Божидар да яде каквото и да било сготвено, супено, течно? В чудо се видях вече. Опитах всякакви варианти - със сол, без сол, с подправки, без подправки, с едни зеленчуци, с други, с месо, без месо... Полудях! Дори да успея да му пъхна една лъжица в устата, моментално бива изплюта.
Яде само твърди неща - краставици, плодове, кашкавал, шунка, хляб и млека разни... ooooh!

# 607

септември ли не си получила пари
че то е рано още

ако досега си ги получавала около 5 число,явно фирмата подава нещата по-рано,а този месец се е забавила
Благодаря ти, Елфита!  bouquet Винаги може да се разчита на твой компетентен отговор. Heart Eyes
До сега с леки изключения винаги съм получавала около 5-то число (работя в държавна институция). Явно са позабавили.

# 608
Леле,Зари,младите наистина ще си подхождат!  Laughing Ралица пък е точно обратното-нищо твърдо не яде,освен бисквити.Само супи,кус-кус,попара,кисело мляко с бисквити....и май е това...Никакви плодове,никакви зеленчуци...

# 609
  • Пловдив
Мамаз,щом има предпочитания да гризка трудно ще го накараш да яде манджорляци.По-късно ще прояви интерес и към тях

# 610
 НА МИМАТА СА Й ИЗТЕКЛИ ВОДИТЕ И Е ТРЪГНАЛА КЪМ ШЕЙНОВО!!! Тази среща се оказа ползотворна!!! Новината е съвсем прясна-Марина току-що ми пусна новината с смс ! Стискаме палци,Мимееее!

# 611
  • Пловдив
Юхууууууу,давай Мимеnewsm44

срещата се е оказала вълшебна

# 612
Стига дееееееееееее. Аз тъкмо щях да се избъзикам, че Мими отдавна желае да ражда публично и затова свика тази среща... Mr. Green

Стискаме палци, всичко стискамееее.
Ееее, и на какъв хубав ден!!!
 Hug

Елфи, ми ще му се повреди нещо така - стомахче, храносмилане. Много ми е притеснено. Sad

# 613
  • София
Стискаме палци Миме, леко раждане.И чакаме после да се включи някой с хубавата новина.
Аз не успях за срещата , но здраве да е , следващата по-скоро.
Лека нощ момичета, аз отивам да спя , че ме цепи главата нещо.

# 614
  • Пловдив
Мамаз,уж децата инстинктивно избират какво е добро за тях.Предлагай и течна храна,ако иска ще хапне

Общи условия

Активация на акаунт