Майчета 2009! - 2

• 26 861
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, аз си ви наглеждам нищо , че не пиша  Simple Smile
Честито на всички с поводи, няма да изреждам да не изпусна някой   bouquet И най-вече на Елфичка  Hug

И тихичко да се похваля, май най-накрая успях да отбия Рая. Днес е втори ден без да я кърмя  Rolling Eyes . И да попитам тези които са отбили, изцеждахте ли се или нещо друго . На мен за сега не ми правят проблем гърдите и не съм правила нищо , но за всеки случай да питам . Притеснявам се , че ако се изцеждам няма да ми спре кърмата  Crazy

# 691
  • София/Варна
Slavaa, хубаво е да поизцеждаш малко, ако почувстваш напрежение, сякаш гърдите ти са препълнени. Прави се само до облекчаване, а не цялостно изпразване.

# 692
Благодаря ти за бързия отговор. След всички проблеми тези седмици така се зарадвах , че поне това успях да направя ( много ми беше вече сложно с кърменето  Tired)

# 693
  • Стара Загора
Честито на всички с поводи...На Сиска за повишението на мъжо,на Ели за взетия изпит,на Мийка за магистратурата ,на Елфичка за голямата смелост и кураж да си имаш трето детенце...бравооооо  Hug Hug Hugлека и безпроблемна бременност...
Всички болнички да оздравяват.
Дени,дано всичко е останало зад гърба ви ще видиш ти Рада като изпраска едни буйни косициииии  Peace
Ние от около седмица сме с разстройство и зачервено дупе,но го отдавам на зъбките,защото нищо друго му няма.....ту се пооправя дупето,ту пак се зачерви....мажа с какво ли не,ама да ви питам понеже до сега не ми се е подсичал никога,а преди говорихте за едно кремче май СУДОКРЕМ ,се казваше,ако споделите от кое сте доволни ще съм ви мн благодарна  Hug
Слава дано вече си успяла да отбиеш Рая,щом това е желанието ти,всичко ще е наред не се тревожи  Peace
Хайде причтен ден,пък макар и то дъждовен  Joy
Аааа щях да пиша най-важното,честити ходещи кръчета на Елица,да я водят все напред...И Дени ние също още се борим за голямата награда заедно с вас и Мийка.....Митко ходи,ама за едно пръсче още не смее да се пусне сам  Peace Има ли други непроходили още освен нас  Joy

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 11:37 от delqna

# 694
Много хубави новини  Hug
Елфичка браво за куража  Hug Лека и безпроблемна бременност
Деякин теб съм те признала отдавна.За мен е голяма мистерия как успяваш.Много успехи и на другите 12 изпита и въобще във всичко с което се захванеш
Миика и на теб шапка ти свалям,много успехи и на теб
Дени много се радвам,че всичко е наред.Айде скоро да задаваш въпроси от типа какви прически да измисляш за буйните коси на младата госпожица  Grinning
Деляна на мен единствено Судокрема ми помагаше,а преди това изпробвах какво ли не.Също така и оставях за половин-един час на ден по голо дупе и да се плицкат във ваната колкото им душа иска.

При нас нищо ново,малката вече не отстъпва по белички и бягане на батко си  hahaha Сега са заети да рушат къщата и се справят удивително добре.

# 695
Последно проходило майско хлапе и последно отбито такова - предлагам това да са категориите за "Оскар" т.г.
Тук не се отваля днес! Кога избяга лятото?

# 696

...днес е втори ден без да я кърмя  Rolling Eyes . И да попитам тези които са отбили, изцеждахте ли се или нещо друго . На мен за сега не ми правят проблем гърдите и не съм правила нищо , но за всеки случай да питам . Притеснявам се , че ако се изцеждам няма да ми спре кърмата  Crazy
Слава, радвам се че ти се е получило лесно отбиването, щом го искаш. И Рада за няколко дни свикна и все едно нищо не е било. Не съм се изцеждала, защото накрая ми беше понамаляла. Пробвах веднъж от любопитство и абсолютно нищо не излезе. Явно съм нацелила момента. Както е казала Деси, само ако чувстваш тежест и напрегнатост в гърдите - само тогава и то колкото да се облекчиш. Иначе рискуваш да регулираш кърмата си към по-голямо количество.

Честито и от мен за повишението на г-н Чемширов и дано от това спечели най-вече неговата половинка. Grinning
Честито за първия изпит Ели, дано и с другите ти върви така. Честито за магистратурата Мийке, радвам се че ще учиш нещо, което те удовлетворява и ти харесва. Не ми допадат хора, които учат там нещо си, само и само да кажат, че учат. Аз бях така в УНСС hahaha
Между другото КайРен и Тилиата продължават да кърмят доколкото знам. Сис може би също?! Браво на тях за търпението и отдадеността.

Мария п, благодаря за пожеланието. Дано наистина се чудя за прически, а не за мехлеми с повече чесън. Mr. Green
Днес бяхме на детски рожден ден на племенника (беше миналата седмица, но сега го празнуват) и беше готино освен, че всички майки около зълвата (и тя включително) много ме дразнят. Само гледат да те нахапят по някакъв повод. Някои хора се заяждат, заради самото заяждане и мислят, че нападението е най-добрата защита. Бедните крави - тая злоба ще ги състари без време.  Whistling
Добре, че съм щастлив човек и не обръщам внимание. За това се оттеглих от змийското гназдо, праснах по една бира с мъжете и поиграхме две игри с децата. Laughing И понеже моя Писанчо побягна изнервен (пак заради кляфките) да пие бира с приятел в отсрещното заведение, случайно забелязах, че единият съдържател от детския парти център е супер сладък. Малко флиртче и хоп... настроението ми се оправи съвсем. Crazy
Рада ми изглежда по-добре днес, няма и температура. Дано да се е свършило с безсънните нощи.
Момичета, радвам се че не приличате на онези фешън майки с криви усмивки, изкуствени цици (не че имам против жените с подобрения), тъпи забележки и злобен блясък в очите.
Хубав ден!

# 697
  • Русе
Здравейте момичета!

Елфичка, честито! Много лека бременност, още по-леко раждане, и прекрасно здраво бебче на финала!

Сиска, честито повишение! През студените зимни месеци е добре човек да разполага с повечко средства за онлайн шопинг  Laughing!

Ели, честито! Не съм се и съмнявала, че ще се справиш! Какво е един изпит за теб  Grinning! Дано Гого се оправя вече, миличкия!

Мийка, Браво на теб! Успех!

Последно проходило майско хлапе и последно отбито такова - предлагам това да са категориите за "Оскар" т.г.

Ще се включим в надпреварата за най-късно отбито  Grinning. За сега целта ми е да ги сведа до сутрешно и вечерно къмрене... поне  Crazy

Дени, радвам се, че се поуспокояват нещата! Сигурна съм, че другият лекар ще потвърди, че няма проблем!

Честити ходещи крачета на Елица! Само по хубави места да я водят!

vaiza, дано се кротне младежът!

Всички болнички да оздравяват бързо!

И Йоли е хремава  Confused. Ще ми се да са зъби, ама като гледам колко болен народ има, се съмнявам.

Хайде, хубав ден от нас!

# 698
Честито на всички, които имат повод! newsm18 newsm18 newsm18 Сега ще пробвам да ги изброя, но ако изпусна някой, моля да не ми се сърди...  Wink

На Сиска, за повишението на мъжа, на Мийка за магистратурата, на Ели за взетия изпит, на Елфичка за новата бременност, на Слава за успешното отбиване! Дано не съм изпуснала някой... А..., предполагам, че Малачика си има вече християнче - честито и на нея!

Dendri браво на теб, за самообладанието.

Да кажа и аз за чесана... Като бях малка и на мен беше започнало да ми се появява петно на главата без косъмчета, което с времето се опита да расте. Съвсем случайно беше забелязано и веднага беше туширано.Майка ми срязваше скилидка чесън и ми я натъркваше на мястото. Непомня колко вечери ми го прави, но не мисля да е било повече от месец. Постепенно там започнаха да ми растат косъмчета. Немисля, че ще и е нужно на Дендри за Рада, но реших да споделя. Иначе от снимките, така както ги виждам, детето си сменя косата.  Peace

# 699
Митко ходи,ама за едно пръсче още не смее да се пусне сам  Peace Има ли други непроходили още освен нас  Joy[/b][/left]

Абсолютно тук сме и ние от около месец.  Peace

# 700
Момичета, виждате ли дъгата?
От Овча Купел в посока Борово се вижда уникална голяма дъга. Гледката е прекрасна, исках дая  споделя.

ПП. Рада ходи само хваната и за двете ми ръце, с една я е шубе. Много е внимателна и отговорна. Laughing
Ще спечелим приза! Mr. Green

# 701
  • гр.Стара Загора
Елфичка,честита и лека бременност!Браво за куража!
Сисе,честито повишение на сеньора!Много успехи и за в бъдеще!
Мийка,честито и на теб и много успехи!Много е хубаво човек да прави това което иска,а не това което се налага  Peace
Дени,аз си представях Понито много по зле,прилича на смяна на косичката.Дано да се окаже точно това  Hug Praynig
Ели,ти вече си ССФ  Mr. Green,това в кръга на шегата  Wink Браво мила,все така с лекота да взимаш изпитите.
Малачика,честито ви християнче.Бог да я пази!
Кайрен,честити ходещи крачета на Ели,все на хубави места да я водят   tiptoe
Всички болнички да оздравяват възможно най-бързо  Praynig  Hug
При нас все едно и също,откакто Еви беше болна около месец през 3 болести минахме много се е разглезила,тръшка се за всичко и както вика баща й трябва да я преинсталираме  Mr. Green
Момичета някой има ли новини за Бебс newsm78,дали вече се гушкат с малката принцеска?
П.П Успях  smile3502
БТВ Евка 2 пъти ми изключва PC-то и се бях отказала да пиша  Whistling

# 702
Честито на Елфичка, лека и безпроблемна, а на винала сладко бебче   bouquet
Малачика, честито ви християнче, нека бъде добра, умна и все така красива  Heart Eyes Бо да я пази!
Ето малко снимчици на прекрасната дъга, аз лично за първи път виждам толкова голяма, ярка и красива  Grinning
http://www.facebook.com/photo.php?pid=5089966&id=550760237&ref=fbx_album
Хубава вечер  Hug

# 703
  • софия
Ей,мацки идва ми да се гръмна вече! #2gunfireИцко се скъса да повръща днес.
От милото ми детенце само очите останаха вече. Sad

# 704
  • Русе
Смешко, дано се оправи бързо Ицето  Praynig
Малачика, честито ти християнче  Hug
Кайрен, честити ходещи краченца на Елито  Hug
Мийка, честита ти втора магистратура! Брей, хем красива, хем умна!

Благодаря, момичета за пожеланията и комплиментите! Четкате ме ама ми е гот  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт