Къде в Пловдив??? - 14

• 53 952
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Копирам си питането от другата тема ... ще бъда благодарна за помощта.

Моля, препоръчайте ми надеждна лаборатория за чревните изследвания на детето.
Благодаря предварително.

Писанец  - Гранда, носиш материалите в стерилно контейнерче от тези които се ползват за урина и след 3 работни дни резултатите са готови, можеш да си ги погледнеш и в нета.

Така и така съм в темата да питам и аз - препоръчайте ми масажист/ка в района на Кичук Париж. Става въпрос за лечебен масаж, че нещо ми се появиха някакви бабешки болежки и схващания  Embarassed

# 226
За фитнес и детски кът в близост май се коментираше Райския кът в Смирненски.

Linkata,аз ходя понякога на масаж в едно студио за красота на Петър Стоев 3.Казва се Виктория и е на масажистката,която е рехабилитаторка в дкц-то в кичука и също се казва така.Ако имаш интерес ще ти дам телефони на лс.

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 22:34 от ббб

# 227
Момичета, я кажете някаква частна занималня- да е близко до Кършяка, че моята щерка е първокласничка, и трябва да се ориентирам нанякъде. Ще учим в НУ Христо Ботев.

# 228
  • Пловдив
Момичета, я кажете някаква частна занималня- да е близко до Кършяка, че моята щерка е първокласничка, и трябва да се ориентирам нанякъде. Ще учим в НУ Христо Ботев.

ТонБонБон има -на аптека Марица
за повечи инфо питай Каспър

# 229
....
 Трябва ми ФИТНЕС + ДЕТСКИ ЦЕНТЪР !!!
 ....

На едно място май няма. Но пък се сещам за комбинация - Тоталспорт + Лейзи таун (отсреща в Галеро). Не знам обаче дали го бива детския център, не съм ходила там. Виж, за Тотала гласувам с 2 ръце  Grinning

Друга алтернатива май нямам ?!  newsm78

# 230

ТонБонБон има -на аптека Марица
за повечи инфо питай Каспър
В самото училище Христо Ботев има 2 занимални - държавна и частна. Частната се помещава в една стая на училището.
Иначе за моята на аптека Марица положението е следното-
работи с в групи 8-10 деца, повечето пъти са дори и под 8
млада госпожа, но с 6 годишен стаж вече, момичето е много съвестно и се оправя доста добре, тези 6 години опит са й като титулярен учител
храна - междинна закуска плодове, кросани, сандвичи, напитки - мляко, чай, сокове
обяд - различно готвено всеки ден и прясна салата
Всичко - 10 лв на ден, плаща се само за присъствени дни
Първите две седмици посещение са безплатни

# 231
...обиколих къде ли не за раница за първолак...Метро,Пегас,Карфур,Хемус...и нещо не харесах ме..Къде другаде може да има Thinking,цената е без значение!

# 232
  • Пловдив
...обиколих къде ли не за раница за първолак...Метро,Пегас,Карфур,Хемус...и нещо не харесах ме..Къде другаде може да има Thinking,цената е без значение!

Зависи каква раница търсиш, нашата е от Адидас, всички спортни магазини са заредени с раници! В Галерията на втория етаж в магазина на О'Нийл има голям избор!
Вчера гледах детски раници в книжарницата в Мола, има голям избор Peace

# 233
Благодаря  bouquet
..днес ще отскочим!!!!!
Търся с двойно дъно,с няколко прегради,с контейнерчета за вода,с анатомичен гръб,с по-широки о подплатени презрамки.... Thinking

# 234
Също виж в книжарниците на Джулия, тази до 101 балона и ако стои онзи магазин в пресечката на Руски/Победа точно срещу завивката на паркинга за Ленинград.

# 235
  • Пловдив
Змейковица, не знам дали не ти е късно, но да се включа с информация за рокличките. За нашата кръщелница (която нямаше годинка) я взехме от един детски магазин (на който днес цял ден се опитвам да се сетя името, ама цък!), който се намира до МЦ "Кичук Париж". Направи ми впечатление, че от повечето модели имаше различни размери, но дали ще има голяма като за Калина, не знам newsm78 Другия магазин на същата верига се намира на ул. "Петко Д.Петков", като идваш от сточна гара, преди Гранда в ляво под един блок. Ето рокличката (марката беше Felix ако не се лъжа - много приятна материя е)

Другото място, за което се сещам е магазин Барбарони - пак в Кичука, като тръгнеш от пицария Верди в посока големия парк до пощата (дано те ориентирах).
И сега едно питане - познавате ли някой, който се занимава с лепене на гранит - става въпрос за 3кв.м. подова настилка?

# 236
  • Пловдив
ginbay ,магазинът е бейби ленд

# 237
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, водили ли сте децата на зоологическата градина в Стара Загора, заслужава ли си да се отиде? Търсих като нашата тема, само че за С.З., но не намерих и затова питам тук  Hug

# 238
Момичета, водили ли сте децата на зоологическата градина в Стара Загора, заслужава ли си да се отиде? Търсих като нашата тема, само че за С.З., но не намерих и затова питам тук  Hug
Казват, че си заслужава.
Питай в отчетната тема на града.

# 239
Заслужава си - животните се виждат от близо, някои от клетките са просто естествени заграждения, има лъвчета, тигър, пума, ему и някои други по-екзотични. Козите излизат от ограждението и децата ги хранят от ръка - на моето дете много му хареса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт