Къде в Пловдив??? - 14

• 53 947
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
хаха,мислех си да напиша "сините релси",ама много извънземно ми звучеше Simple Smile
Гледам и аз по чужбинско,ама цифри. Ще чакам Коледни намаления Simple Smile
Пък и това,дето продават локомотивчета и релси отделно,съвсем ме обърква Simple Smile

Сините релси по-квалитетно ли е ?
Томас със сини релси е по-стар модел. За съжаление не са съвместими с другия цвят. Виждала съм ги, но отдавна в магазин 9+, който беше на колелото на Панаира, а сега е някъде около Каменица (временно) и в Мола в Двата жирафа (но този май го затвориха). Нашите са сини, един голям комплект с Томас, гара и мост и отделно приятелите на Томас, като към всяко влакче имаше допълнителни релси. Всички са ни подарък от САЩ. Мъжът ми случайно беше купил от магазин тип 1 лев едно обикновено влакче, чиито линии се оказаха напълно съвместими с Томасовите (подозирам че са копирани) и младежа строи невероятни комбинации, като завзема цялата детска стая.

# 271
  • Пловдив
Търся къде се е преместила сладкарница "Амели",която се намираше зад Четвъртък пазара?! newsm78

# 272
  • Майничка
Здравейте,
Имам две питания:
...
Къде се продават качествени анцузи и пижами за деца на 4г? В този склад до Бирената има ли детски анцузи?

Днес купувах от магазина на Вимакс на П.Д.Петков, с/у входа на у-ще "Душо Хаджидеков". Изкарали са вече и ватиранки.

# 273
  Момичета в Писанеца на Южен правят ли чревни изследвания? Спешно ми е.

да правят, ние си правихме там, но в лабораторията им на "Гранда"

# 274
Търся къде се е преместила сладкарница "Амели",която се намираше зад Четвъртък пазара?! newsm78
Никъде, там си е.
Салонът не работи, на вратата има телефони - обаждаш се и ще дойдат да ти вземат поръчката.
Също и в Тон Бонбон, зад съда примерно, можеш да направиш поръчка - цените са същите като в сладкарницата, да има 4-5 лв разлика максимум. Работи от 9 до 21 часа, има 3 каталога, по които се работи.

# 275
Къде има магазин Евроленд? Ходехме в този с/у Баумакс, но го затвориха. Във Форума в Тракия също видях, че е затворен... newsm78

# 276
Къде има магазин Евроленд? Ходехме в този с/у Баумакс, но го затвориха. Във Форума в Тракия също видях, че е затворен... newsm78

На Главната ако го има още..скоро не съм минавала от там.

# 277
  • гр.Пловдив
Момичета, много близки за мене деца са първолаци - момче и момиче. Ще ми се да им купя нещичко, но идея си нямам на какво се радват днешните първолаци.
Помагайте какво и от къде?

# 278
несесери

# 279
  • Пловдив
Може да им вземеш малки чантички с дълги дръжки, в които да си носят парите и тел.
Хубаво е да знаеш с какви раници ще се и да ги съчетаеш с тях т.е. да са от една серия. Това се отнася и за несесерите... Wink

Примерно: http://www.bebe-best.com/gabol-products_id-11546.html при такава раница: http://www.bebe-best.com/gabol-products_id-11539.html?osCsid=504 … 02462da2af723e82c  Simple Smile
Има подходящи и за момчета.

# 280
  • Пловдив
Момичета, чували ли сте, че имало открито от тази година Японско училище? Идеи къде се намира?

# 281
  • Пловдив

На Главната ако го има още..скоро не съм минавала от там.

Него още не са го затворили...

# 282
  • Майничка
Момичета, чували ли сте, че имало открито от тази година Японско училище? Идеи къде се намира?

За училище не зная, но видях, че има обява за курсове по японски в един езиков център на бул."Цар Борис ІІІ", срещу студентските столове, Кеймбридж-нещо-си се казваше.

# 283
  • Пловдив
Момичета, имате ли информация какви автобуси или маршрутки вървят към квартала, в който се намира х-л. Русалка? newsm78

# 284
ДНЕС 02.09.2010 АНИ ИМА РОЖДЕН ДЕН!
МОЛЯ ВИ МИЛИ ПРИЯТЕЛИ, ПИШЕТЕ И , ДАЙТЕ И КУРАЖ В БОРБАТА С КОВАРНАТА БОЛЕСТ! ЗАРАДВАЙТЕ Я С ДОБРА ДУМА!-kit69@abv.bg
 Hug Heart Eyes
Краси,да ти е жива и здрава ! писах във ФБ,дано повече хора се отзоват на Концерта

Общи условия

Активация на акаунт