Къде в Пловдив??? - 14

• 53 951
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
И според мен си заслужава-няма нищо общо с бившия ни зоокът Naughty...А,доколкото знам в момента някои от Пловдивските животни са там евакуирани...
Друга хубава зоологическа градина/но е по-далече/е Ловешката......личи си,че я подържат с минимални средства,но животните им изглеждаха добре гледани и пак са на по-просторни клетки/то всъщност не са клетки,а просто заграждения/

# 241
  • Пловдив
И аз съм чувала много хубави отзиви за старозагорската зоологическа градина. Все се каним и все не ни остава време да отидем обаче.

# 242
 аз искам да питам, знаете ли къде има курсове по айкидо или бойни изкуства ?
 къде да видя такива реклами ?!

# 243
В ,,Тоталспорт'' има айкидо,6 лв е тренировката има и карта за намаления.Тренерите са доста добри PeaceНие ходим Mr. Green

# 244
  • Пловдив
        Преди месец и половина отвориха нова по - просторна зала за айкидо - на Коматевско шосе се намира, но за точност ще попитам един приятел. Той ходи там заедно с дъщеря си и каза, че е много хубаво.  От септември живот и здраве и моите ще ходят там.

# 245
Варненската зоо е най-добра.
Прясно - две седмици подред всеки ден хранихме козите им

# 246
Момичета,искам да си купя шевна машина (никога не съм шила),максимум за 500 лева,четох в една друга тема и имаше добри отзиви за марката Пфаф. Някой знае ли къде ги продават в Пловдив или пък да ми препоръча друга марка  Hug

# 247
Пфаф са професионални машини.Аз съм работила на такава,но незнам дали има от тази марка за домашно ползване,т.е. с много функции,защото теб само една функция едва ли ще те устройва...Би трябвало да има и такива с много функции.Машини мисля,че съм виждала на ул.Македония,но не съм сигурна.

# 248
  • Пловдив
vox ,срещу гимназия Яворов има магазин/сервиз за шевни машини.До мед център Хипократ на бул България.
Пфаф са добри машини

# 249
Момичета,искам да си купя шевна машина (никога не съм шила),максимум за 500 лева,четох в една друга тема и имаше добри отзиви за марката Пфаф. Някой знае ли къде ги продават в Пловдив или пък да ми препоръча друга марка  Hug
Питай в шивашката тема - аз след като попрочетох се спрях на Тойота - взех я от Метро за 240 лв с 21 функции. Иначе ако си готова да дадеш 320 - момичетата препоръчваха Тойота Jeans  Peace Шевни машини и сервиз за тях има отстрани на Джамията - магазинчето са пада до Райфайзен и е там от сто години - ремонтирали сме старата ни руска машина там - отлични специалисти. Шоурум имат и в Мараша между Руски и ВИХВП, в пресечка до реката. Продават и други марки и ще те консултират. По тяхна препоръка - не купувай Сингер - марката я притежава грък и ги прави къде ли не, с какво качество му падне  Tired

# 250
Бул "Марица" 38 е адреса на шоурума за шевни машини. Има и още един до площадчето на Руски и Янко Сакъзов.

# 251
  • гр.Пловдив
Като отворихте дума за шевните машини, на баба ми машината (която е сигурно на около 50години, от онези които са като куфар) нещо е издала багажа и жената все ме кара да разпитам къде да я ремонтират, но аз така и не съм се трогнала. Та да попитам, там на Джумаята ако ида да попитам за ремонт на такава машина, (олд скуул), дали няма да ми се изсмеят?

# 252
Здравейте,
Имам две питания:
Къде мога да намеря хубави кебапчета и кюфтета за скара (сурови)?
Къде се продават качествени анцузи и пижами за деца на 4г? В този склад до Бирената има ли детски анцузи?

# 253
.,,.Стела''Русе до моста на Марица

# 254
smarfietka,
Няма да ти изсмеят. Въпросът е само дали могат да намерят частите - иначе си ремонтираха такива машини, когато носихме нашата "баба"

Kabiv,

Не препоръчвам особено Стела Руса - имам 4-5 покупки последните 3 години и впечатленията ми са, че:
- имат изкуствени или смесени материи - красиво, но дъщеря ми се поти или й е студено в тях
- 100% памучните и ватираните се деформират, свиват и щампите не бива да ги гладиш, че се разтапят и развалят и ютията става  Crazy
- Кройките са малко нестадартни - подходящи са за стройни и слаби деца /поне момичешките/

Иначе в момента имат промоция - купуваш 3 плащаш 2 и който ги харесва - сега е момента да купува  Peace
Между другото цените им не са ниски - както навсякъде са. Аз лично за такова качество давам по-малко пари на Съником отстрани на Градската градина ...

Общи условия

Активация на акаунт