Вкъщи ги проверих с магнит - резулата е, че нито един не става.Един консултант ме убеждаваше, че вече и Фагор в Метро имали такива.
Вие откъде си ги взехте? На коя фирма са?
Вкъщи ги проверих с магнит - резулата е, че нито един не става.
, че трябва да я пробвам да видя дали работят 

и за какви служи
това, а аз се скъсах от смях.
Не е толкова труден въпросът с намиране на съдове за плот-индукцион. Не китайските, а турските тенджери са подходящи, а са и по-качествени/по тежки са / от китайските, на някои даже пише , че са за плот индукцион-важното е дъното да е от стомана, а не от алуминий защото само стоманата контактува с вградените магнити на плота. Имам 2 такива тенджери от 4 години и съм доволна, а и цените им са приемливи - според размера им варират от 12-35 лв. Освен това в Кауфланд обикновенните руски и български тенджери също стават. Понякога в Кауфланд пускат немски тенджери от алпака със стъклен капак- от 25-45 лв според размера/от 2 години имам такава и също съм доволна/. Освен това тенджерите и тиганите на фирма Fagor са точно за такъв плот. Имах такъв тиган с тефлоново покритие 2 години го ползвах, покритието не мръдна, може би още щеше да си е здрав, но синковеца го сложил на котлона включил го и после докато се набута да сложи нещо за пържене точно където е контакта с магнита прегрял тефлона и се обели. Е по-скъпички са, но пък са качествени/тигана струваше 28лв,а сега е вече 35 лв, но пък си струва/. Не трудно да намерите такива съдове, както вече някои от вас са писали с магнит ще ги откриете лесно. Слагате си едно магнитче в джоба и тръгвате да пазарувате.
Някои "по-образовани" продавачки ще ви ориентират, а другите ще ви гледат като извънземни
като ги пробвате с магнит/
голямо шоу става/
. Вече от 6 години имам такъв плот и съм много доволна, супер е
не го заменям за никой друг, най-малко пък за газови котлони. Препоръчвам да си вземете със сензорно управление ако има. Чистят се с препарат за стъкло и хлебна сода и никога не загарят като обикновенните керамични плотове. Освен това са супер икономични. Така, че не се колебай. 
Ама не е особенно евтина, а определено тефлона на Fagor е по-качествен, но за съжаление цените му са като на Tefal,
а тук доколкото разбирам се интересуват от съдове на по-ниски цени. 
Ама не е особенно евтина, а определено тефлона на Fagor е по-качествен, но за съжаление цените му са като на Tefal,
а тук доколкото разбирам се интересуват от съдове на по-ниски цени.

Но със сигурност на 6 и 7 степен не се чува.
,до колкото си спомням вносителите на tefal внасят и тази марка . Невероятни са , много красиви. Имам и Тефал , със стъклените капаци , незнам точно как да го обесня, забравих как се казваше серията - гладки , бели мисля че само тази серия е за индукион . Има ги в Техномаркет,цената на по-голямата тенджера беше 80.00 лв., а на касеролата 50.00лв. ползвам ги вече 3 год, не са мръднали .

Но със сигурност на 6 и 7 степен не се чува.
Не е необходимо съдовете ти да са с диаметър колкото са котлоните, защото при индукционните котлони котлонът грее точно под самия съд независимо какъв му е диаметъра.