За първи път качвам снимки на Ева в албума.

много се радвам за вас 
бях свикнала да я храня там и т.н. ама нали си имаме столче вече и Габриела си го харесва даже вече се набира на таблата, аз не я слагам напълно седнала
тя сама си го направи, щото не кърми навън, а цеди и дава от шишо. явно помпата не може да изпомпа по-задното мляко (бучката е от външната страна, високо горе към мишницата). днес е по-добре след зелето и топлите душове + бебе на гърда. за таткото -no comment. казах й за лецитина и сигурно вече го пие, ако не се оправи до понеделник ще купят и от "овчото"
Почивката мина страхотно, беше голямото преселение на народите ама си заслужаваше, Дениската го изкъпахме в егейско море, пишока му се сви от студ и кеф хахах ама не мрънка нищо хилеше се макар че водичката беше хладничка
биха ни и 3тия прием на гадните ваксини, най после сега другия месец кръв и урина и Хепатитната 
Това е засега от мен хайде да се слушате и да командорите повече мъжете си, че те само това заслужават

за първи път виждам толкова лъчезарно бебче
Марини да ви е жива и здрава ,мноого ви е сладка
,а Антон на Жени 80 -
Жалко че беше така набързо срещата
другият път повече

, а на връщане слязохме със седалковия лифт - луда работа, но беше хубаво.
Каката беше похвалена от много хора, че се катери сама, а таткото и бебето в слинга отнесоха доста учудени погледи.