Меню за гости

• 11 983
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,
Имам повод утре  Mr. Green,та ще имаме гости,имам цял ден на разположение за подготовка,но не откривам нищо в търсачката(само една архивна тема)
Може ли помощ,босичка съм в кухнята,но мераклийка иначе.
Може ли да нахвърлите идеи(липсват ми признавам)
Много ще съм благодарна Hug

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 22:19 от anilevi

# 1
поне кажи - пилешко, свинско риба, вегетарианско?!
Голям повод ли е? Искаш да впечатлиш ли?

# 2

Може ли помощ,босичка съм в кухнята,но мераклийка иначе.
Колко си боса? И колко лесни неща да предлагаме....

Би могла да направиш една богата салата с розови домати,печени чушки,лук,магданоз....Може и сиренце да ръснеш отгоре.....
Можеш "Снежанка" да сервираш също......Или кьополу или разядка с печен патладжан и майонеза.....

Всичките салати вървят с концентрати,ако ще се пие(водка,ракия,мастика - добре охладени)

Можеш да направиш коктейлни кюфтенца и да ги сервираш красиво в плато или голяма чиния....

Друго лесно и без да му висиш много е Пияно Пиле в йенска тенджера с капак(във фурната),като накрая можеш да сложиш и картофки....

п.п.Ако нещо ти е харесало(защото просто нахвърлях неща)....Казвай да обяснявам подробно....

# 3
Благодаря на включилите се
Мислх каренца да взема....но със сос,за фурната(залагам на нещо което всички ще хапнат)
Салата от доматки е добре Simple Smile
Пилето пияно-как се прави(да имам и пиле)
Ще се пие бира и уиски Crazy-аз сокче Mr. Green
гарнитурата ми е Х
и десерта-офф доста се чудя какво,ще сме на двора,прохладничко ще е но шоколадови истории не се наемам да правя,а исках тортичка сякаш

Боса дотолкова че готвя елементарни неща,бързи манджи,не ми се отдава мн мн да готвя като цяло,но ми се ще за утре аз да си направя всичко-като домакиня
Гости-10 броя

Мерси още веднъж Simple Smile

# 4
Шопската салатка си е стандартна. Ще се хареса, почти няма хора, които да не я хапват
За основно ястие - ето едни каренца
за гарнитура може чушки бюрек, пържени тиквички, картофено пюренце

Десерт сезонни плодове
Ако ти се прави тортичка заложи на някакъв йогурт, че хем е лека, хем е лесна

А щом ще има толкова гости сложи и ордьоври. Кюфтенцата дето по горе са ти ги предложили са чудесен вариант.  Може нарязани мезенца или различни видове сиренца. Може да заложиш  на аранжирането, което да създаде ефекта, защото освен вкусно всяко ястие трябва да е и красиво.

# 5
Честичко правя макаронена салата и досега не съм срещала някой, който да не я харесва. Прави се с шарени спирали и може да сложиш общо взето каквото обичаш  Party Аз залагам на шунка, царевица, грах, кисели краставички, яйца. Прави се сос от заквасена сметана и майонеза. Става много вкусна, а и е лесна.
Успех  Hug

# 6
Дано да не е късно за още предложения!
Може да направиш пилешки руладини  -пилешкото месо го завиваш с гъби , лук и пушен кашкавал и го забождаш с клечки за зъби, пече се на фурна; на пилешкото месо слагам  соев сос и един китайски за овкусяване и подправки.За предястие издълбани домати пълнени вътре с крема сирене , обикновено , сметана направени като розичка, руло по чешки също може. успех

# 7
Не е късно Hug
Взех каренца,ще ги направя крехки..мерси за рецептата на Женя 83 
Пълнени домати на milenaeneva

Печени бутчета с надупени картофки Simple Smile за тези които не искат свинско

Мезенца - нарязани колбаси
Сладкиша с майонеза(ще го поръся с орехи)
Сокчета и алкохолно за пиене

Благодаря на всички още веднъж,че ударихте едно рамо Simple Smile

# 8

Общи условия

Активация на акаунт