Среща със старо гадже

• 30 186
  • 159
  •   1
Отговори
# 30
Ми аз с всички смислени бивши гаджета си поддържам връзка и до днес..Т.е - няма как да се изненадам от това как изглеждат..
Само ученическите любови нещо сдават багажа в последните години.. newsm78

# 31
Първа опция, дебел и плешив, женен, вечен студент и живеещ на гърба на жена си! А каква неизживяна тръпка ми беше, но добре че го видях след години, да се излекувам! Оказа се дори, че мразел пица, та си казах, че съдбата си знае работата, ами аз само пица умеех да готвя! Crossing Arms

# 32
Видимо съм невъзмутима в такава ситуация, вътрешно - не толкова, но все пак към различните мъже и моите реакции са различни. Колкото по-голяма е била любовта, толкова по-трудна е срещата. Промяната във външността няма значение. Но като цяло... Уча се от миналото, но не живея в него.

# 33
Видимо съм невъзмутима в такава ситуация, вътрешно - не толкова, но все пак към различните мъже и моите реакции са различни. Колкото по-голяма е била любовта, толкова по-трудна е срещата. Промяната във външността няма значение. Но като цяло... Уча се от миналото, но не живея в него.
Нямам какво да добавя!  Peace

# 34
Хм, две от бившите ми гаджета си отидоха от тоя свят.
Един е в чужбина, няма как да се засечем.
Остават двама.
Срещала съм ги, не ми пука особено, те обаче, видимо се смущават.
Какво толкова, било каквото било.

# 35
Срещала съм някои от бившите - говорим си,пийваме по едно и дотам.Не трепвам.
Но......повече от 15 години минаха от раздялата с голямата ми любов и още мечтая да го срещна.
Не бих се впечатлила от килограмите му или липсата на коса.Липсва ми самият той.Да,често се питам ,какво щеше да стане,ако....

# 36
  • Някъде там край морето
Видимо съм невъзмутима в такава ситуация, вътрешно - не толкова, но все пак към различните мъже и моите реакции са различни. Колкото по-голяма е била любовта, толкова по-трудна е срещата. Промяната във външността няма значение.
Това мнение съвпада само едно към едно с моето.  Ако със съответното момче е останало нещо неказано или недоизживяно, то определено ми омекват краката. Ама като се замисля, май има само един такъв и не съм го виждала с години, така че не знам точно как ще реагирам, ако го срещна случайно.
С другите ми бивши се виждаме от дъжд на вятър и си имаме приказка. А с първото ми сериозно гадже от гимназията ще се женим след няколко месеца. От него най-много ми се подкосяват краката като го видя  Laughing

# 37
Претръпнала съм спрямо стари гаджета и за хубаво, и за лошо. Ако ситуацията позволява ще си поговоря като с познати и до там.

# 38
  • Beyond the Frontiers
Поддържам контакт. Чуваме се, пишем си в скайп или фейсбук...Нямам проблем. Приятно ми е да си говоря с хора, които са били важни за мен.

# 39
Ами случи ми се среща случайна на улицата с кандидат - гадже от студентските ми години.
Беше дълъг разговор, човекът незабелязъл халката и почна да ме кани на вечеря и пр.
Стана ми неловко и направо без да ме пита му казах, че съм се омъжила. Направи някаква гримаса в знак на съжаление и всеки по пътя си. Rolling Eyes

# 40
Нямам проблеми със среща със стари гаджета. ) Който и да съм видяла случайно, винаги сме се поздравили, разменили по някоя приказка и така.
А с някой си поддържаме връзка по скайп, говорим си, чуваме се и така...

# 41
На мен нещо не ми вървят тези срещи  Thinking Дали защото аз съм зарязала всичките си бивши гаджета, а никой- мен? Всичките изживяха разделите ни много трудно ( щото съм незаменима, явно Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing) и сега, като ме видят, минават на другия тротоар. Ако пък хептен лице в лице се срещнем и няма накъде да бягат, смотолевят там едно ''здрасти''  и все бързат.... newsm78 А пък на мен въобще не ми пука, хиля се кат зелка. Нали моето сърце не е било разбито... Изживяла съм си с всеки един от тях всичко, нищо недоизказано не съм оставила. Ако пък случайно в мен се прокрадне някаква носталгия, си напомням защо съм се разделила с тях и веднага всичко ми минава Crazy
За мен не е нормално да си женен, а да копнееш за старо гадже (имам такава приятелка). Не мога да допусна до себе си друг човек, ако не съм преодоляла старата връзка.

# 42
Аз като се срещна с последното си бившо гадже и получавам обриви. Краят на връзката беше драматичен, аз бях загубила всякаква търпимост към него и само се чудех как да се отърва от тази натоварваща  ме до n-та степен драма и бях развила някаква нетърпимост към момчето. Реших, че се разделяме, а той не искаше да ме пусне. Междувременно вече бях започнала да се увличам по сегашния ми партньор и много бързо заживяхме заедно. Та сега ме е страх да се срещам със стария и още повече ме е страх да не срещна стария докато съм със сегашния.

# 43
Ами срещнах един бивш, след 10 години. То ние бяхме съученици, ходехме последните 3 години от средното, разделихме се точно преди абитуриентския бал, ученическа работа.
На срещата на класа по случай 10 години от завършването се срещнахме, доста надебелял беше и погрознял, пък беше хубаво момче. Иначе пък на добра работа, но такъв един безинтересен ми се стори, всеки случай нито съжалявам нито се радвам, че скъсахме  Wink

# 44
  • Пловдив
Срещала съм някои от бившите - говорим си,пийваме по едно и дотам.Не трепвам.
Но......повече от 15 години минаха от раздялата с голямата ми любов и още мечтая да го срещна.
Не бих се впечатлила от килограмите му или липсата на коса.Липсва ми самият той.Да,често се питам ,какво щеше да стане,ако....
     6 години минаха от раздялата ми с голяма любов и съответно бивш съпруг - аз също мечтая да го срещна и не ме интересува напълнял ли е, оплешивял ли е или каквото и друго да е!! Искам го, липсва ми!!! Явно времете не лекува!!!

Общи условия

Активация на акаунт