За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 20

• 27 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Шумен
Аз отдавна съм се отказала да гледам размерите карам на око и е най-точно. Различни фирми - различни размери. А и си зависи и от модела дрешка. Видимо различни размери и модели са им идеално (а те дори не са еднакъв ръст) щура работа  Joy

# 661
Тук размерите са еднакви и точни навсякъде. В БГ казвам - за едиколко си годишно и обикновено е ок.  Simple Smile

# 662
Имам пижамка на дъщеря ми 26 размер,имам и 32 Rolling EyesНа различни фирми.
И аз за собствено улеснение,като отида в магазин казвам,че искам дреха за 2 годишно дете.

# 663
  • София
да, да...това с магазина е ясно...там и по възръст и по размер нагледен, наместват се нещата, аз само казах, че не бих посмяла по тази номерация да поръчвам през нета Wink

# 664
да, да...това с магазина е ясно...там и по възръст и по размер нагледен, наместват се нещата, аз само казах, че не бих посмяла по тази номерация да поръчвам през нета Wink

И аз Confused
Друг е въпроса,че има и по възраст!Например 3-6,6-9,9-12,което пък тотално обърква представите ми.Много е относително Rolling Eyes

# 665
Хм, по интернет и аз не смея да поръчвам, особено от как на една и съща фирма (българска) потници от един размер, от една материя, прани при еднакви условия и дори заедно седят по три различни начина... Хлапето ми е 86 см и тежи 11 килограма. Носи дрехи за деца до 6 м, както и такива за деца на 3 години. С чуждите номерации пак имам проблем. Дънки размер 74/80 (тесен модел) са едновременно дълги и широки. ooooh!

# 666
  • Mediterraneo
... Хлапето ми е 86 см и тежи 11 килограма. Носи дрехи за деца до 6 м...

Shocked Моето е на 8 месеца, пък такива дрехи не носи  Thinking

# 667
Моят винаги е носел (не като бебе, де) за две години напред. Номерациите тук според мен са малки. Той си е нормално висок (116), но тези см ги дават за 7г  Thinking

Тарти, Рафаела искаше да каже сигурно, че намира всякакви несъответстващи размери според указаната възраст  Hug

# 668
Аз от  моя опит до момента мога да споделя, че по височина на детето най-лесно се определя точния размер.
Поръчвах дрехи от един английски сайт - където имаше приложена таблица са уеднаквяване на размерите от различните държави. Имаше за деца, мъже и жени. Много удобно.
Ан Мари - пробва ли с такава таблица отнякъде...? Или вече поръчахте Grinning

Имам въпрос, добре че се сетих...: откога започнахте да миете зъбките на децата? Чета противоречиви мнения по въпроса, объркана съм леко. Избрах какво да купя за почистване, все пак, но за четката също съм в чуденка - какво мислите, удачно ли е да се вземе четка за бебета/деца, произведена  от фирма, занимаваща се с дентални продукти (ама че израз..) - в смисъл, да не е Чико, Мико и другите му там бебешки марки, а "зъболекарска" четка..?

Благодаря предварително Hug

# 669
  • Видин
И това с височината не е точно правилно. Имаме една жилетка 68 размер и друга 92 - еднакво добре му стоят  Crazy
Изобщо не гледам размерите вече, на око преценявам. Затова и не поръчвам по интернет

# 670
  • София
Стеф, не съм поръчвала. Щом на такъв елементарен въпрос за размери не се пробват да ми отговорят, какво ли остава за поръчка.
Според мен можеш да купиш и нормална детска четка. Изобщо не е задължително да е Чико Simple Smile

# 671
Предполагам изискването е просто да е с много мек косъм? Това имах предвид всъщност, дали няма изисквания за детска четка.

Добре си направила, че не си поръчала Simple Smile

# 672
Здравейте!Един въпрос и от мен как да отуча детето ми да си смуче палеца?Да кажа че го смуче само докато заспи(бързо заспива) не постоянно благодаря!   bouquet

# 673
  • Видин
Даум ексол пробвай, чувала съм, че при някои деца действа. Аз не бих пробвала все още. И моят син си смуче палеца. Значително разреди и през деня почти не го лапа, само за заспиване. Щом има нужда - да го прави.

# 674
Биба не даваш ли?

Общи условия

Активация на акаунт