Априлци

• 66 709
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
Конкретно по офертата на "Паздерите". Ние платихме през пролетта същата цена, но без пранични екстри. Бяхме пак с ваучери. Не знам в тази тема ли, или в другата за Априлци, споделих за всекидневните ми разправии с готвача, да не ни предлага помии за цената на ваучера, а да си доплатим и да ни сервира нормална храна. Реакция - никаква, а оправдание - шефовете. Есента пак бяхме в Априлци, защото се влюбихме в това място, но естествено - не и в "Паздерите". От съседи научихме, че вече са наети 2 жени да го стопанисват, но разлика към по-добро - няма.
Аз не бих отишла зимата след това изкарване тогава...

# 91
Конкретно по офертата на "Паздерите". Ние платихме през пролетта същата цена, но без пранични екстри. Бяхме пак с ваучери. Не знам в тази тема ли, или в другата за Априлци, споделих за всекидневните ми разправии с готвача, да не ни предлага помии за цената на ваучера, а да си доплатим и да ни сервира нормална храна. Реакция - никаква, а оправдание - шефовете. Есента пак бяхме в Априлци, защото се влюбихме в това място, но естествено - не и в "Паздерите". От съседи научихме, че вече са наети 2 жени да го стопанисват, но разлика към по-добро - няма.
Аз не бих отишла зимата след това изкарване тогава...
Стопаните пак са сменени и готвача също  Laughing.Няма нужда да коментирам и аз защо?????

# 92
Стопаните пак са сменени и готвача също  Laughing.Няма нужда да коментирам и аз защо?????
[/quote]

Ти май беше от местните. Казваш, че и стопаните са сменени... Е, как не съм разбрала, да си го взема този комплекс  #2gunfire. Изстрелите са срещу мен:)

Ама Миме, офертите  много си приличат, няма как да ги измислят различни собственици. Примерно аз имам коренно различно виждане за разработване на комплекса.

# 93
Не се е сменил собственика а само сменят управителя  hahahaполитиката е същата. Peace.Затова и офертите са същите.

# 94
# 95

Препоръчвам  Peace! С едно уточнение, бяхме в началото на септември и интернетът в стаите почти го нямаше. Но пък човек не ходи на почивка за да се рови в нета....

# 96
Ходихме скоро в едно село близо до Априлци - с. Валевци. Там има едно страхотно място за отдих - къща за гости "Балкан". Главната администраторка е малко свирепа, но мястото е супер. Препоръчвам. Peace

# 97
Здравейте!Ако някой да е ходил през зимата в хотел"Тихия кът",моля да сподели впечатления!В момента има изгодна оферта с ваучер,та се чудя newsm78.

# 98
saskia77, Писала съм няколко поста по-нагоре. Още веднъж - препоръчвам  Peace.

# 99
  • София
Записвам се и аз с идеята за ходене до Априлци, живот и здраве. Много ми е любим Троянския Балкан. Отсядали сме в Чифлика, в Орешака, в Шипково, в самия Троян, но до сега не сме в Априлци. Прочетох темата и като че ли съм по-заинтригувана от лятно посещение. Ходи ми се до Връх Ботев и по еко-пътеката до Видимското пръскало.
Интересува ме през зимата ходили ли сте и дали сте карали ски там. Моля да споделите впечатления.   bouquet

# 100
Записвам се и аз с идеята за ходене до Априлци, живот и здраве. Много ми е любим Троянския Балкан. Отсядали сме в Чифлика, в Орешака, в Шипково, в самия Троян, но до сега не сме в Априлци. Прочетох темата и като че ли съм по-заинтригувана от лятно посещение. Ходи ми се до Връх Ботев и по еко-пътеката до Видимското пръскало.
Интересува ме през зимата ходили ли сте и дали сте карали ски там. Моля да споделите впечатления.   bouquet
Правилно си се насочила за лятна почивка в Априлци.Зимата няма какво да се види.Ски няма къде да се кара /освен една малка писта която сега като няма толкова сняг не работи/Вариант за ски е Беклимето.

# 101
Вътрешен - няма! Външният се чудя кога са го завършили newsm78.
По това време в Априлци просто няма какво да се прави, особено ако се случи някое мрачно време, визирам периода на валидност на офертата. Езда със сигурност няма!
Всички хотели в и около Априлци имат  към развлеченията си : лов, риболов и езда  Peace.
Има конна база в Априлци, от която се възползват хотелите и къщите за гости , така че езда има  Wink.

# 102
На 10март ще бъде празника на Априлци на сланината и греяната ракия.

# 103
  • София
mimi0585, благодаря ти за отговора и за труда, който полагаш, за да бъдеш полезна на всички в темата!   bouquet

# 104
mimi0585, благодаря ти за отговора и за труда, който полагаш, за да бъдеш полезна на всички в темата!   bouquet
Няма за какво  Hug

Общи условия

Активация на акаунт