Искам съвети по следния казус.
Колата ни е застрахована на по-висока сума от реалната ѝ себестойност във фирма Х.
Моят половин катастрофира и още същия ден я закарахме (с пътна помощ) за оглед и после директно в сервиз, сключил договор с застрахователната къща. Шефът на сервиза ни каза, че обикновено колите са готови за месец-месец и половина. Което ни се видя доста да сме без кола.
Ходихме няколко пъти до сервиза, като преди близо 3 седмици (колата ни е месец и половина в сервиза) шефът му ни каза, че е изпратил заявка за части, но няма отговор от застрахователната къща. След седмица пак бяхме в сервиза и отговорът беше същият. Отидохме в офиса на ЗК, там изобщо не бяха погледнали нашия случай
, човекът бил в отпуск (мен какво ме бърка в случая?), обеща, че ще се обади, когато има развитие. Чакахме го 10 дена, но така и не се обади, вчера звъняхме и той каза, че май и коланите са развалени, тр да се направи оглед на коланите и едва тогава ще се поръчат частите. Каза срок от 10 дена до поръчката, но силно ме съмнява. В договора на автокаското нищо не пише за срокове. Моля за съвети как бихме могли да ги понапънем малко за колата. Необходима ни е, баща ми се лиши (доброволно, той сам предложи) от колата си, за да отидем на море, но не ни е удобно някой да се съобразява с нас, а и ние с някого.
. А какъв да е адресът на Отдел Ликвидации?
.