Звездни компромати-72 част

• 54 685
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Иван е толкова отегчен от съжителството си с Вихра ,че не мога да се начуда защо се ожениха та и църковен брак , че и грях да е като се разделят след известно време  ooooh! Не им го пожелавам де , но просто екстаза от двете им предавания и екранния тандем който спретнаха им преля енергия та решиха да се вземат официално , но този адреналин не е  нито любов нито щастие ми някакъв импулс. Не мисля ,че Иван е щастлив с тази жена, дано все пак брака им бъде успешен .

Shocked Shocked  e как така го констатира това ? като гледаше Станция Нова ли?

Естествено ,че не . Та аз почти не съм гледала станция нова , има доста по хубави начини да прекарам съботата.
Констатациите са ми от лични наблюдения. Иван ми е симпатичен въпреки всичко , виж Андрей-  не, въпреки ,че вървят като комплект.

# 122
# 123
  • София
http://kliuki.bg/%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd-%d0%bf%d0%b8%d1%8f%d0% … 0%b5%d0%b2%d0%b5/

Този брак на Иван и Вихра и на мен ми е странен Rolling EyesТой си е жив алкохолик а тя всичко възможно прави да е в центъра на медиите...Вихра на Иван или Иван на Вихра..все това се пише...лично мнение,но тя наистина е единствената който би го изстърпяла Sad..Между другото е много хубава булка Peace

# 124
  • York
Предполагам някой гей е правил тази класация  ooooh! 75% от участниците са по - женствени от мен  Mr. Green

# 125
  • София
И аз тук!

# 126
Вихра за първи път ми хресва, но наистина изглежда чудесно Peace

# 127
редно е да се редактирам, след обьркването сьс сестрата на вихра  Grinning страхотна булка е!

# 128
  • София
Хем да се запиша, хем да се изкажа - Вихра е една от най-красивите булки, които съм виждала.  Heart Eyes За брака им връзката им не мога да се изкажа, а и не е моя работа. Роклята на сестрата ми харесва с изключение на деколтето - такива тип панделка според мен много рядко стоят добре. За кмета какво да говорим - поне по-елегантна тениска да беше избрал... Simple Smile Иначе те бяха казали в сутрешния блок, че сватбата ще бъде на открито и ще бъде тип неформално градинско парти... там Витомир го питаше как да се облче, а Иван каза, че както си е -по къси гащи и кецове е ОК, защото всички ще са така...

# 129
На мен Вихра сьщо много ми хареса.Като фея с тази красива рокля.Иван сьщо ми харесва.Той ми изглежда доста добро момче нищо ,че се говорят и пишат други неща за него по жьлтите вестници.Смятам,че се обичат и са щастливи заедно.Сигурно е много романтично да се омьжиш на брега на морето.

# 130
Кейти, Сури и Изабела
Сандра Бълок
Хилари Дъф -нещо много е накичена на едната ръка Талисмани ли са това  newsm78 Laughing
Бритни
Пак много грозно с аи излезнали джобовете все едно тя си е рязала дънките  Rolling Eyes

# 131
  • София
Предполагам някой гей е правил тази класация  ooooh! 75% от участниците са по - женствени от мен  Mr. Green
Laughing Напълно подкрепям Peace

# 132
  • София
Ех как се объркахме с Вихра, но наистина със сестра й много си приличат.
Хубава и нежна булка е!

А от 100-те красиви мъже, едва ли повече от петима ми хванаха окото Tired

# 133
ама именно класацията е за красиви, не сексапилни    Laughing и при мен така 4-5 добре, ама другите  Naughty

# 134
  • на село
Много хубава булка е Вихра. Роклята е страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт