Звездни компромати-72 част

• 54 632
  • 740
  •   1
Отговори
# 285

Shocked Не съм вярвала, че е възможна чак такава прилика....очите, веждите, формата на лицето, косата....всичко е почти 1:1
От къде ли е това момиче?
А аз като отворя сайта виждам хиляди снимки само не и на двойничката, някой ще ми каже ли къде да гледам

# 286

Shocked Не съм вярвала, че е възможна чак такава прилика....очите, веждите, формата на лицето, косата....всичко е почти 1:1

wow Shocked 

# 287
Помните ли това момиче от "Мръсни танци", което с една пластична операция на носа провали цялата си кариера на актриса?
А за Тайра-изобщо и не подозирах, че и тя си е правила корекции.

# 288
"... Андреа демонстрира неочаквана целомъдреност..."  Joy не бих го нарекла компромат, стана ми смешно цитираното от мен изречение

# 289
Тая Андреа ми изглежда доста понапълняла..

# 290
Това на Андреа е някаква куца автореклама. Първо гаджето набило някакъв дето я снимал по цици, после никой вече не се впечатлява от нейните цици и започват пресрилийзи "ТЯ Е С БАНСКИ!!!"

# 291
# 292
Е, аз пък четох това: http://-spam082-/n/liyana-i-blago-luzhat-che-sa-razdeleni.25437.html
Което и на мен ми беше минавало през ума. Все ще стане ясно обаче.

# 293

А аз като отворя сайта виждам хиляди снимки само не и на двойничката, някой ще ми каже ли къде да гледам
Аз го отворих 2 пъти - единия път натиснах "вход", а втория път - като кликнах и ми изкара клипчето  Peace

# 294
# 295
# 296

И аз виждам това, което и ти. Може би защото сме в чужбина?!  Thinking

Някой ще се радвам да извади кадър и да покаже  Praynig

# 297
# 298
Ето кадри от клипа за двойничката на Анджелина, не са с добро качество, защото клипът не е  Peace

1 2 3

# 299
Тук доста прилича.
Има ли други снимки на Алекс?

Общи условия

Активация на акаунт