Звездни компромати-72 част

• 54 590
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • ...край Дунава
Това оная "Хищната хиена" ли беше? (Пепа..не мога да се сетя  Embarassed)
Петра е, а от Андреа вече ми се  Sick Sick Sick, няма такава отврат, направо немога да я понасям smile3514

# 406
Sisley83, абе ще ѝ залезе славата на нея. То зърна, зърна - колко пъти да ги покаже вече, като Добър ден станаха.

# 407
Не е празен лоста бре. Тежестите са долу, виждат се макарите и опънатото въже...
Знам от личен опит, тренирам на подобно нещо Blush

Иначе и на мен дупето й ми се вижда прекалено артифишъл Laughing

# 408
Ей, че не може да се отърве от тези нахални дрехи, те все искат да скриват ама от вътре все искат да се показват.

# 409
  • ...край Дунава
Sisley83, абе ще ѝ залезе славата на нея. То зърна, зърна - колко пъти да ги покаже вече, като Добър ден станаха.

Тоя трик със зърната вече е толкова "плосък", че няма накъде. То да изглеждаше хубаво ОК, но  всички фотоси, където е с "надникнало" зърно, са отвратителни (например, бюстиетата на роклите така пререзват гърдите по средата, че се получава нещо супер грозно), не се ли вижда тоя перхидрол, как изглежда отстрани doh doh doh

# 410
Тая снимка на Андреа е от преди 2 турнета. Laughing

# 411
Олеле, treisy, това е като парад на чудовищата! Shocked Joy ooooh!

# 412
# 413
# 414

Е, нормално ли е да ходи с такива изпотрошени нокти тук-таме, и косми по пръстчетата?

# 415
Тая снимка на Андреа е от преди 2 турнета. Laughing

Тихо пък ти, Черна станция  Crossing Arms

Хора слушам (благодарение на съседа) ретро чалга - мале какви текствоеееее  Embarassed Embarassed Embarassed Сега си ги припомних, то не са руси пи*ки, секс машини, някъв дето дупчи жени (това май е от миналото лято), сервитьорки Орнели...то оттам е тръгнала славата за пошла чалга! Къде ти днес такива текстове!?

Е, нормално ли е да ходи с такива изпотрошени нокти тук-таме, и косми по пръстчетата?

Нищо не каза за космите на ръцете и прорасналите корени  Mr. Green

# 416
# 417

За корените мисля,че е умишлено. Тя и да искаше нямаше да я пуснат, колко екипа седят зад изявите на лицата на ВС не ми се приказва  Mr. Green Друг е въпроса дали стои хубаво .
За ноктите , предполагам ,че е станало нещо инцидентно ,защото е само един без бял контур Thinking
За космите ,ми и мен не ме кефи . Харесва ми фигурата и просто.

# 418
И корени мога да преживея, и косми по ръцете също.
Но така да мразя неподдържан маникюр. И не е само един счупен нокът, и на палеца има счупено. А космите по пръстите ме убиха. Crazy

# 419
  • ...край Дунава

,защото е само един без бял контур Thinking

Ааа, и на показалеца няма Naughty Grinning

палеца исках да напиша де/счупеното/ Embarassed, но тя Авва, както винаги, изпреварва Crazy

Общи условия

Активация на акаунт