Звездни компромати-72 част

• 54 568
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Да, сега прочетох, че е била оперирана като малка и коремът и наистина изглежда така. То и странно щеше да е само тя да е фотошопната.

# 496

Е кажете ми, че тук е с поддържан маникюр и без мустачки и отивам да си добавя още някой диоптър  Crazy

# 497

Е кажете ми, че тук е с поддържан маникюр и без мустачки и отивам да си добавя още някой диоптър  Crazy

Мда, мустаците и аз ги видях. Това какво значеше, че е много страстна ли  Simple Smile

# 498
Да, повече тестостерон- по-страстна Simple Smile

# 499
Цитат

Аз талия не виждам и не смятам,че е най-дългокракия модел на ВС, ако ще да е спрягана и за най-красивата, то се вижда че е съвсем обикновенна-с мустаци, косми по-ръцете и пръстите и неподдържан маникюр. Като й гледам снимките се чувствам необикновенна  Laughing

# 500
Цитат

Аз талия не виждам и не смятам,че е най-дългокракия модел на ВС, ако ще да е спрягана и за най-красивата, то се вижда че е съвсем обикновенна-с мустаци, косми по-ръцете и пръстите и неподдържан маникюр. Като й гледам снимките се чувствам необикновенна  Laughing

Докато се отправят отрицателни коментари за Лима да се вмъкна и да кажа между капките ,че ми е много зурлеста и гушеста.
Не,че е нещо подсъдимо,но определено не е красиво  Confused

# 501
  Коментарите за Лима до тук са: 1. Съвършена и 2. Космата, но страстна  Joy На мен ми е просто обикновеНа.  Ако си сложи импланти в дупето ще я харесам може би  bowuu

И новата Мис Варна не ми харесва  Crazy

# 502
Ще докараме La vida loca до нервен срив Simple Smile
Миранда Кер от ВС ми е много по-красива. Нищо, че няма най-дългите крака на света. Най- дългокрака не беше ли Скленарикова-Карембьо?

# 503
  • UK
Аз пък гледах нейни снимки (на Мис Варна) от минали конкурси и ми хареса, четсно казано но на тази снимка не ми харесва и на мен. Simple Smile

# 504
На мен ми харесва и то много, предвид, че снимката не е качествена.

# 505
На тази снимка ми прилича на рускиня мис Варна.

# 506
  • София
На мен ми харесва и то много, предвид, че снимката не е качествена.
На мен ми е по-скоро сладка, отколкото красива

# 507
Цитат

Да има си мустаци и олющен лак ...  Wink
Някой ме пита защо меся маникюра с тялото , ми не го меся но от маникюра следва - "съвсем обикновена" , а всъщност не е , има страхотни пропорции независимо дали са на всеки по вкуса ,просто явно за нея тези неща ( махане на косми и изряден маникюр не са на пръв план..)
При ханш 89  Joy и талия 60 няма как да е очебийна Laughing

А за теб кой е най-дългокракия модел  Crazy Жизел  Crazy Или Куркова  Crazy Равни са с Лима , но пък са по високи от нея...
Не налагам просто констатирам и наистина ще ми е любопитно може да съм пропуснала някой , следа ги от 2004 г.  Thinking

# 508
Ох, хайде стига с тая Лима, че се оляхме....тя стана най-обасъжданата личност във форума. Дайте да обсъждаме някой друг.

Сега се сещам кой друг ми прилича на Анджелина Джоли(е не чак толкова колкото онази испанка от видеокличето)-главната актриса от сериала Касандра.

# 509
Абе нали ви помолих - съгласете се най- накрая!!!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт