Звездни компромати-72 част

• 54 345
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Lost in a fairytale ...
Надя от No Angels била съдена за умишлено заразяване със СПИН

МАдона обидена на феновете си

Поп кралицата Мадона останала много разочарована от обръщението „Материалното момиче” на милионите си почитатели, които според нея си били втълпили, че певицата е материалистка и се влияе от парите.

Мадона, която написа песента „Material girl” преди 25 години, не харесва псевдонима си и е твърдо решена да популяризира негативното си отношение към него. Според модната и музикалната икона, замисъла на парчето бил хумористичен и с нищо не целял подобно отношение към нея.

Певицата заявила, че мрази обръщението „Материалното момиче”, което чувала дори и на улицата, но открито споделяла любовта си към модата и хубавите дрехи.

Анелия се разделила с Мартин Данона

# 601
Брад Пит дава интервю
http://www.popsugar.com/Pictures-Brad-Pitt-10604379

Джони Деп татуировка салон Джонатан Шоу, 1993
http://www.johnnytim.com/temaj/gallery/1993/7/all.html

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 13:45 от ramota

# 602
Рамота, ти български знаеш ли?

# 603
  • София
ramota май е от Русия?

# 604
Аз не знам български. четат и пишат чрез преводач.
така че, моля те, прости ми за моя език))) Embarassed

Аз съм от Украйна

# 605
А, супер! Няма защо да се извиняваш, даже се радвам, че си имаме чуждестранна съфорумка в темата. Идея си нямах. Crazy

So, welcome!

# 606

Eхх, Никич, всичко знаеш ти беее  Heart Eyes...

# 607
Аз не знам български. четат и пишат чрез преводач.
така че, моля те, прости ми за моя език))) Embarassed

Аз съм от Украйна

Ramota,  Hug а някои от нас в детството си са учили руски. Така че не се тревожи. Иначе разбрахме, че си фен на Джони Деп май. Wink

# 608
  • ...край Дунава
Ех този Бъркин нявсякъде бе, даже вече в комбинация с шал

Единствената снимка, на която няма "джуджки-муцки"

Галена и Емилия

Пак те

В екзстаз някакъв  Mr. Green

Тихо ми пази Joy  на тази снимка трябва да са двете с Емилия, с пръст на устата, но незнам защо се е появила друга снимка Rolling Eyes, пробвах да я оправя и не става newsm78

Много гадна рокля Sick

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 18:38 от Sisley83

# 609
Да ви реша спора за банските на миските - и златистия бански, и червените костюмчета - топ и панталонки с логото на конкурса, и обувките им са едни и същи от не знам вече колко години насам... Плюс това им ги връчват непрани  Sick Ако се усетиш да си го поискаш по-рано, можеш да си го изпереш у вас, ако ли не....  ooooh! Жалко е, но е факт - криза е..  Tired

# 610
  • ...край Дунава
Да ви реша спора за банските на миските - и златистия бански, и червените костюмчета - топ и панталонки с логото на конкурса, и обувките им са едни и същи от не знам вече колко години насам... Плюс това им ги връчват непрани  Sick Ако се усетиш да си го поискаш по-рано, можеш да си го изпереш у вас, ако ли не....  ooooh! Жалко е, но е факт - криза е..  Tired

Не мога да го повярвам doh

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 18:48 от Sisley83

# 611
Във Варна от години така ги правят. Собственичката много се старае.

Мда, Мира отдавна с това се занимава и го прави като истински конкурс  Peace

Плюс това им ги връчват непрани  Sick Ако се усетиш да си го поискаш по-рано, можеш да си го изпереш у вас, ако ли не....  ooooh!

Mира да се постарае още малко! Mr. Green Laughing

# 612
Глупости.... Tired

А Емилия е взела да влиза в час, покрай Марийка и Галенчето най-сетне ще вземе да се облича нормално...пък и Весела трябва да има заслуга.

# 613
# 614
Не. Има джобове, различна е дръжката, формата не е тоно като на Бъркин, тази е по-къса....

Общи условия

Активация на акаунт