Звездни компромати-72 част

• 54 573
  • 740
  •   1
Отговори
# 450

Тази дясната ръка въобще не е на Мадона. Някой е направил неуспешен опит да я докара, че е нейна.

# 451

Коя е тази Коко  Shocked Не вярвах, че някоя жена някога ще иска голям з***к толкова, че и импланти да сложи. Аз се чудя как да се отърва от моя  Joy

много такива жени има, напоследък е мода зад океана . Например модела     Лола     Лав   Sick пак

Този на Коко пак ми се вижда сполучлив http://news.makemeheal.com/images/coco-ice-t-plastic-surgery.jpg, ами това (не знам чий е, даже съм го виждала вече в темата, мисля  Peace) http://bossip.files.wordpress.com/2008/12/implant6mo1.jpg е много зле, поне според мен  #Crazy Като на Ферди мравката е  Mr. Green

# 452
Само аз ли не мога да вияд маникюра на Лима..  Crossing Arms Crossing Arms

И при мен не се отваря...

# 453
Черната Златка наду и устни На мен не ми се виждат май да са уголемени, по скоро от гланца, ама то аз вече май свикнах на гледката и не забелязвам:)

Vividas , второто дупе е отврат.

# 454
  • София
Шарън Стоун става все по-красива с годините  Heart Eyes

# 455
# 456
Черната Златка наду и устни На мен не ми се виждат май да са уголемени, по скоро от гланца, ама то аз вече май свикнах на гледката и не забелязвам:)

Vividas , второто дупе е отврат.

Ако това на втората снимка са и новите устни, харесват ми, не е прекалила, стои добре. Какъв хубав естествен бюст имаше  Tired Според мен трябваше да изчака със слагането на силикона, но нейна си работа, не че и сега не и харесвам бюста де, добре се е получил според мен  Mr. Green

# 457

Е, добре де, т'ва верно ли са нейните косми бе, невъзможно ли е да е малко фотошоп?  Shocked Толкова да е космата ли? Иначе съм съгласна, че е с идеални форми и малко косми се преживяват, не е нещо непоправимо  Wink

# 458
Защо да не са нейни, реклами се снимат с жени с космати ръце, това е просто някакво парти. Май само тук се потрисаме толкова от космите. Но ето на мен маникюрът ми боде очите.

# 459
Еми явно си е до човек, аз не понасям косми, особено за жена  Sick Въпрос на вкус. Каква файда от хубав маникюр като са ти космати пръстите  Sick  Peace Аз съм за хубав маникюр и епилирани ръце, вкл. и пръстите.
Някои от нас реагират така на вида на ръцете на Лима, не защото смятат, че е нещо супер ужасно или защото смятат, че Лима не заслужава да е там където е, да е световно известен супер модел, възмущава ни това, че тя не би трябвало да си позволи да изглежда така, тя е звезда  Mr. Green Wink Peace

# 460
Меган Фокс пак     Дженифър Гарнър пак

Това е отвратително, тези хора са полудели по пластичните операции.  ooooh!

# 461
Златка е с направени устни на първата снимка, не на втората. Втората е стара, от фотосесия.

# 462
Тази дясната ръка въобще не е на Мадона. Някой е направил неуспешен опит да я докара, че е нейна.
Точно нейна си е!

Нещо са кривички новите устни на Златка...

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 12:21 от Бижy

# 463
Златка е с направени устни на първата снимка, не на втората. Втората е стара, от фотосесия.

Mr. Green Ясно. Мерси за разяснението, Авче, следователно естествените и ми харесват повече. Както при бюста, така и при устните - нямаше нужда, защо въобще го прави?  newsm78

# 464
много такива жени има, напоследък е мода зад океана . Например модела     Лола     Лав   Sick пак
Мале, света все повече полудява!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт