И ето първата седмичка от ноември 31.10-6.11

• 14 069
  • 453
  •   1
Отговори
# 45
И да кажа нещо положително за този ден - излязоха ми и резултати от кръвния тест , и те са отрицателни - не съм болна от СПИН,нито от Сифилис, нито от хепатит Б или Ц Laughing Всъщност , аз сигурно вече щях да съм разбрала и умряла, ако бяха положителни, но така поне и за тях съм спокойна да не се притеснявам. За бременност обаче гадовете не са направили безплатен Laughing Кръвната ми група е 0 rh+, сега чета тука някакви много хубави работи пише за  хората с тая група  Mr. Green

# 46
Ео, хьйде честити резултати Hug. Никога няма да забравя какво облекчение изпитах като си получих моите... имаш си повод да празнуваш днес!

# 47
  • На един клон
Добриутро,дами!  bouquet
Добриутро,Хера!  bouquet
Теди,съчувствам ти,моите съболезнования. Cry
На Тея и Ео пожелавам нещата да отиват към по-добро! Heart Eyes
Та,Хера,докъде бяхме стигнали? newsm78

# 48
Ако има някой от София, който няма какво да прави, да каже, да ходим на кафе и да ядем торта Sunglasses Или поне аз ще ям торта...

# 49
Аз от днес се мъча диета да пазя,ти сега -торта-лиги ми потекоха! WinkИначе-с удоволствие ама съм на работааааааааа WinkДовечера смятам да закарам скъпия до спалнята,каквото ще да става! PraynigЕ,дано стане де!

# 50
  • Варна
Ако има някой от София, който няма какво да прави, да каже, да ходим на кафе и да ядем торта Sunglasses Или поне аз ще ям торта...

Ох, Ео, така ми се яде тортичка с кафенце, ама пусто разстояние - чак във Варна съм  Tired

Да ви се похваля днес бях да "душевен доктор"  Mr. Green поне аз така му викам - обядвах с моята кръстница, тя ми действа много добре като съм в депресия. Направо не е за вярване, ама половината време се хилих все едно нищо ми няма.

Sunglasses

# 51
Хайде- аз съм за кафенце!!!!Че вече заспивам пред компютъра... CrazyА и без цигари направо откачам #Crazy Sick #Crazy

# 52
Гледам че има и нови попълнения тука, а Диди Mr. Green   bouquet
Тя отдавна се навърта тука Mr. Green

Гледам аз че се навърта, ама сега вече май е официално Blush

Ами аз честитчко ви чета,но само от време на време пиша Embarassed
Ако ме приемете - тук съм с вас Wink Hug
  bouquet

# 53
Мила Теди, за съжаление живота е низ от радости и нещастия  Weary
Приеми моите съболезнования  Hug и знай, че не си сама...ние сме тук и ще сме с теб, когато имаш нужда от приятелско рамо.

Нека почива в мир душата и Praynig

# 54
Велмар,писах ти ЛС:)
Диди, добре дошла официално Grinning

# 55
Диде, разбира се че те приемаме, питане ли иска Hug

Аз малко неприятна новина получих пред малко...тате е в болница Confused Уж беше настинка, сега пневмония му изкараха, после пък дробовете били чисти, днес му изчезнал и гласът...в момента му правят пълни изследвания, вероятно е сериозна настинка, но каквото и да е, дано да се оправи, ужасно ме е страх, рева като магаре в момента...напоследък форума се напълни с подобни тъжни неща, но явно живота наистина е скапан, както казват всички...Свило ми се е нещо в гърлото, не ме свърта да уча, да стоя, нищо...Благодаря че ви има.

# 56
  • На един клон
Аааа,така не сме се разбрали!
Няма да ревете,ей! Naughty
Виждам ви,кака ви Хера ви поолаби малко и се почна!
Ма помислете и за мен малко,аз за кво съм дошла тука,да ми повдигате духа,а вие...! Naughty
  bouquet

# 57
danidan, взе ми думите от клавиатурата - какво става тази седмица наистина Sad Стига с тези лоши новини - искам пак всички да са щастливи, очакващи хубави неща. Дано майките на Тея и Ео и бащата на Стеф да се оправят много бързо  Praynig

# 58
Да,бе...Ужас Sick
Стеф, дано всичко се оправи бързо и се разминат сериозни последици при татко ти!!!Прегръщам те, то и аз до преди малко плаках, наплачи се и не мисли толкова за ученето, баща ти е по-важен Heart Eyes

Що не го изтрият тоя ден от седмицата, явно е гаден Sad
Гел, сладурка Hug

# 59
  • Стара Загора
..Та,Хера,докъде бяхме стигнали? newsm78
Ама ние почвали ли сме Mr. Green Добър вечер  bouquet
Днес ми скъсаха гъза от бачкане...умрях и възкръснах еййййй Twisted Evil
И сега да ва почвам...кво е туй чудо бе...никакви лоши новини вече не искам да чета тука Naughty Къш..къш... Crossing Arms
Стеф съжалявам за татито ти...ще се оправи...гуш Hug Hug Heart Eyes
Ео бравос за резултатите Hug И кво четеш за кръвната група 0...само ще ти кажа, че и аз съм такава група и спирам..сама си вади изводите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт