True Blood сезон 3-Готови ли сте за финала?-32 тема

• 17 586
  • 716
  •   1
Отговори
# 45
Ми нали не искате спойлери бре Simple Smile
Аз само с една особа която не иска да й споменвам името за да не бъде замесена в пъклени планмове го обсъждах  Whistling

# 46
  • София
Аз само с една особа която не иска да й споменвам името за да не бъде замесена в пъклени планмове го обсъждах  Whistling

Цецето ли бре?

# 47
Кви спойлери, бе Уоми, аз обичам спойлери.

Цецето ли бре?

Тъй ли? Вие по телешки си обсъждате, а? Ама Зиса кво подсвирква, май тя е в играта.  Laughing

# 48
  • гр.София-Красна поляна
Тъй ли? Вие по телешки си обсъждате, а? Ама Зиса кво подсвирква, май тя е в играта. Laughing
hahaha Не бе Пуци,правя се на приятно разсеяна като със
свиркането си подчертавам и мен да викнат ма тъц.

# 49
Не казвам кой и тя седянката свърши Simple Smile Щото идва шефя Simple Smile
Ама то кво да обсъждаме аз на Сука програмата и фитнеса сама го мисля и сама го правя  Twisted Evil

# 50
Не казвам кой и тя седянката свърши Simple Smile Щото идва шефя Simple Smile
Ама то кво да обсъждаме аз на Сука програмата и фитнеса сама го мисля и сама го правя  Twisted Evil

Е, много си гадна, тука всички ще изпопадаме от любопитство.

Зисе, надушвам пореден заговор - Уоми сигурно пак ще изнудва наред, като окомплектова Суката.  Twisted Evil

# 51
  • гр.София-Красна поляна
Пуци,душко,туй нящо чак сега го видях. hahaha hahaha hahaha
,,Мольто раффинато е джентилуомо е тъпо говедо,,

Оти питам аз и паднах от стола от смях. hahaha hahaha

# 52
Отварям гостилница/ бирария/ кръчма/ ресторант под надслов " При Сука".
Очаквам редовни посещения от много господа с удължени зъби или покриващи се с по гъста козина Wink
Никакъв заговор няма Simple Smile Просто да знаете де ви зачезват мъжете като кажат излизам за по едно с приятели  Whistling

# 53
Зисо, недей ми напомня, нАпъни се и шсе сетиш от кво ти се оплаках втория път кат се чухме.  Crossing Arms

# 54
Ката я чакам да прати кръвен тест, че няма взимани забранени субстанции и не е прекалила с ВИ за да я зачислявам към лабораторията а да трябва ми подписана Декларация , че ме освобождаваш от отговорност при странични ефекти  Blush Mr. Green

С пробите съм готова

За Декларацията айде молим  Naughty Сега ако изперколясам по вече от туй дето ми го предвиди фейсбука, все трябва да си го изкарам на някого  Mr. Green

# 55
анкета ще има ли?  Embarassed

# 56

Чакат се идеи, доколкото разбрах  Simple Smile

# 57
  • София
Ох хора...мъжете са.....иде ми да ги   #2gunfire #2gunfire #2gunfire мразя ги! Ти му казваш, че си влюбена в него, а той гледа като пребозало теле! Ядосана съм! Може ли да са такива идиоти! Абе нямам думи. Гушки  bouquet

# 58
Джеси, споко! Гледат тъй, щото се чудят кво толкова намираш в тях, че чак да се влюбиш.  Mr. Green

# 59
Джеско, мъжете са нежни създания, лесно се плашат. Естествено, че са идиоти! Не си го слагай на сърце  Hug Както те не могат изцяло да разберат нашата душа, така и ние не можем да проникнем изцяло в сърцето на Y-хромозомата.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт