True Blood сезон 3-Готови ли сте за финала?-32 тема

• 17 607
  • 716
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не ги дърпайте това са субтитри за миналия епизод някой си прави гавра Sad

Да така е, и аз сега се усетих. Май ще си го гледам с руски суб ако намеря отнякъде

Гледах серията в бяло: Джес как хвърли Томи макар, че се чудеше дали да отговори на любовта на Хойт обичам ги двамата(Хойт и Джес). И все пак видяхме тайна от живота на Сам. И как ме изкефи Ерик как закопча Суки ...арестувана в мазето на Фантазия хахах и целувките между тях ми харесаха. Хесус и Лафайет...сцената не ми хареса....друсани яката, ама май има нещо там. Кристал е многоо хубава пантерка с тея очи ммм. Ръсел - няма какво да коментирам.

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 19:50 от Джес

# 76
# 77
Ееееее голям е Ерик бе ,голям.Много ми хареса епизода. Най-после доживяхме сватбата на Стивън и Ана newsm35 Трайки офицялно искам да ми зачислиш Ръсел на първа страница, обожавам го тоя човек Mr. Green

Пу, да му се не види, изпревари ме, докато се сетя защо толкова ми харесва Ръсел - щото сме като братя-близнаци-психопати  Mr. Green

Зачислявай, Танчик Ръсел на Сънчо.

# 78
Не се сдържах и я прегледах ... Олеееееееее майкооооооуууу

# 79

Кое, бре? Серията ли?  Mr. Green

# 80
  • София
http://www.bliasak.bg/stars/p3_7782_0.html тва е интересно, лошото е, че и парцала я има...но тва за Патисън ме събори от смях Joy

# 81
Оуу Джес мерси много Simple Smile   Joy Joy Joy Крадвам го за блога сори Simple Smile
Ахахахахха горкия робчо ама Ана голяма куражлийка знаех си аз че има защо да я взема под крилото си  Twisted Evil

# 82
Дами, това за Мечо го знаем от пролетта, за бога! И че "лепенката" е била приспособена от половин сутиен, толкова смях брахме, айде стари новини ся  Stop Това за Мечи, де, другите може и да са нова информация. Laughing

# 83
  • гр.София-Красна поляна
Ох мър Уомо,стряскаш ме с тия възгласи мър. Laughing
М...а му и прасе бре,аман. Crossing Arms
Ше пусна окосмение по някой места от чакане за субове би.

# 84
току що приключих със серията
сам.... направо съм потресена  #2gunfire

най-якото за мен беше как я закопчаха сука на веригата, на й като се вре все между шамарите  hahaha

# 85
Те я закопчаха ама преди това й подкосиха и краката да не може да се дърпа много много  Joy hahaha Joy

# 86
  • Сливен
Божке! Не стига, че е нова темата, ама и сте изписали пак 10 листа  Grinning
Отивам да дърпам аз.

Що няма анкета бре?

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 23:10 от Ян Бибиян

# 87
ПЪРВИТЕ СУБТИТРИ

Толкова съм се зьарибила, че почвам да я дърпам и на работа. УЖАС!
В събота и неделя ме няма Sad Отривам в Равногор на Тийм Билдинг Simple Smile Някой няма ли да живее в балкана да се видим Wink

# 88
Добро утро! Hug Уоми,душко,мерси за субките  bouquet Айде,гледайте и следобед пускам анкетата на Терориста Grinning

# 89
  • срещу двата комина :)))
Добро утро! Hug Уоми,душко,мерси за субките  bouquet Айде,гледайте и следобед пускам анкетата на Терориста Grinning
Дубрутру  Hug за закуска новия епизод,после ще споделям впечатления Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт