True Blood сезон 3-Готови ли сте за финала?-32 тема

• 17 602
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
За феновете на Иън  Mr. Green,предполагам,че сте гледали сериите на "Изгубени",там е много готин.И малко да ви подразня..имам приятел,който много прилича на него.  Praynig Laughing Laughing Laughing

# 631
Добро утро мацки!  Hug

slavena,на мен лично книгите ми допадат. В тях историята е от гледна точка на Суки,т.е тя я разказва. Peace

beep_one,не можеш да ни подразниш.Пуци отдавна ни сподели,че е имала бившо гадже,което е приличало на Иън....демек,преживяли сме го  smile3533

П.С А,гласувате ли за Scream 2010????? Имаме доста номинации,трябва да се преборим за наградите,като миналата година!!!

http://www.spike.com/event/scream/page/vote/category/39440/ultimate-scream

По-късно ще опитам пак да гласувам Wink В другата тема ще сложа линка на 1-ва страница. Peace Хайде Гугутки,мобилизирайте се.  newsm18 newsm18 newsm18

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 09:46 от TraYkovA

# 632

beep_one,не можеш да ни подразниш.Пуци отдавна ни сподели,че е имала бившо гадже,което е приличало на Иън....демек,преживяли сме го  smile3533

Какъв е шанса да има двама такивавБългария Simple Smile Защо ли си мисля, честава дума за един и същ  newsm78

Трайкич еее как може бе вече 4-и пъти гласувах Simple Smile в тез ми тинагради Simple Smile Може всеки ден по веднъж Wink

# 633
Добро утро  Hug
Трайки, по веднъж на ден на категория може да се гласува   Party

пп. А Уоми писала с мен  Peace

# 634
А,добре тогава. Миналата година можех да гласувам през около 3 часа Wink Гласувала съм над 100 пъти- в началото за всички каегории,после само за нашите Mr. Green Ако трябва ще го напомням всеки ден,но конкуренцията е жестока Rolling Eyes

П.С Абе защо Дневниците не участват?  newsm78

# 635
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug
Ади да направя сутрешната кльопачка и ше прасна
по едно гласче за нашите ора. Wink

ПП.Готово,отчетох се с гласове за днес,утре пак. Peace

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 10:31 от zisska

# 636
Добро утро! Hug

Прасни Зисе,прасни. В едната категория имаме конфликт на интереси-Алекс и Стив са номинирани,но няма да издребняваме. Mr. Green Важното е да спечели един от тях Peace

# 637
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Прасни Зисе,прасни. В едната категория имаме конфликт на интереси-Алекс и Стив са номинирани,но няма да издребняваме. Mr. Green Важното е да спечели един от тях Peace
Ма разбира се би. Wink

# 638
Дубрютър, дубрютър.

Аз ще се изгласувам по-късно, че сега се излюпвам.

Е, Уоми, какъв е шанса, сигурно не е чак толкова малък, българите са си убавци  Mr. Green

Цветано, пусни си скайпа, да ти кажа как те сънувах!  Laughing

# 639
Аз пак се включвам относно гласуването- можете да гласувате през около 2ч и половина  Mr. Green

За Фентъзи актьор ги редувам- веднъж Мечо,веднъж Вълчо Whistling

# 640
  • срещу двата комина :)))
Аз само не разбрах онзи Тайлър кво прави в номинациите Thinking  Joy

# 641
Аз гласувах 2 пъти вече Mr. GreenСамо,че се обърках единия път и вместо за Еди,гласувах за Блек Embarassed

Дневниците миналата година бяха номинирани за дебюти основно,а сега понеже още не е излъчен новия сезон,предполагам за това не са номинирани.

Аз изчезвам за седмица,първо на Сл.бряг на тийм билдинг на мъжовата фирма (без детето Mr. Green),после на Боровец на нашия Тийм билдинг(без детето и без мъжа Joy)
На Сл,бряг обаче този път ще имам нет Sunglasses

# 642
Я какви момковци са ни полегнали в гробищата (туй е от GQ списанието) Mr. Green

# 643
  • срещу двата комина :)))
Я какви момковци са ни полегнали в гробищата (туй е от GQ списанието) Mr. Green

Пу-Пу мамини убавци  Hug

# 644
  • Срещу планината:)
 Crazy въй Цеце винаги намираш супер снимки
Ха добър ден  bowuu

И аз зачезвам за седмица и ще съм без нет  Tired