True Blood сезон 3-Готови ли сте за финала?-32 тема

• 17 610
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
И аз зачезвам за седмица и ще съм без нет  Tired 
Ся ще си ги мерим ли  Mr. Green Аз от утре зачезвам за две седмици, ще има после още една седмица да наваксвам по всички сериали  Joy

Пуце, мари, аз съм си на скайпа, ама теб те няма  newsm78

# 646
Ехеее тези котенца как лошо гледат....направо ми се разведри деня Heart Eyes

# 647
Охааааааааааааа настава Уоми царствооооооооооо Simple Smile Дю- да си искараш добре ще пазя стоката  Hug  bouquet Mr. Green Blush

# 648
  • гр.София-Красна поляна
Я какви момковци са ни полегнали в гробищата (туй е от GQ списанието) Mr. Green

Край,местя се да живея на гробището. Mr. Green

ПП.Пууу,не ми дава да гласувам пак. Crossing Arms

# 649
Обаче номинацията за обърнатата на 180 градуса Лоренова тиква е много яка!!!!Заслужава си да спечели.

# 650

Пробвай по-късно де.Не се предавай Whistling

Обаче номинацията за обърнатата на 180 градуса Лоренова тиква е много яка!!!!Заслужава си да спечели.

Въх,това съм го пропуснала Shocked В коя категория е,бе Ками? Thinking

# 651
Holy sh!t Simple Smile така се казва Simple Smile категорията Wink

# 652
 hahaha hahahaТрайки-ама ти нали си гласувала 10на пъти Joy Joy,или ти гледаш познати физиономии и цъкаш Mr. GreenДа товно в такава категория е Mr. Green

# 653
  • гр.София-Красна поляна
Пробвай по-късно де.Не се предавай Whistling
Ни дава би,м...а му. #Cussing out

# 654
hahaha hahahaТрайки-ама ти нали си гласувала 10на пъти Joy Joy,или ти гледаш познати физиономии и цъкаш Mr. GreenДа товно в такава категория е Mr. Green

Не бе,само 2 пъти,ама ще наваксвам-5-6 пъти дневно в следващите 40 дни Mr. Green Вие сега да не вземете да се отпуснете,заради моята инициатива Whistling

# 655
  • Велико Търново
Абе да ви питам има ли някой отзиви за Being Human паk вампирски сериал дето се чудя дали да тегля?

# 656
Абе да ви питам има ли някой отзиви за Being Human паk вампирски сериал дето се чудя дали да тегля?

Видях го,стори ми се интересен,но видях,че само няколко епизода(май 2) са преведени и се отказах да го тегля Rolling Eyes

# 657
За какъв Вълчо гласуваш, бре, Танчик? За Тейлърчо?

Погласувах отново, ако трябва ще се скъсам да кликам на Кейт Бланшет, нищо, че още не съм гледала "Робин Худ", само Кривото да не спечели за фентъзи актриса, че ше стрелям.

Ох, в някои категории имах силни колебания, откакто изгледах Зомбиланд.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 17:08 от ИрПуц

# 658
Да,бе Пуци,за Тейлър. При актрисите и аз наблягам на Кейт Бланшет Mr. Green

# 659
Да кажа, че и аз гласувах  Crazy Ама вълчовци не видях. Има ли някой, който си заслужава  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт