True Blood сезон 3-Готови ли сте за финала?-32 тема

• 17 638
  • 716
  •   1
Отговори
# 690
A аз за кой да гласувам като моя го няма
Някой може ли да ми даде линк от наградите на Емитата кой е номиниран кой спечелил и т.н.

# 691
Уоми, ние гласуваме основно за Истинска кръв, не само за съответните мъже.

Миси, ТанчикMr. Green

# 692
TraYkovA мерси, че ни спестяваш време и пускаш линка за гласуването редовно  Hug
веднага влизам да се отчета днес

# 693
TraYkovA мерси, че ни спестяваш време и пускаш линка за гласуването редовно  Hug
веднага влизам да се отчета днес

Моля,моля..... Hug Мога и в подписа да си го сложа,ако ще ви е по-лесно. Grinning Важно е да си вземем наградите Mr. Green

# 694
Преди да съм забравила - Танчик за новата тема искам да ми зачислиш брат'чедите Белфльор, изпитвам много майчински чувства към тях.  Mr. Green И е несправедливо, че никой не ги ще.

# 695
Преди да съм забравила - Танчик за новата тема искам да ми зачислиш брат'чедите Белфльор, изпитвам много майчински чувства към тях.  Mr. Green И е несправедливо, че никой не ги ще.

И двамата ли бе Пуци? Mr. Green

# 696

И двамата ли бе Пуци? Mr. Green

Ми да, аз нямам физически аспирации към тях, просто са ми много милички и да ги пазя.  Mr. Green Мамасита ме наведе на тая мисъл.  Пък ако някой си ги хареса, отдавам ги под наем при гаранция за добро отношение. Иначе ще си ги гледам като домашни любимци  Sunglasses

# 697
Ох,при вас ще е весело  Joy Зарязвам ви за няколко часа. Да не сте посмели да изпишете темата,че новата ще стане по-бавно,предвид многото неща,които имам да допълвам..... Sunglasses Нямам предвид брат'чедите Whistling

# 698
  • КиТ
  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe Здравейте (приемате ли нови-много гадно клише,като си стара пушка в даде тема и вина и се дразня като някой пита,но възпитанието го изисква се пак! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Ся ще се постарая да не пиша много,че се правила нова тема Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ща са огранича няма как Wink

Та има тука едни субекти от тая тема няма да споменавам имена те се знаят  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil,та ми приложиха психически и физически турмоз(макар,че няма как да стане тая работа  Crazy Crazy Crazy Crazy) та се наканих да изгледам сериала -и о чудо абе хареса ми  Shocked,да се неначуди човек  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy

Та изгледах първи сезон за 2-3 дена,даже туко що привърших за това се включвам по нощите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Виждам сега от първа страница сте си разпределили,тука обектите на гугутските желания,ама аз неща не мога си избира от свободните Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Само се чудя Сам що не е прибран има няква уловка  Thinking Мислех си да обърна резбата и да взема Суики ама е заета  ooooh! doh ooooh!
Ще видим преговорите с  zisska,как ще потръгнат щото тоя Бил,ох мамо  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes така ще го нажужа,че няма да знае от къде му е дошло  tooth tooth tooth

Така ся отивам да си трия някоя група от фейса,че аз естествено съм напълнила бройката Crazy Crazy Crazy и да се включа във групичката ви Wink Peace Само не молете и там да пиша  Praynig Praynig Praynig Praynig,рано е за адване на приятели Flutter Flutter Flutter,ама който желае няма да му откажа  Rolling Eyes Hug Hug Hug

Е това малко съм лудичка,ама ща свикните  tooth tooth tooth tooth Joy Joy Joy Joy Joy или може би е поради факта,че е вече 1 и 10  Thinking Laughing Laughing Laughing Laughing Пуци кажи,че съм готинка Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig,че да се уплашат Ората от мен newsm47 такова въведение в тема не съм правила до сега newsm78 newsm78 newsm78 newsm78..от часът е ша знаете  Peace Joy Joy Joy Joy Joy

# 699
Здравей добре дошла  Simple Smile
Аз към Сука нямам чак такива собственически чувства тя е при мен по замисъл Simple Smile
Ползвам й ФИ-то за привличане на чужди мъже Simple Smile

# 700
Добро утро!

О, Плами, добре дошла!   bouquet казвам, казвам, добричка си, готина си и то много. Нема да се пУашиш.

За Сам няма замисъл, просто никой досега не се е оказал достатъчно умен да си го поиска.  Mr. Green

# 701
Добро утро гугутки!  Hug Абе аз като ви казах да не изпишете темата, не съм казала да не пишете в темата  Whistling

Плами,добре дошла.  Hug Със Зиска не може да се преговаря,затова по-добре не споделяй бляновете си по Бил. Stop Виж,за Суки може да се разбереш с Уоми Mr. Green
Сега да ти кажа под секрет,че ние със Зиска сме от най-видните фенки на Кенан(Бурак).  Sunglasses Големи войни водехме(особенно аз) със Дебилките(Джемилки) ooooh! Ама това няма да ти помогне за Бил де..... Whistling
Само не разбрах до къде си стигнала.И трите сезона ли изгледа? newsm78

Като заговорихме за групите у Фейса,по-добре се включи в групата на Клуб "Гугутка",че в другата почти не влизаме. Peace

# 702
Танчик, засега май само първия е изгледала, щото преди няколко дни измрънка, че подхванала трети от средата й хич не й харесал, тая ние с лейтенанта я посъветвахме да почне от начало.  Mr. Green

Плами, нали не бъркам?

# 703
Танчик, засега май само първия е изгледала, щото преди няколко дни измрънка, че подхванала трети от средата й хич не й харесал, тая ние с лейтенанта я посъветвахме да почне от начало.  Mr. Green

Плами, нали не бъркам?

Ооооо,щом 1-ви сезон е харесала,пиши я "обсебена" Mr. Green

# 704
Писах я, ама тя не вярваше  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт