Чанти и обувки - как ги съчетавате?

• 22 308
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Аз много обичам да съчетавам чантата с аксесоарите. Например тюркоазено синя чанта с обеци в същия цвят  Mr. Green В тази комбинация обаче сандалите/чехлите са по-неутрални (обикновено в черно или в бяло с някакви камъни по тях  Crazy , с друг цвят не съм посмяла до сега ).Обичам да ми е много шарено и лятото се възползвам максимално от ярките цветове  Sunglasses

От друга тема крада, за да покажа Ан Хатауей с различни чанта и обувки, че и рокля  Simple Smile

http://www.celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/f … away-083110-4.jpg

Изобщо не ми допада честно казано. Като лелка е. А и самите цветове са ми много утрепани и хич не ме кефи комбинацията.

# 46
Изобщо не ми допада честно казано. Като лелка е. А и самите цветове са ми много утрепани и хич не ме кефи комбинацията.

И аз не мога да се хвана за нищо в тази комбинация  Thinking

# 47
Комбинирам според настроението. В момента съм се въоръжила с едни моряшки барелинки, с едни тъмносини мокасини, тюркоазена и оранжево-червена чанта. Менкам ги и хоп! Party

# 48
При Ан Хатауей ми харесва комбинацията от цвета на чантата и роклята - страшно си подходждат според мен, много мека цветова комбинация. Обувките са сами за себе си. Адмирирам, макар че себе си не бих облякла така.
Самия стил на аутфита (на чист български  Blush ) ми харесва - много нежен и женствен. На лелка не ми прилича, но вярно е класически и леко аристократичен. Падам си  Wink

# 49
  • Пловдив / София
Супер е комбинацията на Анн Хатауей.

# 50
Отдавна не ги нося еднакви.Обичам да екпериментирам и да правя различни комбинации

# 51
От друга тема крада, за да покажа Ан Хатауей с различни чанта и обувки, че и рокля  Simple Smile

http://www.celebrity-gossip.net/sites/default/files/imagecache/f … away-083110-4.jpg

Изглежда така, сякаш не са и стигнали парите за подходящите аксесоари към тоалета  Stop Има наистина приемливи комбинации на различни по цвят чанта и обувки, но тая не е от тях.

# 52
 Здравейте и от мен Simple Smile
харесала съм си страхотни боти от тъмно-сив естествен велур, но....не си ги купувам, само, защото се чудя с каква чанта ще ги съчетая newsm78
Моля ви , помагайте Praynig

# 53
Tъмно сиво бих съчетала с толкова много цветове.  Laughing
Зависи и от дугите дрехи.   Rolling Eyes

# 54
С черна чанта какво те притеснява да съчетаеш или с по-светло сива?

# 55
 А, densi, същото смятах да направя, но трябва и останалото облекло да е двата тона( сиво и черно), така мисля -  не обичам да слагам повече от 2 цвята, максимум 3.

# 56
Със светло сива чанта ще е перфектно, имам една идеална за такава комбинация.  Laughing
А дрехите може да са хм, аз си падам по шаренкото, така че на сиво мисля зелено и червено биха стояли добре, разбира се определени нюанси.  Grinning

# 57
 Е, сега трябва да се впусна в търсене на светло сива чанта Simple Smile

# 58
  • Boston, MA
Тъмно сив велур с кафява чанта е перфектно.

# 59
  • Варна
Сивото с много неща се връзва. Мисля, че бежовите гами биха стояли също добре. Както и лилаво. Аз бих го съчетала с някои от тези цветове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт