Чанти и обувки - как ги съчетавате?

• 22 315
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
Не ги съчетавам  Flutter Имам само една чанта същия цвят като едни ботуши и това е май  Laughing
Обичам да ми шарено като великденско яйце Mr. Green Предпочитам интересен контраст пред идеално пасване между елементите и стандартните комбинации.
Имам една колежка, която постоянно изпада в ужас от несъчатаването ми на колан/ чанта/ обувки  Laughing
Ето тук реално са съгласувани само детайли на частите от комплекта (според мен дори това не е необходимо) и пак е хубава комбинацията  Wink

# 16
Особено през лятото обичам да съм доста шарена. Та гледам ако примерно чантата е шарена, обувките да са дюс, или обратното.
Сега имам едни пъстроцветни танкове, за които ми е много трудно да намеря подходящата чанта, защото все ми се иска тя да е поне като единия от цветовете по тях.

Аз също имам непоносимост към бели обувки и чанти. Особено към обувките...

# 17
Имам страхотна бяла чанта. С номерца по джобовете. Laughing Ке се влюбиш в нея. Утре снимам.

# 18
Много зависи от това, къде отивам. Подбирам си и цветовете и аксесоарите...и всичко. Днес примерно, защото шефката няма да е в офиса съм се навряла в бойфренд дънки с бели флат сандали на цветя с бял страплес топ и шалче пак в бяло...чантата обаче е в сиво.
Но съм забелязала-дори и да не съчетавам винаги цвета на обувките с тези на чантата задължително имам или коланче, или гривнички, които да се вържат с обувките.
...какво им е на белите обувки? Laughing Върху изпечен крак бял сандал седи разкошно Mr. Green

# 19
  • Има много детски смях.
Като цяло, съм от "консервите", които съчетават чанта, обувки и колан в един цвят (или поне близки такива). Не че не случва да има и изключения, но те са наистина рядко.

# 20
Само през зимата и то не винаги съчетавам цветово чанти и ботуши, боти.
През останалите сезони много обичам цветни чанти и шалове, които комбинирам с едноцветни сандали. Много ми е любимо, да се облека цялата в черно и да сложа голяма цикламена чанта или зелена плетена кошница.

П.С. Жалко, че пак се задават скучните сезони.

# 21
  • Пловдив / София

П.С. Жалко, че пак се задават скучните сезони.

Абсолютно. И аз това си мислех сутринта.
Особено зимата ходя само с дънки.  Tired

# 22
До черни обувки /примерно/ не люлея чанта от друг цвят  Simple Smile Винаги са ми съчетани обувките с чантата и коланът и дори да не са едноцветни, задължително има някакъв еднакъв акцент.
Лятно време съм по-разчупена, но пак някъде с нещо е съчетано и се връзва.

# 23
аз предпочитам 'разностилието', т. е. не ги подбирам в ежедневието си да си подхождат, само в по-специални случаи са в една гама и от един тип /черно с черно и пак черно  Laughing/
лятото ползвам и шарени неща, но зимата - кафяво, черно и за разкош - тъмно синьо  Grinning

# 24
Септемри и октомври са благодатни за модни комбинации, после вече става трудно, но не и невъзможно.

# 25
Всъщност темата ме накара да си прегледам обувките, сандалите и каквото имам плюс чантите-оказва се, че нямам черни нито обувки, нито чанти...а не съм го усетила до сега Crazy

# 26
И аз си ги съчетавам - не до последния детайл, но поне гледам да са в един тон. Според мен придават по-завършен вид на тоалета. Но в крайна сметка - на когото както му харесва Simple Smile

# 27
Не съчетавам - или поне не съзнателно  Laughing Може би понякога се получава така, само защото имам доста черни обувки и чанти. Но е факт също така, че имам и отровно зелена чанта (мачкан лак), която носех със страхотно задоволство. Вече май й мина сезона, но още ми стои в гардероба. Зимата обаче наистина съм по-скучна. Пак несъзнателно.  newsm78

# 28
Не съчетавам цветово аксесоарите си, а само стилово - елегантен, развлечен, африкански и т.н., и т.н.

# 29
  • София
Аз съм от скучните селянки Crazy Е, лятото нося шарени чанти, на които просто няма как да сложа и шарени обувки, но като цяло кафява чанта, черен колан и бели обувки никога няма да сложа Mr. Green
П.П. В момента съм с кафяв кожен сандал и бяла кожена чанта. Ставам ли Flutter

Общи условия

Активация на акаунт