Пейпал - помощ! - 2-ра тема

• 51 094
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Рапунцел  Hug безкрайно много ти благодаря!   bouquet  bouquet
намерих го, направих го  Mr. Green
 ooooh! помня онзи ден, че някъде гледах опцията, ама от снощи се мъча да открия къде и нищо н намирах  Crazy пък ми е последен ден днес.
МЕРСИ!  newsm51

# 706
Искам да попитам някой дали знае нещо повече за защитата срещу пране на пари в PayPal.
Всички граждани на европейския съюз, които надвишат 1700 евро получени пари от пейпал получават limited access и почва процедура по доказване на идентичност. Това вярно ли е?

# 707
Искам да попитам някой дали знае нещо повече за защитата срещу пране на пари в PayPal.
Всички граждани на европейския съюз, които надвишат 1700 евро получени пари от пейпал получават limited access и почва процедура по доказване на идентичност. Това вярно ли е?

Вярно е. Ще ти поискат доказване на адрес и самоличност.

# 708
Здравейте, имам проблем, четох началните постове, но не го открих. Върнаха ми пари от фрагрансдирект, но остаха в пейпал акаунта и не мога да ги трансферирам в картата.

Your money can't be transferred from your bank account to cover this refund at this time. Please add money to your PayPal account, or add another payment method.

You can issue a full or partial refund for 60 days after the original payment was sent. When you issue a refund, PayPal refunds the fees, including partial fees for partial payment refunds.

To issue a refund, enter the amount in the Refund Amount field and click Continue.

Name:Fragrance Direct (UK) Ltd

Email:admin@fragrancedirect.co.uk

Transaction ID:43826735RR838003E

Original payment:£23.87 GBP

Refund amount: Help
Моля, ако на някой му се е случвало подобно нещо, да ми обясни как да ги върна в картата.

# 709
Нещо не правиш като хората.
Ако Фрагранса са ти върнали пари, те само ще минат през Пейпал и ще идат към картата ти.
А ти се опитваш да пратиш пари към собствената ти банкова сметка.
Ами няма как да стане просто.
Или да им върнеш върнатите пари, като натискаш бутона Issue a refund - което означа "Върни парите".
Просто спри да го правиш и изчакай 4-5 дни да се появят по картата ти.

# 710
Ако Фрагранса са ти върнали пари, те само ще минат през Пейпал и ще идат към картата ти.
Или да им върнеш върнатите пари, като натискаш бутона Issue a refund - което означа "Върни парите".
Ето какво било, изобщо не ми беше ясно какво правя, но парите ми ги няма от повече от 10 дена по сметката и аз затова се панирам, че трябва аз да си ги върна някак си. Може би трябва да изчакам повече дни, докато се появат в картата, знам ли и аз, но от други сайтове, като са ми връщали пари, винаги са се появявали няколко дена след това, а тези ги няма все още  newsm78

# 711
Здравейте Hug
имате ли представа дали ПейПал си удържат някаква такса при изпращане на пари чрез Send money?

# 712
Ето какво било, изобщо не ми беше ясно какво правя, но парите ми ги няма от повече от 10 дена по сметката и аз затова се панирам, че трябва аз да си ги върна някак си. Може би трябва да изчакам повече дни, докато се появат в картата, знам ли и аз, но от други сайтове, като са ми връщали пари, винаги са се появявали няколко дена след това, а тези ги няма все още  newsm78

Не може 10 дни да ги няма.
Направи си скрийншот на акаунта и на транзакциите, скрий си данните и дай да видим какво става.

Здравейте Hug
имате ли представа дали ПейПал си удържат някаква такса при изпращане на пари чрез Send money?

Разбира се, те не са благотворителна организация, а търговско дружество.
Изпращачът на парите указва кой да плати комисионната - той или получателя.

# 713
  • Beyond the Frontiers
Получила съм пари от Тривагото в Пей Пал искам да платя във Фрагранса, но на последна стъпка в пей пал си ми иска потвъждение на картовите детайли. Та питането ми е, първо ще си вземат парите от сметката в ПП, и ако не стигнат от кредитната разликата или ? Мерси.

# 714
Получила си пари в евро.
А във Фрагранса плащаш в лири.
Ми няма как да стане, освен ако не преобразуваш валутата.

# 715
  • Beyond the Frontiers
Получила си пари в евро.
А във Фрагранса плащаш в лири.
Ми няма как да стане, освен ако не преобразуваш валутата.
Аха, мерси за помоща.

# 716
Помощ и от мен. РЕгистрирах се в ПЕй пал и когато трябваше да си верифицирам картата, го направих, съответно те си изтеглиха 1.5 евро от картата ми, но после се оказа, че кодът, който искат от обратната страна на картата и който съм въвела, не бил точен. Блокираха ми използването на карата - Американ Есспрес, но не ми възстановиха сумата, която пише, че се тегли, само за да се установи, че е от вашата карта и после се връща. Моля ви какво да направя поне да си възстановя сумата, то е ясно, че няма да използвам тази система.

# 717
  • Бургас
Сумата ти се възстановява, НО в пейпал баланса, а не в картата ти и можеш да си я изхарчиш само ако плащаш нещо чрез системата и валутата на плащане е същата (ако не е, наличната сума в баланса винаги може да се обърне в нужната за плащането валута чрез конвертора в сайта).

# 718
Лошо, защото те блокираха тази карта. Това означава, че  губя парите.

# 719
Това означава, че не си чела внимателно.
Кодът не е от обратната страна на картата ти.
Кодът е в извлечението от банката срещу транзакцията, с която са ти изтеглили 1.50 евро.
Няма как да си върнеш парите, докато не въведеш въпросния код.
Прочети 1-ва страница, там пише подробно как се прави.

Общи условия

Активация на акаунт