Черен списък на храни и хранителни продукти - 4

• 131 253
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • на20 километра от Бургас
днвс си закупих от карфур кашкавал миллкер,е няма по-отвратителен.На всичко отгоре написали,че е от краве мляко.Няма производител,телефон и т.н.информация за клиентите.Ще го хвърля,то се знае, ама как вериги,които държат на реноме продават на клиентите си тази отрова не знам .

# 121
днвс си закупих от карфур кашкавал миллкер,е няма по-отвратителен.На всичко отгоре написали,че е от краве мляко.Няма производител,телефон и т.н.информация за клиентите.Ще го хвърля,то се знае, ама как вериги,които държат на реноме продават на клиентите си тази отрова не знам .

И аз купих от него , отвратителен е наистина!

# 122
Като стсва въпрос и за добри продукти,ориз Арива балдо е чудесен. Не се слепва, а е много едър и чист.

# 123
  • France
Като стсва въпрос и за добри продукти,ориз Арива балдо е чудесен. Не се слепва, а е много едър и чист.
Регистрира се на 9 феврурари, за да ни направиш реклама ли?
Има тема за добрите продукти.

# 124
ТОЧЕНИ КОРИ НА БЕЛЛА в срок, но мухлясали!!!

Не се явявам като защитник на Белла  Naughty, но в случая най-вероятно вината е в магазина- при неправилно съхранение се получава това  Peace /размразяване-замразяване-размразяване-мухъл  Wink/  

Ориз Арива без значение дали е балдо или не, е най добрия според мен ...подкрепям поста с две ръце  Peace.

# 125
  • София
бланширан ориз IZZI в разфасовка от 500 гр. Сварих го за гарнитура и миришеше отвратително -  нещо като развален черен дроб  Sick Аз от много време готвя с био кафяв ориз, но от скоро живеем с гаджето ми и той не хареса неолющения ориз и му купих този.. но няма да повторя!  Crossing Armsще яде от моя и това е  Peace
Точно за същият ориз влизам в темата да напиша. Отвратитена миризма.

# 126
  • In transit

фирмата има фабрика в едно варненско село, не съм сигурно дали беше Кичево или Куманово... "маслото" също не е от крави а какво остана за кашкавала... кофти, че за съжаление продължават да лъжат хората, че продават кашкавал от "краве мляко".

коригирам се, фирмата се казва "хранинвест" с.Кичево, на пазара са известни с името Милкер.. в момента има на промоция техен кашкавал и в Пикадили с марка "Кашкавала".

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 21:14 от Mikkey®™

# 127
Кашкавал на Фама - Роса. Гнусен, лепкав, миришещ - нищо, че пише 100% мляко.  ooooh!

# 128
  • France
Не съм убедена, че този продукт е баш за черния списък, ама да споделя: пилешки дробчета на Градус- почти всички бяха с жлъчката, а някои и с черва  Rolling Eyes

# 129
  • София
Определено е за тук. Аз дробчета на градус не купувам ни-ко-га. И перца съм си намирала и мнго жлъчка.

# 130
Подкрепям за дробчетата на градус,пълно е със непочистена злъчка,а тя е отровна до колкото знам.Аз се опитах да ги почистя с ножицата,ама предпочетох да не рискувам здравето на семейството,а децата си ги обичат.То май няма вече нищо свястно за ядене.Вече си мисля,че е някакъв геноцид към народа та да намаляваме.Уж магазините пълни,пък нищо истинско няма.

# 131
Билкови чайове  на Биопрограма. Липа, мащерка - само листа без цвят . Като се накиснат във врялата вода и нищо.

# 132

фирмата има фабрика в едно варненско село, не съм сигурно дали беше Кичево или Куманово... "маслото" също не е от крави а какво остана за кашкавала... кофти, че за съжаление продължават да лъжат хората, че продават кашкавал от "краве мляко".

коригирам се, фирмата се казва "хранинвест" с.Кичево, на пазара са известни с името Милкер.. в момента има на промоция техен кашкавал и в Пикадили с марка "Кашкавала".

Напълно подкрепям за маслото, отвратително е Sick!!!

# 133
Замразен хек от Кауфланд. Повече от половината изтече като вода докато го размразявах. Останалото беше някаква рибешка каша която се сви наполовина при пържене. То и да се изпържи не можа! Отврат някаква. Обидно някак си да ти пробутват такива фалшификати. Сякаш си играем на "кьорав карти не играе".

# 134
  • SOFIA
СИРЕНЕ- 'БОР ЧВОР' -ВАКУМИРАНО , ИЛИ ПО-ТОЧНО  КУПЧИНКА ПЯСЪК.ТОЛКОВА РОНЛИВО СИРЕНЕ НЕ БЯХ ВИЖДАЛА.САМО КАТО СЕ ОПИТАХ ДА ОТРЕЖА СЕ РАЗПАДНА КАТО ПЯСЪЧНА ФИГУРКА НА ПЛАЖА. Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт