Любители на котки - тема 41

• 66 707
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • София
 Laughing

Ако имаше топки, може би - да, но при това положение ...

Кьорчо мяука като разгонен. Възможно ли е все пак да е останала някаква следа от нагон? newsm78

# 466
  • Pleven
Здравейте момичета Simple Smile Чета ви много отдавна понеже и аз имам един пухкав дебеланчо и исках да ви попитам дали може  котарак на 1 год да се ваксинира и да му извадят паспорт Rolling Eyes
може би ще ни се наложи да пътуваме извън България и ми се иска да го вземем с нас  Simple Smile

# 467
Възможни са и двете неща, ветеринарят ще ви обясни всичко, би трябвало да е наясно. Проверете дали има някакви особености при влизането на домашни любимци в страната, където ще ходите, защото някои имат специални условия, които не важат за други държави.  Rolling Eyes

# 468
  • На небето
Kordelia няма отърване от маркирането, освен кастрацията. Пробвах какво ли не дори пръсках с цитрусови плодове уж да го отблъсне миризмата, но не подейства. Аз затова кастрирах моя котарак. Ако мъжете не щат, те да му чистят да видиш колко бързо ще се навият.  Twisted Evil

# 469
  • Атлантис, Галактика Пегас
Kordelia няма отърване от маркирането, освен кастрацията. Пробвах какво ли не дори пръсках с цитрусови плодове уж да го отблъсне миризмата, но не подейства. Аз затова кастрирах моя котарак. Ако мъжете не щат, те да му чистят да видиш колко бързо ще се навият.  Twisted Evil
След кастрация ще престане ли?  newsm78

# 470
Със сигурност ще престане!

# 471
здравейте момичета!

искам да "пусна обява" за осиновяване на едно коте.
ако не е подходящо в тази тема, моля, кажете как да го направя.

ето и снимка на малкия разбойник

намерихме го зад блока, вероятно е избягало, защото има хигиенни навици и никакви рефлекси да се пази  Confused
изглежда на около 2 месеца и е мъжко.
понеже има огромни глутници от бездомни кучета, плюс леко садистични съседи, го прибрахме у нас.
но в момента се грижим за друго коте, което беше жестоко пребито от съседи и не можем да ги задържим и двете.
та с две думи - подаряваме го.
моля ако някой прояви интерес да ми пише на Л.С.

благодаря ви!   bouquet

# 472
  • Атлантис, Галактика Пегас
Със сигурност ще престане!
Мерси.   bouquet Значи още тези дни ще го поставя на обсъждане, дано след това да престане да безобразничи като да пикае в саксии и на определени от него места.  Joy

# 473
  • Пловдив
Здравейте момичета, имам голям проблем. Мама Сузана си остави котетата, по-точно няма мляко или така ми се струва на мен. Циците въобще не са и подути както на кърмеща котка,просто са си нормални. Те са колкото това в началото на темата. От няколко дни ги храним със спринцовка,научиха се милите да смучат от спринцовката. Сега им е майка едно шише с топла вода около което спят. Очевидно ги отбягва,но като и се скарам ляга при тях поне да мълчат,и те наистина мълчат,гушкат се в нея и спят.Толкова добра майка е била до сега недоумявам какво и се случи. ooooh!

# 474
  • София
Наистина е странно, да сте ги пипали и затова  newsm78, а може да я боли ако няма мляко и те я хапят  Thinking
Ето го и моят или моята, не съм сигурна розаво бежава пантера  Flutter

И още малко снимки  Wink
http://margitaaa.snimka.bg/animals/rozovoto-kote-pinko.533602.20592884

# 475
  • Пловдив
Винаги ги е раждала в къщи и ги пипаме още от първия ден. Никога не е имало проблем.

# 476
Ето го и моят или моята

Shocked Все едно гледам моя котУрак. Близнаци!  Hug

# 477
  • София
Най вероятно я боли като сучат  Peace,
 да, прилича на Симо, само очите са им различни  Grinning и на още едно коте,  малкото на Алхимика, Пинко  Flutter
esme_bolger има една група във фейсбук, там пишат за изгубени и намерени любимци  Flutter
Заедно срещу насилието над животните.
На тези търсят дом  Flutter

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 18:06 от margita

# 478
  • София
Прибрах се при моето голямо домочадие. Кьорчо ме посрещна на вратата, уж беше гладен, но като се появи малката на софрата веднага изфиряса. Сега се крие в другата спалня.

Малката, която има завиден апетит, изяде предназначената за две котки храна и поиска още. Сега търчи напред-назад със смачкани на топка фишове от Тото 2 - взима ги от леглото в спалнята и ги носи в тоалетната. Поразии не е правила, освен, че е дръпнала няколко рокли от простора и е унищожила клонки и листа на няколко растения. Голяма е маймуна.

# 479
  • София
  love001   Познайте кое е най-любвеобилното коте в този момент? След 16 дневно отсъствие снощи се завърнахме. Няма такава радост! То е мъркане, то е галене, натискане....  hahaha. Лошото е, че съм и издрана от това, че сяда в мен и тъпче с лапи  Mr. Green. Добре, че на главата си няма рога, защото с такава сила се натиска с челцето... Направо синини ще ми направи от бутане  hahaha. Интересно колко време ще продължи радостта му  Mr. Green.

Иначе е добре. Видя ми се доста дебел след като 16 дни гледах кльощавите улични котки  hahaha. Дядо му го похвали, че не му е създавал проблеми и си е хапвал хаповете. Изобщо коте за пример! И Мацо е добре, но при него нямаше промяна в ежедневието му.  Grinning

margita, много е сладко котето! Ще го задържите ли или му търсите дом?

esme_bolger, на точното място си писала, но тук пишем хора със вече запълнен капацитет  hahaha. Може и да има и надничащи в темата, но по-добре пусни обява в някой от сайтовете, където има официални обяви - дог.бг, котките.ком и др./най-добре питай гугъла/. Има и групи във фейсбук - и там може да пробваш. И внимавай на кого даваш котето, че има много злоупотреби с малки животинки. Котето е много сладко! Дано скоро му намериш стопани.

Kordelia, и моят мъж не даваше от солидарност, докато една мързелива неделна сутрин не беше маркиран както спеше  hahaha. 12 години по-късно сам казва, че сме постъпили правилно като сме ги кастрирали. Маркирането обикновено спира, стига да не е станал траен навика. Затова се препоръчва да е по-рано. Колкото до саксиите, ако само ги маркира - ще престане, обаче ако му харесват като тоалетна - едва ли. Може да събереш по-едри речни камъчета и да ги покриеш отгоре или както Месечинка беше показвала снимки - просто няколко летвички от паркет, сложени да пречат на деянието.

sauron, предполагам, че от липсата на мляко постъпва така. Едва ли е лоша майка! Добре, че котетата са се научили да хапват от спринцовка.  Heart Eyes

DELTA_DELTA, няма ли кого да помолиш да идва веднъж на 2-3 дни? Ако сложиш 2-3 тоалетни и вода в леген или вана и голямо количество суха храна, няма проблем да стоят сами 2-3-4 дни. Поне за моите котки съм сигурна, че новото място(и най-луксозното да е) няма да им понесе. И от чужд човек се плашат, но се крият.

Трейси, как е госпожицата?

Емел, макар и временно си имаш голямо забавление!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт