Сори за объркването....

Важното е, че мислим за Гоги - той сигурно няма да ни се сърди!
Пожелаваме му всичките тези неща в аванс!За снимките - ще пусна, но днес заминаваме пак на гости при едните баба и дядо и нямам време - от там ще се опитам!
Фликс - много гадно - преставям си какво ти е било, и на малкия също - оправяйте се бързо!

Славена - аз не мога сега да пусна референтни стойности, но са по-малки от тези на вързрастни - нашите джипита дори не всички знаят, че има разлика между деца и вързрастни. Моята(вече много пъти й описвам "качествата") искаше на 6 месеца да ни изписва желязо - при положение, че бяхме 99 - според нея референтната стойност била 110, а всъщност за бебета е 101 - добре, че бях попрочела тук там и имам е свестна гастроентероложка и не й дадох. По принцип на незахранено детете(каквото бяхме ние тогава) - нормално е хемоглобина да е паднал леко, освен това те взимат от пръст - а там стойностите са с една, две единици по-ниски - много съм им малка пръстчетата и самата кръв се разрежда докато стискат -абе само шашкат хората. Нашия хемоглобин се оправи сам без да правя нищо особено - преди месец беше 125.
))
ама много се смях каква е беладжийка, спокойно, ще се научат децата
Страшно съм доволна! Ех какви красоти имало в Мкедония и чак сега да ги зърна! А македонците - еми вече и лично се убедих, че прочутото македонско 'нехересване на българите' е просто един мит, породен от българи комплексари, политици, медии и пр.
а тя и гъг не каза! Даже на отиване спа през почти цялото време, че бяхме станали адски рано сутринта. Имахме една единдсвена кофти случка - точно по пътя за манастира Св Наум понеже гонех да достигна несъобразителния ми баща по ужасните завои там и на Анди й стана явно много лошо и повърна! Стана ми адски криво и съветсно и си казах кой каквото ще да прави и да с състезава, ако иска да ни чака аз си карам бавно и това е! Ох голямо каране падна вчера, през цялото време аз карах (че на мъжо му е изтекла книжката и му абавиха издаването на новата
..
Дано всичко е наред!
Иначе използвах и да я премерим - 10,600кг и 82 см. Расте си доволно, да ми е жива и здрава 
Но ти си знаеш най-добре какво и защо правиш и никой никого не може да съди.
Сега правя супа от коприва на Анди - за пръв път, дано й хареса.