Фликс, пак ме игнорваш - няма да те оставя намира
Аз рецепти ти пиша тук, готвя само и само да видя какво предлагам на вас, а ти нищо
Шегичка, разбира се.
Аз вчера така загорих супата от коприва и сега целият етаж вонТи на загорЕлко

Аз рецепти ти пиша тук, готвя само и само да видя какво предлагам на вас, а ти нищо
Шегичка, разбира се.
Аз вчера така загорих супата от коприва и сега целият етаж вонТи на загорЕлко
Направо незнам как се справяш с малката лудетина Анди ,като се има в предвид бременноста.Добре, 4е караш лека бременност.Дано да е така и до края...Наистина е по-трудно като проходят, но пък наистина си има и свойте плюсове.... Вкъщи го пускам Ради обикаля яко из стаите и се вре къде ли не, ама навън ми е по-притеснено.Все ме е страх ,4е ще се спъне, ще се удари в нещо, въпреки 4е той ходи ве4е от около 3 месеца, все още пада като бърза много.

) и изобщо,че ги ИМАМЕ! Толкова са прекрасни с цялата си буйност, дяволитост и невероятните им слънчеви усмивки!

4е и да я обърнем щяхме на няколко пъти 
Дано да му хареса на Ишко
Добре е и за корем4ето по време на боледуване, нали им е по-раздразнено и вкус нямат много в устата, та при мен дори действа като съм болна и това ям
Да се оправяте бързо.
Ама нейсе. Друго ще излезе. Не е бил вашият на4ин. За хубаво е ще видиш 

И на дискотека бях, абе луда работа.
) и изобщо,че ги ИМАМЕ! Толкова са прекрасни с цялата си буйност, дяволитост и невероятните им слънчеви усмивки!

Ани

. Най- накрая се оттървахме от този бацил
.
. Все едно живея в кочина. Още съм до кривата круша, а имам адска мускулна треска.