АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 238
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Кърджали
Zdravejte i izvinete za latinicata,no pi6a ot telefona. Vsa6tnost ne znam dali izob6to skoro 6te imam dostap do normalen net. Ba6tata na Krasi se okaza bolen ot rak na belite drobove v naprednala faza. Krasi sega nastoyava da ostanem na selo za da ima koi da se grizi za roditelite mu,a sled tova za maika mu - da ne ostavala savsem sama. Znam 4e ne moga da mu otkaza, ni6to lo6o ne sam vidyala ot tqh. Ama kak 6te ziveq tuk neizvestno kolko vreme,sigurno godini. I kakvo 6te pravi Kati tuk v tova zabutano selo,kadeto nai-mladia 4ovek e na 50 godini. Of naduh vi glavata ama hic ne mi e veselo,omrazna mi ve4e ot tazi neprekasnata poredica ot problemi . Izvinyavaite

# 631
Александра, много съжалявам за всички проблеми, които ти се струпаха на главата Sad.
Няма ли вариант да вземете свекърите ви при вас в Кърджали? Не , че в един апартамент ще ви е по-лесно, но наистина не знам как ще издържиш неопределено дълго време на село Sad Hug.

# 632
  • София
Здравейте,момичета,
не съм писала пак известно време,но имах проблем пак с тоя тъп кабел на лаптопа.Накрая мъжо отиде и ми купи нов.Но ми отне 2 дни да ви изчета.Хариелка,мерси че забеляза липсата ми,мила  Hug
Най-напред голямата новина-Никол най-накрая си има зъбче,милата,на годинка и почти 2 месеца  Mr. Green Изби миналия петък без никакви истерии.И вече има 3 зъбчета и 4то на път  Mr. Green Ама така ще е,като чакаха доесега тия зъбаци,сега ще растат вкупом.Дано само ги изкарва като тези,леко и безпроблемно.
Сега си започвам най-дългия пост в живота ми,дано има кой да го прочете,че толкова се старах  Grinning

Сосми,Трейси,честито!!!Много,много се радвам за вас!!!Пожелавам ви по едно малко,сладко и много послушно момиченце!!!

Долс,много благодаря за комплимента!!!!Чак се изчервих!

Джули,много кофти!Дано малката се възстанови по-бързо!!!!

Амбишънс,много благодаря за инфото за прощъпулника.Копнах си го,че скоро май и аз ще правя прощъпулник  Simple Smile Еййй,сега прочетох...ама страхотен прощъпулник сте имали!!!!Браво на малката!!!!

Биа,страхотни сте!!!Малкия много се е разхубавил и порастнал,а каката както винаги е прелестна!

Бърби,искрено ти завиждам за непробудното спане на Анди!!!И аз все се надявам Никол да си върне здравия сън,но вече не знам кога ще се случи. CryМин.седмица спа една вечер непробудна и бях толкова щастлива,все едно съм спечелила от тотото.Но това са много,много редки изключения.
А като заговорихте за сесии,какво стана със снимките ви при Калина?Кога ще са готови?
За фонтанелата,уви,и на Никол не се е затворила,но педито и майка ми казаха,че е нормално,затваря се до годинка и половина-две.Давам й по 2 капки Вигантол.

Мариелка,успех с уролога!!!Ще ви стискам палци!!!!Една от специалностите на баща ми е уролог,жалко че не е София да помага...
Леле,сега прочетох за операцията...Милия Алекс,представям си какво ти е!Ще стискам палци и на краката всичко да е наред!Дано не го боли после милото!

Ккалина,малката ме изуми направо!!!Браво на нея,ще е много прибрана!!!

Захира,ползваме пампер и Пуфис.Аз лично харесвам повече Пуфиса.Последния път хванах промоция в Карфур за 20 лв голям пакет+ кърпички.Еви бей-то са хубави доколко знам и са по-евтини от Памперс.

Хариелка,купих на Никол страхотни пантофки от Метро за 11-12 лв.С лепенки,че всички останали все й падаха и най-важното с гумена подметка,да не се хлъзга по теракота като върви.Супер доволна съм.Много са мекички и топлят.А вчера дори видях едно детенце на площадката с такива.Май не са тези българските ,за който е писала Силви обаче.А какво е това небет шекер?За първи път го чувам... Embarassed

Ганушка,стискам палци Дарито скоро да се оправя.На въпросите ти:
1.Онзи ден в кухнята имаше крем  грейпфрут,дадох й го целия,отдавна съм го зарязала това с въвеждането по 1-2 л.А като излязат масово цитрусите,ще й давам по парченце и ако й няма нищо продължавам смело.
2.За меда не съм сигурна,ще изчакам още малко.
3.Не си играе с почти никакви играчки,а с всичко останало,което не е играчка.Също като Софи,обича да изпразва един шкаф.С часове може да рови вътре.

Джули,страхотни снимки!!!Честно да ти кажа,малката ми изглежда много по-голяма.Ако не знаех,никога не бих й дала годинка.

Шайн,мерси много за инфото за Зимафлуора.Много полезно ми беше.Аз давам,но мисля като свърши тази опаковка повече да не й давам.Педито й го назначи,без да ме попита нито едно от тези неща и ми каза,че се пие до 2 годинки.

Александра,много неприятно наистина,съчувствам ти.Аз,колкото и грозно да звучи,но за родителите на мъжа ми не бих направила такъв жест.Не съм видяла нищо лошо,но пък на моменти много ме дразнят.Опитвам да си налагат техния начин на мислене,който много се различава от моя и други дребни неща,които на моменти ме вадят от равновесие.

Ох,спирам.Вее ще се включвам честичко,за да не се налага да ви затормозявам с такива постове  Mr. Green

# 633
Бреййй,какви хубави новини се чуват из форума. Браво на Трейси и Сосми.
Мариелка, на вас пожелавам всичко да мине без проблем.
Аз да ви се похваля с моя 8 годишен юнак - днес има рожден ден, да ни е жив и здрав и маалко по-послушен, дет се вика  Laughing
Ето я и поканата ни за партито:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs682.snc4/62202_152 … 200_8290135_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs701.snc4/62115_152 … 203_2999155_n.jpg

# 634
stella77  Честит ти рожденик.
Трейси Онзи ден се рових в априлките 2011 и като те зърнах там веднага заподозрях и днес вече се убедих. Поздравления. Дано да имаме най-хубавата бременност и най-послушните дечица.  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 15:08 от sosmy

# 635
  • Варна
Янче моме,и мен с пачки да ме бият не мога толкоз рано да се потя..да  Mr. Green

Аз да ти кажа за няколко пачки ще се прежаля, няма да се изтъркам я. Shocked Whistling Laughing (ох, спирам да се лигавя, че на някой може да му дойде в повече) Вчера купих такива чорапки с кожа отдолу и не се пързалят, доволна съм, друг е въпроса че се задържаха на краката на Дария за 2 минути и бяха събути. Whistling ooooh!

Рени, ами тя заспива към 22.30 и сутрин може да спи и до 10 часа, в понеделник спахме до 11.00 за мой ужас, много мразя така, докато станем и то половината ден минал, ето днес я събудих в 9.00, иначе щеще да спи поне до 10.00 сигурно.

Лиде, дано да ви подмине шарката, по мои наблюдения върху деца на приятели не е много хубаво на тази възраст да я карат, по-тежко я понасят, друго си е около 4-5 годинки, но за съжаление не можем да си поръчваме кое кога да стане.

Хари, за махането на памперса повечето хора предпочитат лятото, защото за да се научи ти трябва да я оставяш без памперс, да се напишка и да и мокри и така да се научи да стиска и повечето се притесняват да не настинат децата, ако ги оставят мокри, а и зимата трудно съхнат дрехите, тя ако се напишка 4-5 пъти това е смяна на дрехи и пране. Но пък като имаш такова желание пробвай, нищо не губиш.

Александра,  Hug. Наистина ако има вариант да ги вземете при вас, че иначе в това село ще издивеете.

Джема, е най-накрая и вие се озъбихте, милата колко зъба е изкарала наведнъж, ние имаме 4, а първия и зъб изби на 9 месеца, така че скоро може да имате повече от нас. Grinning

Стела, честит ти рожденик!  bouquet Много е хубава поканата.

Трейси, вече само тебе чакаме да се похвалиш със зъбче. Hug

# 636
Мариелка - този доктор е то4но в Пирогов, завеждащ детска хирургия е там. Дано да мине вси4ко по бързо и да ви се махат неприятностите от главата  Praynig  Hug
За кивито - забравих да ви пиша, 4е ние като бяхме с разтройство само това ни запи4аше - нама4кано киви с банан  newsm78 А банана си го яде всеки ден и не му действа запи4ащо по принцип и затова си мисля, 4е е от кивито  Peace
Стела - да ти е живо и здраво порасналото мом4енце   bouquet
Джемма -  Hug
Александра - ох, все неприятности в главата ти. Стискам ви палци да измислите най-доброто решение за вси4ки и да се успокоиш най-накрая  Praynig  Hug Вземайте ги при вас. Знам, 4е възрастните хора не са щастливи далеко от къщата си и в голям град, но всеки трябва да направи компромиси в крайна сметка. Агитирай ги в тази посока, дано успееш. Мисля, 4е така ще е най-добре за теб, мъжа ти и Кати, а възрастните трябва да са щастливи, 4е не са сами и някой се грижи за тях  Peace

# 637
Здравейте - не стига, че не мога да се доредя до компюръра, но и нещо ми става със сайта на бгмама и не мога да пиша! Sad

Вчера прочетох страхотна новина! Grinning
Трейси - честито - лека и безпроблемна - да имате най-хубавото, здраво, пухкаво бебенце, пък защо не и 2! Wink  Wink

Лиде - да но го подмине варицелата, но дори и да се заразите - не се притеснявай и недей да четеш за всичките възможни усложнеия, че така направо човек може да се побърка - знам го от собствен опит! Crazy

Мариелка - стискам ви палци да мине всички много леко!

За пантофките - видях им етикета Тони и Сони се казват - пише го на латиница - аз реших, че са български, но реално не помня точно защо! И нашите са с гумена подметка, лепка и едни такива като джинсови изглеждат!

Александра - съчувствам ти - много тежък момент за семейството ви! Разбирам мъжа ти и желанието ти да сте там в този момент. Моя съвет е да отидеш сега - все пак човека се нуждае от вас и ако не е много тежко положението - опитайте да издържите до края, но после - не може да живеете вечно при свекърва ти. Или я вземете с вас или след няколко месеца, когато се съвземе ще се наложи да остане пак сама! Може би е много грозно така да ти казвам от сега да си правите сметка, как ще живеете, но имате дете и трябва да мислите за нейното добро. Мисля, че дори свекърва ти сама ще каже, че няма нужда повече от помощ в един момент! Пожелавам ви сила да посрещнете трудностите!

Стела - да ти е жив и здрав рожденника - да те слуша и да те радва!  bouquet

При нас нещата се влошават и влошават - сега й излизат зъби номер 3 и 4 - горните резци - пак едновременно - много я мъчат, ама наистина много - просто цял ден плаче и стене от болки и само ръчка нещо в устата! Дори отваря и чака аз да я чеша с лъжичката - ако не ми беше толкова тъжно, щеше да е много смешна картинка! Али никога(дори като новородено) не е плакала през нощта, нито пък се е налаголо да я нося на ръце за да я приспивам с часове- сега сме така! Sad Отказа се съвсем да яде твърда храна - млякото го хапва, но с нежелание! Направо незнам още колко ще продължи този период - сега се убедих, че всичко от зъби, но много баааааааааааавно й растат бе ooooh!- вече 2-ра седмица зъбите се виждат, но не са пробили - имат съвсем лека ципа отгоре - иначе изглеждат все едно са излезли вече! Преди това 2 месеца я мъчиха - направо ми идва да я заведа на зъболекар да й цепнат венеца - просто незнам какви са тези нейни зъби!
Лошото е, че въвеждам сега ХА мляко и съвсем не беше момента за зъби, ама............................. newsm78 Понякога се чудя дали да не го спра!?

# 638
  • Кърджали
Blagodarya vi momi4eta. Ne 4e s ne6to mozehte da mi pomognete,no imah nuzda da spodelya. Za sazalenie ne vizdam kak da gi vzemem v Kardzali, znaete na kvartira sme,apartamenta na ni6to ne prili4a i se bqhme nastanili samo v ednata staq. Ne znam, i na Krasi ne mu be6e lesno da mi kaze da ostanem tuk. Vse povtarya6e 4e ako ne se nalaga ne bi predlozil tova. Vizdam go kak se 4uvstva, ne moga da mu otkaza. Dori mu mina prez akala da napusne rabota i da si potarsi druga v rayona tuk za da moze pone ve4erta da e s nas. Izbih mu ot glavata tazi ideya i sega e na rabota.6te si doyde v sabota ili nedelya. Pove4e da ne vi naduvam glavata.

# 639
Благодаря на всички за прекрасните пожелания, дано наистина да е лека и най - вече безпроблемна. И накрая едно сладко момиченце си пожелаваме Simple Smile
Александра, много много неприятно положение. Незнам как ще издържиш. Дано успеете нещо да измислите и да не ви се налага да живеете за дълго на село.
Амбишъс, много се радвам за гледачката.
Терпсихора, айде бе, жена, какво стана с мечтата??? Ела се похвали? Вече чакам с нетърпение да разбера за какво става въпрос.
Фликс, стискаме и на теб палци и скоро да се похвалиш.
Мариелка, дано мине бързо и безболезнено процедурата. На Дани главичката също още не е забелена, но докторката каза да не се притесняваме засега.
Захира, аз давам сушени сливи, даже не ги накисвам, само ако има някоя по-твърдичка я отхапвам аз и му давам само вътрешността. Дани ги обожава.
Джема, айде честити ви зъбчета. Значи вече категорично само Дани остана беззъб Simple Smile Дано скоро и неговите да излизат, че подозирам, че това неговото будене по 5 пъти на нощ и непрестанното му мрънкане е от зъби. Няма от какво друго да е. Хич не мога да се наспя. Като се събуди в 2 и се почва мрънкане до сутринта. ТО и затова през деня съм като парцал. А и сега е периода с гаденето ...Sad Ще мине Simple Smile
МХристова, честити ви ходещи крачета.
Гануша, радвам се, че Дари е по-добре, дано скоро се оправи напълно. Много много е сладка на клипчето. Дани също вече вика ДА и НЕ Simple Smile много разбират вече нашите дечица  Laughing Laughing Laughing Laughing
Къде се загуби Рене значи  newsm78 че нещо съм изпуснала май.
Ех, и Глупи откак почна работа, почти не се включва. Ама така ще е ... И Поли_зо не се е включвала напоследък. Последно говорих с нея по скайп, малката беше направила реакция срещу ваксината, дано се е оправила.
Шайн, много полезна информация наистина, благодаря.
Хари, браво на Софи, че се държи добре навън. Айде ходенето по доктори да мине бързо бързо ... И аз мразя да ходя, но няма как.
Стела, честит ви рожденник, много хубави покани. Пожелаваме ви приятно изкарване на партито Simple Smile
Сигурно много хора пропускам, но няма как, трябва да ставам, че разбойника вършее из къщата. Ние заминаваме на село днес и ще се върнем чак в понеделник.
Ааа да, за Лидето щях да пиша и за чорапогащниците - и аз ще обувам на Дани чорапогащник, за мен няма такива женски работи, то детенцето е малко още, не разбира, а важното е да му е топло. А тук през зимата си е бахър.
Лиде, дано ви се размине шарката  Hug
А аз не мога да се оплача от Дани за чорапите, не си ги събува. Ходи и с пантофки вкъщи и нямаме проблем.
Ставам и заминавам да върша работа, че ме чакат в офиса Simple Smile  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 13:33 от tracy_t

# 640
Александра, съчувствам ти за неприятностите.  Hug Дано успеете да се справите в тази ситуация.  Praynig

Мариелка, д-р Бранков е най-добрия в БГ. Не знам защо не са ви дали консулт с него. Много си напрегната в момента, но направете всичко възможно да минете на преглед при него преди операцията и ако се наложи такава, нека той да я направи при възможност. Ето му профилът във форума: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=5661 Спокойно може да му пишеш, за да се раберете. Ето и темата, в която дава консултации точно по тези проблем: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=467915.0. Надявам се, че всичко ще мине бързо и безболезнено, но съм и почти сигурна, че неговото мение ще бъде малко по-различно!  Hug Телефонът му е: 0888 373 857

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 14:21 от Дю

# 641
Здравейтеее! Хаха много се смях как сексуалният ми живот е станал тема на обсъждане от едно споменаване, че съм направила на мъжо КЕКС по случай на идването му hahaha Joy Еми като ви е толкос интересно да взема дам отчет, че в крайна сметка СЕКС имаше още вечерта - набързо го разбудих мъжо  Joy Ивушо  Joy еййй ама понякога и ти звучиш бая рязка като пишеш, ама това май си ти е чувството за хумор, защото в действителност изобщо не говориш така (май си приличаме по това) Joy Ами не знам ти и другите как сте, но може би и вие ако не сте си виждали мъжете почти 10 дни + преди това поради стечение на разни обстоятеслства не сте правили ... няколко седмици пачки не пачки и в 6 ще станете  hahaha Joy Още повече, че тамън ми беше минала овулейшънката, а като съм в такъв период както беше казала една приятелка цялото ми тяло крещи 'искам бебеее' демек - яко ми се ...  Whistling Joy

И така сега да се похваля - от вчера Анди си се пусна да си ходи като пич и кръстосва улиците на Канзас като пехотинец  bowuu
Малко я надхитрих и ще го споделя с вас, може пък на някого да помогна с идейка как едно яко ходещо лапе, което обаче не смее да се пусне от пръста да го направи. Та значи ходим си ние вчера из центрачното и нашата все за пръста, мен пък кръстът ме скъса и викам 'хайде сега, ако искаш да ходиш - сама!  Naughty ' Нашата обаче много хитра и все тръгва да сяда и да лази. Викам 'ааа не! Такива номерца пак на бербат да се правиш няма да стане, ако искаш да ходиш ще ходиш' и само си сложих ръката на гръбчето й, колкото да ме усеща и нашата започна да си ходи.  Mr. Green Като се прибрахме вече никакви ръце не слагах никъде и от тогава не се е спряла! Голяяяяяма радост, ейййй!  Heart Eyes Heart Eyes И във връзка с още по-якото ходене и съответно изморяване Анди май се връща на 3-пъти спане на ден!  Shocked Някое друго бебче правило ли го е? Вчера спа 3 пъти, като гледам и днес така ще стане! А се буди по едно и също време сутрин...  Thinking За мен добре дошло от 1 страна, но от друга пък все трябва да се съобразявам къде и за колко време да ходя, че Анди нали навън почти не спи, най-добре си спи вкъщи в кревата...  Thinking

Джема, ееее ха честити ви зъби!  Mr. Green Белички и здравички да са и дано не хапят както ме хапе моята дивачка.  Joy

Мариелка, много кофти това с операцията, ама аз не разбрах в крайна сметка какви са ви проблемите, че се наложи да го заведеш? Представям си какво ти е в момента...  Sad Редактирам се, сега прочетох втория пост с обяснението.

Хари, аааа напоследък хич не ме четеш. Добре че Силви.д поне ми е сейвнала рецептата та да я пусне пак  Laughing Анди си умира за елда и в супа и под формата на попара!  Peace

Александра, много съжалявам и аз за ужасната ситуация! Sad Наистина обаче не знам какво да ти кажа  Sad Дано намерите решение, което е най-добре за всички!   bouquet

Сосми, Трейси, ама вие и двете ли сте с термин април? ехааа СТРАХОТНО!!! Ама значи Трейси и тя ще да е напреднала като Сосми със седмиците, а? Wink И моята кума ще ражда април и я навивам да се включи при вас, дано успея!  Whistling Laughing И аз много искам следващото ни детенце да се роди ранна пролет, че да имаме повече от половин година хубаво време навън на въздух и слънчице и така съм го замслила, пък дано стане както го искам за втори път  Mr. Green Е не сега де, след някоя друга годинка  Mr. Green

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 15:04 от Бърборанка

# 642
А за Трейси не знам дали ще е април може и майска мама да се окаже, но явно е питала нещо при априлките само я мернах. И то как няма да я забележиш с този красавец на снимката.
А по въпроса с пантофите аз си харесах от брошурата на Хиполенда ама не съм ги видяла на живо още. http://hippoland.net/catalogs/a1/pdf_a1.pdf на 4 страница са и двата модела са сладки.
Трейси теб почна ли те тази фаза с повръщането - аз и този път май я пропуснах. Ще продължаваш ли с кърменето и до кога или не си решила още.
При мен проблема е друг. От 2 седмици само боледувам и се чувствам като парцал. Постоянно кашлям, имам ужасна хрема и главоболие, едвам се навеждам ще ми се изсипе и малкото останало мозък. Къщата е с главата надолу - бабата по цял ден ако е в къщи се занимава с малкия ако ли не прави зимнина и не може и тя да си почисти от мене, мъжлето ми пък от една седмица само заварява тръби за асмалъци и опъва разни телове не може да си почине, а уж е в отпуск. А в неделя сме и на сватба, не знам дали ще съм в кондиция до тогава.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 15:33 от sosmy

# 643
  • София
Здравейте момичета,при нас вирусът отново се завърна в семейството. По-малко лошата новинна е ,че не е Силвия, а баща и е подр... и поръща. Писна ми вече да съм санитарка! Дано бързо се съвземе,все пак е 90 кг мъж. Но не слуша изобщо, че и на работа искаше да ходи,но го заплаших,че ако той не се обади да каже,че е болен и да го заместят, аз ще го направя!
Така, аз сутринта сама с детето ,по таксита и на контролен преглед и изследвания при педито,че не ни е в квартала.
Ето оплаках се!
Алаксандра еейй няма край вашето тегло! Каквото и да стане,трябва да сте единни и да си давате кураж и подкрепа един на друг. И на съпругът ти не му е лесно,дано по-бързо намерите изход от ситуацията.
Шайн благодаря за хубавото разяснение.
Яна браво на Анди Панди!
Джема честито озъбване!
Сссиииилллввви  при нас също е проблемно избиването на зъбите. Венците ни са пред експлозия,не спим през нощта,реве през 5 мин и аз се принудих да я слагам да спи при нас,че иначе аз не можех да легна. Денем също реве в съня си,давам редовно дентокинда,като чели е по-спокойна като го приема редовно. И на мен ми се приревава вече о т тия зъби!
Мариелка горкото ти момченце. Дано всичко мине бързо и безпроблемно. Някакви обезболяващи не ти ли предписаха или само панадолче,въпреки че и то става?
Гануша аз пък купих на Силви кожени пантофки от магазинчетата от ляво на Чаталджа. Май ги произвеждат в кожарски завод в Ловеч и каквото им остане от изрезки ,правят на пантофки,супер са за зимата и за студен апартамент. Силви явно си ги харесва,защото не ги събува.
Щях да пропусна да питам: тази ваксина против шарките не се ли поставя на 1г и 3 мес?

# 644
Здравейте момичета!   bouquet
Много благодаря на всички за хубавите думи за ходещите крачета!   bouquet Между другото от днес следобяд вече кръстосваме уверено целия апартамент.   hahaha И още по уверено си пляскаме и си викаме браво.  Joy Joy
Александра много неприятна ситуация. Аз мога да те разбера напълно .. но това е тема на един друг разговор. Дано намерите най-доброто решение на ситуацията!  Praynig
Джули ваксината за шарките се поставя на навършени 1г. и 1м. Ние я направихме 2-3 дена след като ги навърши и нямаше никакви проблеми. Добре я понесе и без последващи реакции.

Общи условия

Активация на акаунт