АВГУСТинче ходи и не спира, за мама вече няма мира.....тема № 22

• 28 238
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честит рожден ден на Марти! Фликс, да ви е жив и здрав и голям юнак д порасне!

А ние днес кръстихме Силвия! Еврейче влязохме в църквата,християнче излязохме Laughing Много хубав обред стана и малката се държа великолепно,беше и интересно и си разглежда през цялото време!

# 91
  • На плажа
Честит първи рожден ден  на порасналото момче Марти!!1весело и щастливо детство мило дете  Hug Hug

Честит празник и на неговата мила майчица Фликс,да изкарате един незабравим празник и да няма неприятни изненади  Hug

Аз докато си пусна поста,той празника може и да е минал ooooh!

# 92
Честит рожден ден на Марти.Нека да е здравичък и послушничък. Hug Hug Hug  newsm51 smile3525 newsm59  bigdance2 newsm18

Алегория наистина много е гадно да гледаш болничко детенцето си.Дано по бързо ви мине и на двамата.Знам от опит колко е лошо и двамата да сте в болница болни. Hug

Ние още се борим със сополи.Това дете хич не дава да му ги чистя.Добре,че ни минава вече.Имаме си вече и две горни зъбчета.С триста зора излезнаха.Цял ден рев  #Crazy и неще да яде нищо  ooooh! Ама и това ще мине.

Навън така духа вятър,че се чудя да излизаме ли  newsm78

Хайде приятен ден   bouquet

# 93
Честит рожден ден на Марти! Честит рожден ден на Павката! Да слушат, да са здравички и да доведат добри снахи!!!

# 94
Честит рожден ден на порасналите мъжкари! Да са живи и здрави и много будни малки господинчовци!

аз да се похваля днес сме по-добре. Похапваме по малко, но все пак ядем. Нямаме повръщане днес (само позиви)  Peace. На всичко отгоре да не го пропусне, точно сега изби един зъб (не е излизал такъв от 3 месеца) и втори почти е пробил  ooooh!.
Още ...вчера забелихме пишката...сега така яко го боли като пишка...само това му липсваше на съкровището, но не сме я натискали или дърпали - почти сама се отлепи.
Та сега сме олеле от всякъде  Joy Joy Joy

# 95
  • Ах, морето
Честит рожден ден на Марти! Пожелавам му весело и безгрижно детство! Честит празник и на мама Злати!  newsm59

# 96
Благодаря ви за пожеланията, милички!
Да се очерпим виртуално за двамата ми порастнали мъже

На Павката РД стана много импровизирано, взехме нашата детегледачка и с още четири дечица и Павел петия, отидохме на едно забавно клубче до Плиска, надивяха се, почти три часа, после ги заведохме на пица-героите са уморени, ядоха като гладни, още малко поиграха на площадката и в три часа се прибрахме, едвам легнаха в четири, поспаха малко и хайде на разходки. Вечерта отпразнувахме и вкъщи с тати и така.

На всички рожденковчета, да са живи и здрави, много палави и да упеят в живота! На мама и тате, весел празник!

# 97
Честит рожден ден на Марти! Да е жив и здрав и палав! Усмивки навред да раздава, да радва и да го радват всички около него.   Hug  Hug  Hug

# 98
  • София
ЧРД на Марти! Да расте здравичък и силничък и да радва всички с присъствието си!

Всички болнички бързо да се оправят и да се захващат с ученето на нови пакости Wink

Ние се позагубихме тия дни, но си имаме гости от САЩ и обикаляме насам-натам. Един много хубав уикенд на Етъра изкарахме, макар и изморителен.

Тия дни нещо се притеснявам, че малкият все се хвърля назад като нещо се ядоса и ако не го хванем много си тряска главата. Не знам какво е това чудо, ама с толкова удари на сътресението ни отпреди месец хич не ме кефи. Има ли и други каскадьори като нас?

# 99
  • Бургас
Силви, при нас пък е обратно - като се ядоса и забива главата на пред......ако я държа се забива в моята глава, нос, рамо, каквото намери.....обаче ако е пред масата или нещо подобнои доста рев изревава после. Аз вече и научих номерата и внимавам де Wink

Честит рожден ден на МАРТИ и на ПАВЕЛ! Надявам се днес е бил незабравим ден за тях и техните родители! Бъдете живи и здрави!

Фликс, хайде появи се да кажеш как беше с тортата, че ми е мноооого любопитно. Надявам се да са си спазили обещанието от сладкарницата и тортата освен вкусна да е била и красива  Peace

Ще чакам аз снимки от кръщенето на Бърборанката и от РД на jijin , и искам да напомня да не се ослушват а да разказват при първа възможност bowuu

# 100
  • София
Ох напред, назад, май е все едно... не е добре тая работа.

Магаре, а подаръкът ви дойде ли или да ги юрвам тия от пощата, че то доста време си мина...

# 101
  • Бургас
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Празника мина чудесно,рожденика се държа прекрасно,получи много хубави подаръци,а и тортата !!! беше супер (явно са си взели бележка в сладкарницата).
Ето няколко снимки набързо.Като кача повече в интернет,ще ви пусна линк.

# 102
  • Бургас
Между другото radical.ru не работи.Ползвах някакъв друг сайт,но май влошава качеството и не дава да се качват снимки с опция за увеличаване.Някой да знае друг подобен сайт?

# 103
  • София
Привет момичета Simple Smile

Аз пак се включвам по нощите Simple Smile

Благодаря на всички за пожеланията за рожденият ми ден Simple Smile Много сте мили  Hug

Честит рожден ден на всички малки сладури, които пропуснахме Simple Smile Всичко най- хубаво им пожелаваме с Алекс  Hug

Всички болни малчовци да се оправят бързо и да няма повече болести и неприятни емоции  Hug

Ние си изкарахме много добре във Велинград. Не бях ходила досега там  и честно казано малко се размина с очакванията ми. Представях си града по друг начин. Но пък си починахме, забавлявахме се тримата с Алекс и татко му и се върнахме заредени с положителни емоции Simple Smile Вчера си направихме разходка до Цигов чарк, ходихме до язовира и после минахме и през Батак. Там освен църквата и музея няма какво друго да се види Simple Smile На Алекс му се отрази много добре и престоя ни във Велинград и самото пътуване. Държа се много добре милото ми момче. Не се е сърдил и мрънкал. Така се е радвал на басейна, то не беше пляскане, викове и смях.........
 Е не се размина и без леки инциденти де- вчера за първи път тупна от спалнята. Събудил се нашия щурчо и с лазене стигнал края на леглото. Събудихме се тупване и писък  Sad. Не плака много , гушнах го и почти веднага се успокои. Поду му се устата малко, но бързо спадна след това. Стана ми доста криво де, защото той досега не беше падал. Но пък знам, че занапред ни чакат още много такива случки Simple Smile

И така......това е от нас Simple Smile

Ако на някой му се гледат снимки: http://www.facebook.com/album.php?aid=58641&id=1583029246

Лека и спокойна нощ на всички  Peace

# 104
Оле, Мариелка...ама ти верно имаше рожден ден на 28 някъде  newsm78...Да си жива и здрава и от мен е все така хубава и да близниш!!! newsm62..Ние понеже бяхме на село с лапето за два дни и съм изпуснала работата...

Общи условия

Активация на акаунт